2013-09-23

Essie Punchy pink


Ahoj všem!
Tak po nějaké době zase lak a jo, pořád mám tak nějak letní náladu, protože tuším, že je to jedna z posledních příležitostí, kdy tyhle neonky nosit. Ne že by se to v zimě nehodilo, ale přeci jen už mám několik čistě podzimních favoritů, jejichž nošení se nemůžu dočkat.
No, jak víte, růžový neonky jsou tak trošku můj fetiš a tuším, že tohle je moje už minimálně čtvrtá varianta, což si říkám, že bych mohla nafotit nějakou srovnávačku. Co vám budu vykládat, neonky se prostě lakujou blbě. Tohle je moje první neonka od Essie a řekla bych, že na svůj handicap se lakuje vcelku obstojně. Na fotkách jsou dvě vrstvy s nadlakem, nadlak hezky vyhladí případný nerovnosti, takže jsem ve finále s výsledkem spokojená. Rozhodně pro mě kvalitou předčí třeba podobný svítivý potvory z kolekcí od China glaze. Co na něho říkáte? Nebo už vás neonový růžovky nudí?

PS: Tentokrát jsem zkusila nahrát obrázky přes flickr, tak snad už nebudou tak zkreslený. Pořád su z toho dost nešťastná!







11 comments:

  1. Krásná barva! Já z růžových neonek můžu Color Club Bubblegum (hlavně to, jak ty nehty voní :D). I když mám pocit, že se teď už na podzim tenhle odstín nehodí...i tak mám chuť ho občas nalakovat...

    ReplyDelete
  2. Tohle byl příšerný lak! Nalakovala jsem ho 2x a pokaždé mi stoupal nitrooční tlak... Super, pokud jsi spokojená ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jakože se blbě lakoval? Moje kámoška, co mi dělá nehty na nohách (nechám si je potahovat gelem), z něj málem vyskočila z kůže, když jsem si ho jednou poručila nalakovat na nohy :-))))

      No je to neonka, takže to není sen jako OPI, ale dá se to...Chiny jsou pro mě daleko horší...

      Delete
  3. Vypadá pěkně, ale já bych ho mít asi nemohla. Jinak Essie mám ráda, jsou to jedny z opravdu mála laků, co vydrží nějaké tři dny bez olupování a odírání špiček.

    ReplyDelete
  4. Výborná barbie růžová! Ale mám pocit, že mně by absolutně neslušel. Já už neonky letos zazimovala. V tomhle počasí mi na ně přešla chuť...

    ReplyDelete
  5. Krásná barva. Mně se tedy Essie lakovala vždycky blbě. Barvy má nádherné, ale pokaždé mi to pruhovalo.

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails