2012-03-26

Dior 3 coleurs smoky eyeshadow - SMOKY KHAKI

Ahoj všem!
Dnes opět více fotek než slov, ale myslím, že to není třeba. To jsem zas jednou ze stínů úplně na větvi. Tuhle paletku jsem chtěla už delší dobu a když se objevila u Day v blogsale, nebylo co řešit. Musela být moje!
To jsem ještě netušila, jak moc jsem se trefila....



 

2012-03-24

Nail polish tag

Ahoj všem, v prvné řadě se chci omluvit, že teďka tolik nepřispívám...nějak nestíhám, moc práce, moc školy, moc party a tak...teda co se týče školy tak spíš jen dělám, že něco dělám, v diplomce jsem se zasekla asi na třicáté straně a pustila ji k ledu a jsem mistr ve vymýšlení výmluv, proč zrovna teď nemůžu psát. Ale příští týden vážně už začnu! A taky začnu tím, že připravím nějaký články. Zrovna nedávno jsem se chtěla veřejně poplácat po rameni, že držím svoje nepsaný novoroční předsevzetí - více přispívat na blog, článek cca jednou za 3 dny (více není v mých silách a obdivuju všechny, co to zvládají a denně vydají smysluplnej článek) - a teď se mě to nějak nevede. Znáte to, je to sice můj koníček a strašně mě to baví, ale taky jste někdy líní i na věci, co vás baví? Já teda jo!

Nail polish tag, na kterým mě označila Day, se mi zrovna hodil do krámu, protože jsem vám stejně chtěla ukázat moje nový posily do lakovacího týmu pro jaro/léto. Svoji sbírku jsem už sice jednou fotila, ale rozhodla jsem se to nafotit znova, aspoň mě to donutilo oprášit (doslova) některý laky, a udělat si v nich pořádek :)

Takže pro začátek, tohle jsou moji noví miláčci na jaro-léto. Poslední dobou jsem se docela uskromnila, zakázala si kupovat laciný laky, který stejně použiju tak jednou a vůbec nějak mě dlouho nic nezaujalo, takže za poslední půlrok jsem si koupila celkově tak možná jen okolo 15 laků třeba. Takže jsem si teď udělala pořádnou radost.

2012-03-16

YSL Rouge volupte - Nude beige a Frivolous pink

Ahoj všem!
Dnes to bude spíš obrázkový než povídací, snad. Nějak jsem YSL rtěnky dlouho přehlížela, možná kvůli tomu obalu, je vlastně rozkošnej, ale tak trošku kýč. Nejhezčí obaly má pro mě suverénně Chanel. Je pro vás u kosmetiky taky důležitej obal, nebo se zaměřujete jen na samotnej produkt, funkci?


2012-03-13

Plus white 5 minute speed whitening gel

Ahoj, takže jak už jste u mě taky nedávno viděli, koupila jsem si bělící gel na zuby a dnes se vám ho pokusím trošku přiblížit....

2012-03-11

Sephora Tinted self-tanning body mist

...aneb fake it flawlessly, jak hlásá výrobce, a já souhlasím!


2012-03-09

Jak poznat originální Tory Burch Reva flats?

Ahoj všem, tak dneska slíbený článek o TB Reva flats, jak se nenapálit a nekoupit fake (protože ani ty nestojí pár kaček..)



2012-03-05

OPI Elephantastic pink + B-day gifts :)

...Je prostě taková klasika, růžovka z hooodně staré indické kolekce, perfektní název, co víc chtít?

2012-03-02

Happy B-day to me :)))

Ahoj! Tak ode dnešního dne budu mít každým dnem blíže k třicítce než dvacítce....poněkud deprimující :D :D Ale každopádně - proč píšu. Chtěla bych poděkovat všem pravidelným čtenářům, už je vás tu skoro 500. To je pro mě fakt velký číslo, až mě to popravdě na jednu stranu děsí, že moje výlevy čte tolik lidí! Chtěla bych tento post využít k tomu, abyste mi napsali, pokud se vám bude chtít:

  • Co bych mohla na blogu zlepšit, co vám tu chybí, co se vám tu nelíbí?
  • Je něco, o čem byste si ode mě rádi přečetli?
  • Případně co se vám líbí a v čem mám pokračovat?



PS: Uhodne někdo, co je v balíčku? :) To rozkošný zabalený mi udělalo snad ještě větší radost než to, co je vevnitř (né, kecám), sice jsem si dáreček vybrala sama, ale to mi nebránilo v tom, abych si ho mohla nechat sama sobě hezky zabalit....

Related Posts with Thumbnails