2015-04-29

Micelárky z drogerky?

Ahoj všem! 
Dlouho jsem se vyhýbala drogeriím jako čert kříži, až mě to jednoho krásnýho dne zase (beztak dočasně) přešlo. Ono je to spíš o tom, že když už se do drogerie vydám nakupovat nudný věci jako vatový tampony, zubní pastu a čisticí prostředky, mám nutkavý tendence vždy tento "nutný zlo" nákup vyvážit něčím, co mi udělá radost. A co si budeme vykládat, mě prostě baví nakupovat. A je úplně jedno, jestli jsem v obchodě s oblečením, Sephoře, DMku, Albertu, Hornbachu či zverimexu. Taková moje malá posledlost.


Co jsem si odnesla? Micelární vodu Garnier, jako podobnost s tou slavnou od Biodermy čistě náhodná, samozřejmě. Hned na okraj ale musím konstatovat, že obal i dávkování je daleko vymakanější než jeho předloha. Na  Biodermě mě vždycky iritovalo, jak té vody vyteklo úplně anarchicky kolik si chtělo a docházelo k hroznýmu plýtvání. Taky že byla ta půllitrová flaška pryč, než se člověk stačil rozkoukat. Tuhle používám denně a ubývá opravdu pomalu. Velmi spokojená jsem i s účinkem. Používám ji na dočištění, ale kromě toho jsem byla překvapená, jak šetrně a snadno odstraní i líčení z očí včetně mojí nemalé vrstvy řasenky. Fakt si říkám "obyčejná" voda, past na blbé ženské, ale ono na tom fakt něco je. Za cenu okolo 150 korun je to pro mě báječná vychytávka a nemám zatím nejmenší choutky vracet se k červené Biodermě. Obal se mi líbí více a s účinky jsem maximálně spokojená, hlavně mi nelepí, což některé dělají. Máte s ní také zkušenost?

Druhou micelárkou, kterou jsem si přála vyzkoušet hned, jak jsem o ní zaslechla, byl tento micelární gel od L'Orealu. Je také bez vůně a od slizovité konzistence jsem si slibovala velmi šetrné a důkladné odstranění očního makeupu, jako uměl například můj předchozí favorit od Lumene. Určitě mě nezklamal, naopak jsem byla opět příjemně překvapená. Zvládl mě šetrně odlíčit, bez upatlání, bez štípání. Jedinou výtku mám k balení, ten vršek je takovej krkolomnej. blbě se mi zavírá a otvírá.Gel pořídíte za příjemnou cenu okolo 120 korun v drogeriích. Musím však podotknout, že co jsem poznala kvality výše zmíněného Garnieru i v oční oblasti, začal mít nad Lorealem mírnou převahu.

Oba výrobky vám ale s klidným svědomím doporučím, rozhodně mě mile překvapily. Co vy a micelárky? Jaká je vaše oblíbená? Souhlasíte se mnou, že se Garnier vyrovná slavné Biodermě?

2015-04-26

Nail Perfect top coat Invisible beauty

Ahoj všem!
Jsem trošku ostuda, že vám o tomto laku píšu až teď, přičemž ho mám už někdy od loňského léta. Slíbila jsem vám s ním už tehdá více kombinací, ale nějak jsem to zazdila. Nailperfect v odstínu Invisible beauty patří i po několika měsících k mým nejoblíbenějším a nejpoužívanějším lakům / resp. chcete-li, tak efektovým topcoatům. Strašně se mi líbí. Je to jako by pohádková víla zatřepala svými růžovými křídly a jemnými třpytkami zasypala moje nehty. A tak víla provedla to samý i na lak Century of love od téže značky. 


Jak se vám líbí? Mě strašně připomíná moje milované efektové nadlaky od CND, patřily k jedněm z těch vyvolených, které jsem spotřebovala v podstatě do dna. 


Jelikož tento lak vlastním už téměř rok, můžu s jistotou prohlásit, že jde o jeden z nejoblíbenějších a taky nejpoužívanějších laků v mé sbírce. První kousek jsem obdržela na základě spolupráce a díky naprosté spokojenosti jsem si později zakoupila několik dalších odstínů.


A poslední fotka na sluníčku. Ten třpyt je úžasnej. A vůbec laky značky NailPerfect se mi opravdu dostaly pod kůži a ráda bych svoji sbírku obohatila ještě o nějakou rudou variantu. Lak jsem zakoupila zde na Hairbeauty, přičemž jeden lak stojí poměrně sympatických 120 Kč s tím, že často se na eshopu objevují slevy. Mě stál jeden v akci 84 korun, což je paráda. Všech mých deset drápků laky Nail Perfect nadšeně doporučuje. Co na něj říkáte?

2015-04-12

March random

Ahoj všem,
vždycky si říkám, že jsem líná fotit a co do dalšího randomu dám. Pak projedu foťák a telefon a musím spíš osekávat. Za březen mám matroše, že by to snad vydalo na každotýdenní random, ale já mám ráda hodně obrázků a něco mi říká, že vy taky, tak jdem na to!


Dárek k narozeninám od Sephory v roztomilém balení mě potěšil, ač je hodnotím jako podprůměrné. Více zajímavé mi přišlo zjištění, že ty dárky k narozkám dávají jen tam random ne vždy a ne všem. No...zajímavý...

Nahodila jsem jarní barvičky, k narozeninám si pořídila nový telefon a k němu i super galaxy kryt.


Safety first :-)


Moji každodenní pomocníci...


Miluju narcisky...možná i víc než tolik populární tulipány.


Největší březnová radost a můj vytoužený dárek k narozkám - Smoothie 2GO od Kenwood. Zatím jsem z něj nadšená. Rozmixuje i zmražené během chvilky na hladkou kaši a jeho hlavní kouzlo tkví v jednoduchosti používání. Nahážete ovoce, nasadíte krytku s čepelemi, nahodíte na mixér a zapnete zhruba na 30 vteřin. Pak jen vyměníte víčko s noži za obyčejné těsnící, opláchnete čepele a jdete! K tomu zapíchnete obří brčka z Jysku a skvělá svačina je na světě. Někdy děláme i to, že si nahážeme nakrájené ovoce do nádobek už večer předem. To potom ranní příprava zabere maximálně dvě minuty a to je teprve lenochProof. Ani cenově vás to nezruinuje, stojí okolo 800 korun.


No ale nebudu vám kecat, tulipány mám taky moc ráda. I když je to zdánlivá zbytečnost, považuju to za dobře utracenou padesátikorunu, což vydá třeba jen za dvě kafe. Kytky mi dělají kazdodenně radost až dva týdny. Něco na tom bude, že zlepšují náladu.


Princátko!



Evelína má radost z jara...


Sněženky na nesmělém březnovém sluníčku...


Jo, fotka nějaké vodní plochy nesmí chybět, na to jsem ujetá, což už asi víte.



V březnu jsem taky strávila pár krásných dní v Tatrách..


Rozšiřuju si obzory...

Super snídaně, když mám čas.Vaječná omeleta se sýrem a slaninou a epesní rukolový salát s jahodama a hruškou. 

Toužila jsem po ní už někdy od léta...a proto mám  nesmírnou radost, že jsem na Mangooutletu ulovila tuto koženou bundu ve slevě asi za dva tisíce. Pod tím mám nepohodlnější cardigan rovněž za zlomek původní ceny od mé srdcovky Abercrombie&Fitch. PS: všimněte si pravého dolního rohu. Docela jsem se při úpravě fotek pobavila.


Slipony z Časnaboty.cz - budou je mít určitě u každýho vietnamce, ale za 215 Kč i s poštou v akci mi udělaly radost.

A na závěr jedna backstage fotka, kterou jsem objevila v telefonu a ani už nevím, že mě kámoška takto fotila. Takhle pěkně buzeruju Evelínu :D

Jaký byl váš březen?
Related Posts with Thumbnails