2014-11-30

OPI step right up + tip na slevu OPI

Ahoj všem!
Dneska vám představím takovýho stařešinu v poli kolekcí Soft shades a to je odstín Step right up. Patří do kolekce Femme de cirque z roku 2011, což mým uším zní asi tak nějak jako doba ledová. Přitom moje postiženost laky na nehty se datuje ještě o kus dříve!


Barva je zase o trošku jiná, než u soft shades obvykle volím. Nejčastěji mají moje "nenápadky" vžycky aspoň kapku miminkovsky růžovýho podtónu. Step right up v sobě ale nenese ani stopu růžové. Je to neutrální béžovka, taková slonová kost, ale spíše do studena.  Musím říct, že se mi na nehtech moc líbí, i když to lakování je celkem potíž. Nevím, jestli tyhle starší laky mají ještě taky tak trošku oldschool složení? Nekryje úplně nejlíp a to si ještě musíte dávat pozor na díry. Mistrovství světa v rychlosti schnutí by teda taky nevyhrál. Ale...je prostě pěknej a i tak ho nosím ráda. Asi proto, že je to OPI.


Mimochodem, pro všechny milovnice barev na nehty tu mám super tip. Eshop Micky Nails momentálně nabízí slevu 50% na všechny laky OPI, Orly, China Glaze, Essie....cenově tak jeden vyjde na 130-150 Kč, což je super! Já už jich mám pár na cestě a nemůžu se dočkat. Jinak jo, nejde o reklamu, s eshopem nijak nespolupracuju :) Kdo chcete udělat na Vánoce radost svým blízkým nebo sobě (jako já, sobeček :-), tak kliknětě zde

2014-11-23

FNUG Red Carpet

Ahoj všem!
Dnešní příspěvek bude z lakovacího soudku. Pochopena možná budu tentokrát jen některými z vás, protože nevím, kolik je mezi náma bláznů, kteří jsou schopné dát za lak na nehty i několik stovek. Pro většinu mých kamarádek je to naprosto WTF - impossible.


FNUG je skandinávská značka laků na nehty, které jsou 3-free (neobsahují toluen, dibutylftaláty ani formaldehyd) a mají v sobě spojovat krásný odstíny, odolnost proti olupování a snadnou aplikaci. Tak ty barvy, to bysme měli. Já bych brala snad všechny, jsou vesměs klasický a nositelný! Výběr barev naleznete tady na českém eshopu beautyville, kompletní nabídkou se můžete pokochat na ofiko stránkách. Ty třpytkový a duochromes opravdu stojí za hřích. No, vybrat si jen jeden bylo celkem těžký, proto jsem volila klasiku.


Red carpet je klasická krvavě rudá s polo-želé konzistencí a barevně mi tak trošku připomíná nestárnoucí klasiku od OPI - Vodka&Caviar. Krásně se leskne i bez nadlaku. Musím velmi vyzdvihnout a pochválit aplikaci i konzistenci. Štěteček je kratší, tak akorát silnej a kreslí se s ním jedna radost. Lak není ani příliš tekutej, ani hustej a lehce želé konzistence se po nehtu rozlívá úplně sama. Schne velice rychle a obstojně kryje už v jedné vrstvě, já však dala klasicky dvě. S topcoatem CND vinylux mi vydržel až 6 dní. Ale o tom až v nějakým z příštích článků.


No není úžasnej? Já jsem z něho úplně na větvi a už jsem ho za dobu co ho mám stihla tak 4x nalakovat. Lak jsem měla možnost si k recenzi vybrat díky eshopu beautyville.cz, jehož zastoupení moc děkuji! Seženete ho zde za 420 Kč. To je asi tak ta míň příjemná část, ale fakt upřímně můžu napsat, že tento lak za ty peníze stojí a rozhodně bych si ho sama koupila. Berte to však jako názor nehtovýho nadšence, kterej je schopnej se odměnit lakem na nehty od Chanelu. :-) Tak co, najdu aspoň u některých z vás pochopení? A odlišujete padesát odstínů červené, jako já?


2014-11-17

Rimmel Wonder'full mascara

Ahoj všem! Je na čase rozebrat Rimmel novinky, na který se vždycky fakt těším! Ke spolupráci jsem přišla tak trošku jak slepej k houslím, kdysi dávno jsem si nechala poslat něco k recenzi, pak se nic nedělo a po nějaké době začaly balíčky chodit tak nějak samy, aniž by byla dohodnutá nějaká spolupráce, podmínky...Dobře pro mě, protože jak víte, já se s kosmetikou z drogerií zas tolik nekamarádím a vesměs všechny PR vzorky od tradičních drogerkových značek odmítám. Takže nebýt Rimmelu, asi bych se nikdy nedozvěděla to, že i v našich DMkách a Rossmannech se dá koupit něco použitelnýho.


Řasenky od Rimmelu jsou fakt skvělý, nebo minimálně ucházející. Z té poslední jsem byla doslova nadšená a myslím, že si půjdu koupit znova tu samou. Její obal by zrovna soutěž krásy nevyhrál, asi taky proto má novinka Wonder'full o poznání sofistikovanější a estetičtější obal. Nový řasenky od Rimmelu vždycky dychtivě zkouším s nadšením malýho děcka, protože všechny jejich předchozí kolegyně jsem vypotřebovala dosucha, ač jsem k nim měla třeba ze začátku nějaký kecy.


Kartáček se mi až skoro chce nazvat klasickým. Zatímco před pár lety jsme na gumový kartáčky s plastovýma bodlinkama koukaly jak tele na nový vrata, dnes už jsou tyto kartáčky úplně běžný a zcela jistě si vybudovaly širokou základnu svých příznivkyň. Mě přijde v pohodě. Už ji používám asi 14 dní, což je podle mě taková hraniční doba, kdy se prostě řasenka vybarví a ukáže, co umí a neumí.


Bohužel ale nemůžu napsat, že bych byla úplně spokojená. Hlavním "tahákem" řasenky je arganový olej. No jo, však proč ne, když je to teď prej moderní. Ale přijde mi, že se hodí pro někoho, kdo má od přírody pěkný řasy, tak je jen tak pročísne a jde. Pokud potřebujete přidat délku, objem, nebo jako já obojí, zdá se mi, že máte tak trošku smůlu. A pokud se chce více vrstvit, jak jsem díky (ne)kvalitě svých řas zvyklá, začne trochu žmolkovat. Ne, není to tragédie, pěkně se odličuje a určitě ji budu používat, ale určitě jsou podle mě lepší řasenky. Pokud si chcete prohlídnout více fotorecenzí (já si fotky makeupů/korektorů/řasenek před a po prohlížím moc ráda), koukněte na stránky Rimmelu sem.

Přeju krásný zbytek prodlouženýho víkendu!

2014-11-16

Kdo vyhrál giveaway s Rimmelem?

Ahoj všem! Světlo je mizerný, takže místo nových příspěvků dnes jen vyhlášení soutěže a po  zbytek prodlouženýho víkendu se budu snažit lapnout světlo a něco nafotit :)

Balíček číslo 1 získává:



Balíček č.2 získává:



Vítězkám gratuluji! A vám ostatním aspoň zkusím udělat radost novým článkem co nejdříve :-)

2014-11-08

October random

Netřeba mnoho dodávat...vlasně jsou to furt ty stejný fotky, obyčejný, dokola, ale mě to baví a vás podle ohlasů taky. Přesto, že nikde moc necestuju a nepodnikám fůru zajímavejch věcí jako ostatní blogerky. Takže pokračujeme!


Kocour nám názorně ukázal, co si vlastně myslí o celých volbách..



Momentky z říjnových vycházek aneb díky za to, že babí léto a později teplej podzim trvalo a stále trvá.


Kýč jak bič, já vím...ale když já ty dýně prostě ráda!


Mám podzimně provoněnej byt. Jedna čtenářka se mě nedávno ptala na Salted Caramel - ano, je skvělej a provoní byt na dlouho!


Nejlepší dýňová polívka od mamky. A její tajemství? Přidat spoustu čerstvýho zázvoru a navrch posypat krutony a opečenou slaninou...


Mým nejoblíbenějším sportem poslední doby je číhání na slevy v MyFoodu či Sklizenu. Úplně závislá jsem teď na pestech z MyFoodu, Podle mě se vyplatí i bez slevy, ale s 50%  slevou vyjde pesto na 21 Kč a omáčka asi na 15 Kč. A fakt to stihnete do druhýho dne sníst. Skvělá, levná a rychlá večeře. Nejlíp smíchat všechno dohromady. Ještě jsem vám chtěla vyfotit výborný čokolády z řady Interspar premium. Koupila jsem si tři tabulky - tmavá s pomerančem, mléčná s hruškou a karamelem a bílá s borůvkama. Počítala jsem, že je budu mít tak na ty tři týdny, prostě každej den řádek do kaše. No jasně. Možná jsem vždycky dělala ráno kaši pro sebe a další tři imaginární kámoše, takže po týdnu a něco nebylo co řešit. Tudíž ne, žádný čokolády v zásobě u mě doma!



Ale jako jinak sportuju i normálně. A přesně proto jsem si zasloužila koupit tyto skvělý barevný oblečky z Hollisteru! Musím říct, že třeba z legín jsem doslova nadšená, stály mě po slevě asi 12 eur a podle mě se Nike může jít z hlediska materiálu a pohodlnosti fakt zahrabat. Trička i kraťasy taky stály okolo 10 eur. Jo, slevy na Hollisteru se fakt vyplatí sledovat.


To čumíte, co?


Pár kosmetických novinek - z této fotky je to OPI Step right up a báječnej topcoat CND Vinylux a ty jsem ulovila díky blogsale pro dobrou věc u Sofastars. Recenze se tu určitě objeví...


....zrovna tak, jako budu hodnotit tuhle nejnovější řasenku od Rimmelu.


A rudý nehty k podzimu neodmyslitelně patří. Tento krasavec od Fnug je fakt povedenej!

2014-11-05

Lancome Grandiose mascara

Ahoj všem! Dlouho tu nebyla recenze žádné high end řasenky, protože jsem tady dlouho žádnou neměla. Byla jsem zásobená a vlastně taky spokojená s obyč řasenkama od Rimmelu. Jak to dopadlo, když moje řasy po dlouhé době polechtalo něco luxusnějšího? 


Řasenka má pěknej obal a naprosto úchylnej kartáček, kterýmu jsem se musela smát, když jsem ho viděla. Navzdory nejvyššímu levelu podivnosti a pokroucenosti se s ním nepracuje nijak složitě. Zkrátka, když se na to povznesete a nebudete se příliš zamýšlet nad tvarem a způsobem použití, půjde to úplně samo jako s jakoukoli průměrnou řasenkou, Jen nechte pracovat svoji intuici chovejte se k ní přirozeně, jakoby na tom kartáčku nebylo absolutně nic divnýho.


A ono to pak funguje, S výsledkem jsem maximálně spokojená, řasy krásně prodlouží a zvýrazní, aniž byste se s tím museli moc drbat. Co si budem vykládat, každá blogerka se při líčení víc snaží, když ví, že to pak bude fotit. S touhle řasenkou jsem se namalovala jen tak halabala bez velké snahy a vyfotila to, přesto jsem s výsledkem spokojená. Jo, u řasenky záleží hlavně na kartáčku. Ale podle mě ty dražší mají i výhodu dobré "hmoty", která řasy obalí tak pěkně jemně, bez zatížení. A bezeporu se líp odličují. 


Nyní následují moje alibistický řeči, proč si zase koupit něco dražšího :). S těma řasenkama je to jako se vším ostatním z drogerky. Tamní výrobky jsou fajn, ale ty dražší mají kromě vyšší cenovky taky přidanou hodnotu v podobě několika příjemných vlastností navíc. Jelikož jsem konkrétně od Lancome zkoušela už bezpočet řasenek, tak u nich je to zejména snadný odličování. A taky to, že hmota pruží a není na řasech jako beton. Na netu ji seženete cca od  500 Kč, proč si občas neudělat radost? Já vám ji můžu jedině doporučit.

2014-11-03

ELEMIS Papaya enzyme peel

...Aneb jak se to říká kdesi v reklamě, na dobrý věci se vyplatí si počkat. Tím se vám snažím nenápadně vnutit fakt, že to, že jsem si s recenzí této vychytávky dala tak na čas, je vlastně strašně super. Do Elemisu jsem se virtuálně zamilovala díky pár britským blogerkám a hlavně díky An z Hello Beauty blogu. An se bohužel rozhodla činnost blogu ukončit a celý ho smazat, z čehož mohla mít radost leda tak moje peněženka, jinak to byla děsná škoda.


Pokud byste náhodou něvěděly o co jde, pokusím se v pár větách shrnout princip jeho fungování. Zatímco mechanicky si můžeme obličej doslova odhrnout pomocí zrníček různé hrubosti a velikosti, enzymatický peeling funguje na principu ovocných enzymů, které umějí odstranit odumřelé šupinky kůže a nečistoty. Elemis je řekla bych luxusní profesionální kosmetika, která v sobě spojuje to nejlepší z vědy a sílu přírodních ingrediencí. Produkty Elemis nejsou testovány na zvířatech a rovněž v nich nenajdete minerální oleje, parabeny, silikony, SLS/SLES, živočišné kolageny, barviva, konzervanty...


Papaya enzyme peel je bezesporu tím správným výrobkem pro citlivou pokožku a taky pro ty z nás, které dvacítka už před nějakým časem minula. Slibuje projasnění unavené pleti, čištění, hydrataci a výživu. Obsah tuby vypadá jako klasický krém a voní úžasně po ovoci. Vůně je příjemná a není příliš přeslazená, ta musí vyhovovat snad každému. Nanáší na se vyčištěnou pokožku jako krém, i v podobým množství  - takže odhaduju, že tato tuba vám minimálně na rok vydrží. Já ji používám opravdu pravidelně  a myslím, že ještě nejsem ani v půlce a to jej mám přes půl roku.


Podle obalu se má nechat působit 10-15 minut, já nechávám klidně dvacet. Potom smyjte vlažnou vodou a čekejte na zázrak. Teď vážně. Zázraky kosmetika umí jen málokdy, takže nečekejte, že se vám po sundání masky najednou vyloupne nová a bezchybná kůže. Nicméně účinky ihned patrné po po smytí je určitě pěkně hydratovaná, sjednocená a miminkovsky hladká pleť. Při pravidelným používání jednou, ideálně dvakrát týdně, je určitě cítit rozdíl. Já mám ten typ pleti která je hrubší, mastí se a je potřeba odumřelou kůži pravidelně odstraňovat, jinak se mi ucpávají póry. Musím podotknout, že tento peeling je pro mě pravidelnej rutinní pomocník v péči o pleť, jsem s ním spokojená a doporučila bych ho dále. Jen nečekejte zázraky, ty prostě kosmetika neumí.

Složení:
Aqua/Water/Eau, Propylene Glycol, Octyldodecanol, Glyceryl Stearate SE, Cetearyl Alcohol, Glycerin, C12-16 Alcohols, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Niacinamide (Vitamin B3), Xanthan Gum, Hydrogenated Lecithin, Phenoxyethanol, Palmitic Acid, Papain, Fragrance (Parfum), Chlorphenesin, Lactis Proteinum (Milk Protein), Ananas Sativus (Pineapple) Fruit Extract, Sodium Dehydroacetate, Disodium EDTA, Porphyridium Cruentum (Red Algae) Extract, Fucus Vesiculosus (Bladderwrack) Extract, Tocopherol, Maltodextrin, Carthamus Tinctorius (Safflower) Flower Extract, Capsicum Annuum Fruit Extract, Mentha Arvensis (Mint) Leaf Oil, Cuminum Cyminum (Cumin) Seed Oil, Silica, Cinnamyl Alcohol.

Koupíte ho na Lookfantastic či Feelunique, Není to však laciná sranda, vyjde okolo 1000 Kč, Doporučuju ho sehnat na ebay, ten můj sem tam pořídila za cca 6-7 stovek. A rozhodně nákupu nelituju. Co vy? Znáte/máte/chcete?
Related Posts with Thumbnails