2013-03-31

March random

Ahoj všem! Ani se to nezdá, ale další měsíc je už zase za náma! Asi ani nemusím připomínat, jak jsem rozladěná z toho počasí...U nás to zrovna za oknama sype a sype....takže jediný pozitivum, který na týhle mizérii vím je to, že ještě vůbec nevadí, že jsem nestihla udělat jarní obnovu šatníku a nakoupit si nějaký nový kousky do teplejšího počasí... :)



# Vymýšlela jsem novej design blogu



 #Užila si opravdu zaslouženou dovolenou na horách :)


#Jaro zatím bohužel jen v bytě, za okny nikoliv


# Takto to prej dopadá, když se ségra chce začít učit matiku...


#Na téhle svačině jsem si strašně ujela - bryndza, vlašský ořechy, thajská omáčka a bylinky -dělám si ji teď snad každej den!

#Dárek od nejlepší sestřičky - stojánek na šperky z Nanu nana


#Skvělá narozeninová taška od jedné z mých skvělých kámošek...no nevystihuje mě to? :))


#Must have na jaro/léto, když moje původní definitivně umřely...no, ale myslím, že na ně ještě pomalu pár týdnů řada nepřijde :/

Na závěr randomu si ještě dovolím přidat odkaz na blog, který mě v poslední době hodně zaujal..slečna bloguje teprve od února, tak věřím, že ji spousta z vás ještě nezná. Moc se mi líbí její styl a to, že mi něčím hrozně připomíná moji oblíbenou Kate Middleton.Mrkněte, jestli neznáte: Christine Wait.

Tak se mějte krásně, a zimo, sbal si ten svůj bílej šmejd a táhni do... :)

21 comments:

  1. krásný fotky:) ten stojánek na šperky je užasný:),taky bych nějaký takový chtěla:/

    ReplyDelete
  2. Ta svačinka vypadá dobře! Dostala jsem na to chuť! :D
    Katelin.

    ReplyDelete
  3. Ta dívčina v tom zjevně "umí chodit". Nejenže nosí elegantní kousky, ale na tom oblečení je vidět, že si vybírá zaprvé kvalitu a za druhé nadčasové kusy a nespokojí se s prvním šmukem z háemka, o kterým v ELLE psali, že je to IN. Zdálo se mi, že do oblečení musí vrážet hrozný pálky, když jsem viděla LV kabelku a přitom, když jsem si pročetla, odkud ty jednotlivý kousky má (běžně zjevně nakupuje tam, jako všichni, obchody jako Háemko, Asos, F&F), tak nestačím čumět. Na devatenáct vypadá jak opravdová dáma. (Tady bude ta podoba s vévodkyní Kate: žádné výstřelky, uhlazená elegance, kvalita, ale žádný okázale řvavý luxus.)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jojo, mě se právě líbí, že nosí oblečení z úplně obyč obchodů, k tomu má jen luxusní kabelku (osobně sice Lojzu nemusím, ale slečně Alma moc sluší!).

      Delete
    2. Mně se taky nelíbí nebo se mi spíš nelíbí ta klasická ologovaná. Zbytečně řvavý, tady je vidět, že dojem luxusu lze vytvořit i s dostupnými věcmi, nemusíte mít nikde viditelně natištěný logo. Ze zásady se takovým věcem vyhýbám. Asi bych si u Vuittona uměla vybrat, mít na to nebo respektive mít v prioritách takhle drahou kabelku, na kterou bych hodlala šetřit. Ale já to nepotřebuju, hezkou a funkční kabelku si umím koupit i za míň. Na značce netrvám. Co se oblečení týče, dá to trochu hledání, ale i v konfekci člověk narazí na kvalitně ušité poklady. Ostatně, já to tak dělám, sice si pak po odpoledni stráveným po obchodech koupím jednu jedinou věc, která se mi líbí a připadá mi kvalitní a šatník se tak rozvíjí pomalu, ale zase bude nadčasový. Nejsem navíc tak bohatá, abych si kupovala levný věci. :-)

      Delete
  4. Jé krásný random :) Slečna má hezký vkus..

    ReplyDelete
  5. Mně ta slečna připomíná tebe, myslela jsem, že jsi to ty :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jo! To mě napadlo taky, říkala jsem si, že ti to se zesvětlenými vlasy ale mimořádně sluší. :-)

      Delete
    2. Děkuji :) je pravda, že teď mám skoro přírodní barvu vlasů a jsem spokojená, i když jsem teď daleko nevýraznější než s tmavší :)

      Delete
  6. stojánek na šperky teď taky vybírám,už mi totiž ty moje serepetičky padají na hlavu :D, když už nakupuju, tak nakupuju jarní věci, zimu jsem tam nějak v půlce února začala ignorovat a vesele si na internetu objednávám balerínky, šatičky a tílečka.. :D

    na slečnu kouknu!

    ReplyDelete
  7. Kdes byla lyžovat, Dáši? :-)
    Tady taky sype od rána, odmítla jsem vstát, když jsem to za okny viděla :-/ Jaro asi nebude :(
    Jinak ten chlebíček se mi líbí, asi ho ukážu babičce - ta ořechy miluje, pak tuhle sváču budem mít na talíři taky každej den :D
    Verunka

    ReplyDelete
  8. Poslední dobu začínám být posedlá MAC kosmetikou. V březnu jsem si koupila 15 stínů + paletku, rtěnku a rozjasňovač. A jsem nadšená, všechno je v perfektní kvalitě, nechápu, proc jsem MAC přehlížela tak dlouho. Navíc i ceny jsou dost přijatelné.

    A moc se mi líbí ten blog, děkuji za doporučení. Jelikož sama mám nový začínající blog, ráda sleduju ostatní nováčky. Ach, kéž by i o mně se někdo zmínil :-D

    PS: nový design se povedl, vypadá to moc dobře

    ReplyDelete
    Replies
    1. Diky....urcite se k tobe mrknu co sis u macu koupila;)

      Delete
  9. Super fotky ! :)

    gabulka-lovelygirl.blogspot.cz

    ReplyDelete
  10. libi se mi nova design a pak taky ty conversky! cerny by se mi taky hodily!!
    a na novy blog hned mrknu
    mimochodem zvu te na giveaway:)
    http://sienastyle.blogspot.it/

    ReplyDelete
  11. Úžasné fotky, hlavně ta kočička. A na slečnu se podívám, na té poslední fotce jí to moc sluší. Díky za tip! :)
    Style Without Limits

    ReplyDelete
  12. ty hory musely být úžasný, také jsem byla :))

    ReplyDelete
  13. Skvělé fotky i nový design! Kočička je zlatá a Conversky si chci pořídit, jen nevím, jestli bílé nebo jinou barvu. Slečna má elegantnější styl a to se mi líbí.
    Jinak já už bych jaro brala, pořídila jsem si několik jarních kousků a ráda bych už je provětrala. :)

    ReplyDelete
  14. Slecna je krasna, hory zavidim, kocku rovnez :-). Conversky chci jiz nekolik let a zatim jsem se k tomu nedostala. A pritom kontickove jsou na piskoviste jako delane :-).

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails