2014-11-05

Lancome Grandiose mascara

Ahoj všem! Dlouho tu nebyla recenze žádné high end řasenky, protože jsem tady dlouho žádnou neměla. Byla jsem zásobená a vlastně taky spokojená s obyč řasenkama od Rimmelu. Jak to dopadlo, když moje řasy po dlouhé době polechtalo něco luxusnějšího? 


Řasenka má pěknej obal a naprosto úchylnej kartáček, kterýmu jsem se musela smát, když jsem ho viděla. Navzdory nejvyššímu levelu podivnosti a pokroucenosti se s ním nepracuje nijak složitě. Zkrátka, když se na to povznesete a nebudete se příliš zamýšlet nad tvarem a způsobem použití, půjde to úplně samo jako s jakoukoli průměrnou řasenkou, Jen nechte pracovat svoji intuici chovejte se k ní přirozeně, jakoby na tom kartáčku nebylo absolutně nic divnýho.


A ono to pak funguje, S výsledkem jsem maximálně spokojená, řasy krásně prodlouží a zvýrazní, aniž byste se s tím museli moc drbat. Co si budem vykládat, každá blogerka se při líčení víc snaží, když ví, že to pak bude fotit. S touhle řasenkou jsem se namalovala jen tak halabala bez velké snahy a vyfotila to, přesto jsem s výsledkem spokojená. Jo, u řasenky záleží hlavně na kartáčku. Ale podle mě ty dražší mají i výhodu dobré "hmoty", která řasy obalí tak pěkně jemně, bez zatížení. A bezeporu se líp odličují. 


Nyní následují moje alibistický řeči, proč si zase koupit něco dražšího :). S těma řasenkama je to jako se vším ostatním z drogerky. Tamní výrobky jsou fajn, ale ty dražší mají kromě vyšší cenovky taky přidanou hodnotu v podobě několika příjemných vlastností navíc. Jelikož jsem konkrétně od Lancome zkoušela už bezpočet řasenek, tak u nich je to zejména snadný odličování. A taky to, že hmota pruží a není na řasech jako beton. Na netu ji seženete cca od  500 Kč, proč si občas neudělat radost? Já vám ji můžu jedině doporučit.

5 comments:

  1. Ten typ kartáčika sa mi moc páči, jednoduchý a rovný....

    ReplyDelete
  2. Má ji kamarádka a dělá jí právě taky úžasné řasy. Já mám teď od Kiko, tak až dopotřebuju, asi vím, co pořídím :)

    ReplyDelete
  3. akurát nedávno som si kúpila nejaku novinku od rimmelu uvidis ju aj na mojom blogu....paci sa mi aj tato urcite vyskusam

    ReplyDelete
  4. už jsem na ní četla pár pozitivních recenzí a ten kartáček mě hrozně láká vyzkoušet :))

    ReplyDelete
  5. Rozhodně mě hodně láká. Slyšela jsem na ni zatím snad jen samou chválu :)

    New in: October 2014

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails