2014-08-09

Dizao Organics Lip color Balm

Ahoj všem! Ačkoli v poslední době musím přiznat, že mi příliš zajímavý nabídky nechodí (jako ne všechny špatný, ale prostě ne pro mě) a spíš je odmítám a beru jen některé, tu od Biooo.cz jsem přijala s radostí. Nabídli mi totiž tónovaný balzám na rty od značky Dizao a s tou jsem už měla jen ty nejlepší zkušenosti. Obecně se před přijetím každé spolupráce snažím zeptat sama sebe, jestli bych si tu věc koupila i sama. A snažím se odolávat zvědavosti, no a nějaký přece to neodmítnu, když je to free, na mě vůbec neplatí. Nechápu smysl mít doma věc, kterou bych si sama nekoupila, jen proto, že jsem ji dostala a ještě na ni muset napsat recenzi. Brr.


Vybrat si ze široké nabídky odstínů nebylo jednoduchý, tak jsem si vybírala podle předpokládané vůně, čili volba padla zcela automaticky na 223 Cherry Blossom. Bohužel, hned prvotním (byť tedy jediným) zklamáním, byla pro mě absence vůně a a příchuť do mentolova. No, nic za co bych dala deset bodů. A že zrovna já na ty vůně postě dám, kor když můj předchozí Dizao z klasické nebarevné kolekce měl boží šťavnatou parfemaci.


Jelikož jde o kategorii "tinted lip balm" a ne rtěnku, řekla bych, že pigmentace je opravdu dost slušná - na rtech vydrží a po chvíli zanechá takovej "stain", takže minimálně nádech barvy vydrží dost dlouho. Vlastnosti balzámu zde taky velice oceňuju, rozhodně je to o 100% příjemnější na nošení než klasické rtěnky. Barva je sytě růžová, čekala jsem, že bude víc do červena/vínova. Přesto mi ale odstín sedí a cítím se v něm dobře. Přidala jsem i foto celýho obličeje, aby bylo vidět, že nejde o nějakou příliš výraznou řvavou barvu a hodí se k jemnýmu letnímu líčení.


Balzám zakoupíte v eshopu Biooo.cz, odkaz zde. Ráda bych vlastnila ještě nějakej čistě šťavnatě červenej odstín, protože jsem si poslední dobou nějak zvykla malovat si oči jen řasenkou, jsem to fakt jako blogerka, inspirace hadra, co? Zato čím dál častěji sahám po výrazných rtěnkách/balzámech a moc nechápu, proč jsem celý roky nosila světlerůžový a spíš nude a snažila se potlačovat svoji přirozenou červenou barvu rtů. A přitom ji naopak stačí jen podtrhnout :-). Ono ve finále maminky mají pravdu, nejlepší je vrátit se k přirozenosti, což jsem udělala i se svýma vlasama a cítím se rozhodně líp.

Momentálně přemýšlím, jesttli si pořídit další Dizao nebo ne, protože vlastnosti produktu jsou na jedničku, ale nevím, jestli se přenesu přes absenci vůně a jemně mentolovou příchuť...

14 comments:

  1. Já mám tyhle barevné balzámy hodně ráda a často je používám :). Dívala jsem se na tu stránku, a mají vážně obrovský výběr odstínů, že bych si klidně vybrala :).

    ReplyDelete
  2. Ahoj, nominovala jsem tě na Liebster award tag :)
    Doufám, že v něm budeš pokračovat. B.
    http://barulittleinfinity.blogspot.cz/2014/08/liebster-award-tag.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ahoj Baru, děkuji! Zkusím ten tag udělat!

      Delete
  3. Dáši, to je super barva a skvěle ti sedne. Na balzámky určo mkrnu. :)

    ReplyDelete
  4. tyo nevypadá vůbec špatně, takové balzámky mám ráda :))

    ReplyDelete
  5. Tahle barva ti moc sluší :) Celkově ten balzámek vypadá moc dobře :)
    http://chickflickcherry.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  6. to je tak krásná barva! já po nich pokukuju, ale teď mám balzámů spoustu a chci zkusit i Crazy Rumors a Hurraw

    ReplyDelete
    Replies
    1. Crazy rumors jsou super, já doporučuji Badger! Ty jsou nej nej!

      Delete
  7. naozaj krásna farba!

    Inak posledné dni DERMACOL giveaway, tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2014/07/letna-giveaway.html

    ReplyDelete
  8. už jsem po nich koukala, ale nedokázala bych si vybrat jen jediný z té obrovské nabídky, to by mě zabilo :D ta mentolová příchuť by mi vůbec nevadila, ba naopak :) opravdu hodně mě překvapilo, jak barví - ideální kompromis mezi balzámem s rtěnkou!

    ReplyDelete
  9. replica goyard bags replica hermes handbags q1x15k5d63 replica bags online uae best replica bags online 2018 gucci replica handbags c2f61s6s91 replica bags us best replica ysl bags click this v6l95o7x47 replica bags on amazon

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails