2014-11-08

October random

Netřeba mnoho dodávat...vlasně jsou to furt ty stejný fotky, obyčejný, dokola, ale mě to baví a vás podle ohlasů taky. Přesto, že nikde moc necestuju a nepodnikám fůru zajímavejch věcí jako ostatní blogerky. Takže pokračujeme!


Kocour nám názorně ukázal, co si vlastně myslí o celých volbách..



Momentky z říjnových vycházek aneb díky za to, že babí léto a později teplej podzim trvalo a stále trvá.


Kýč jak bič, já vím...ale když já ty dýně prostě ráda!


Mám podzimně provoněnej byt. Jedna čtenářka se mě nedávno ptala na Salted Caramel - ano, je skvělej a provoní byt na dlouho!


Nejlepší dýňová polívka od mamky. A její tajemství? Přidat spoustu čerstvýho zázvoru a navrch posypat krutony a opečenou slaninou...


Mým nejoblíbenějším sportem poslední doby je číhání na slevy v MyFoodu či Sklizenu. Úplně závislá jsem teď na pestech z MyFoodu, Podle mě se vyplatí i bez slevy, ale s 50%  slevou vyjde pesto na 21 Kč a omáčka asi na 15 Kč. A fakt to stihnete do druhýho dne sníst. Skvělá, levná a rychlá večeře. Nejlíp smíchat všechno dohromady. Ještě jsem vám chtěla vyfotit výborný čokolády z řady Interspar premium. Koupila jsem si tři tabulky - tmavá s pomerančem, mléčná s hruškou a karamelem a bílá s borůvkama. Počítala jsem, že je budu mít tak na ty tři týdny, prostě každej den řádek do kaše. No jasně. Možná jsem vždycky dělala ráno kaši pro sebe a další tři imaginární kámoše, takže po týdnu a něco nebylo co řešit. Tudíž ne, žádný čokolády v zásobě u mě doma!



Ale jako jinak sportuju i normálně. A přesně proto jsem si zasloužila koupit tyto skvělý barevný oblečky z Hollisteru! Musím říct, že třeba z legín jsem doslova nadšená, stály mě po slevě asi 12 eur a podle mě se Nike může jít z hlediska materiálu a pohodlnosti fakt zahrabat. Trička i kraťasy taky stály okolo 10 eur. Jo, slevy na Hollisteru se fakt vyplatí sledovat.


To čumíte, co?


Pár kosmetických novinek - z této fotky je to OPI Step right up a báječnej topcoat CND Vinylux a ty jsem ulovila díky blogsale pro dobrou věc u Sofastars. Recenze se tu určitě objeví...


....zrovna tak, jako budu hodnotit tuhle nejnovější řasenku od Rimmelu.


A rudý nehty k podzimu neodmyslitelně patří. Tento krasavec od Fnug je fakt povedenej!

22 comments:

  1. Bože ten kocúrik je neuveriteľný...pekné fotky:)

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. Děkuji holky, to mu ani nemůžu vzkázat, už tak je dost namyšlenej :)

      Delete
  3. Tyhle malý obyčejný drobnosti ze života mě baví, a nemusíš nikam cestovat. Recenze na CND Vinylux mě hodně zajímá. Už jsem nešťastná, prostě jsem vyzkoušela kde co, ale laky se mi už druhej den odlupujou, nemám na to čas ani nervy, tak jsem teď výhodně koupila sadu na CND Shellac a jsem zvědavá.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tyjo, ten shellac by mě taky zajímal. Zatím je vinylux super, nehty mi vydrží pěkný až 5,6 dní a hlavně se krásně leskne.

      Delete
  4. Ahoj, za 1. krásné fotky a za 2. prosím tě, jak se používají vosky od yankee candle? :D Chtěla bych si je koupit, ale zatím jsem nevyzkoumala jak je používat.
    http://life-by-mrsjagr.blogspot.cz/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Necháš je rozpustit v aromalampičce (dole otvor na svíčku a nahoře miska kam se dříve dávala voda s vonným olejíčkem) Přesně jak to mám na fotce za voskama. Ty vosky jsou super, relativně levný a dobře se mi používají. Velkou svíčku už bych si asi nekoupila...

      Delete
  5. Júúú tvůj kočičour vypadá jako mladší dvojče toho mého miláčka. Akorát můj už je trochu "stařeček", no žije tu s náma už 11 let :-)

    Maru UltimateChic

    ReplyDelete
    Replies
    1. Maru, nas kocour bude mit za chvili 13 let :-)

      Delete
  6. cokolady z intersparu jsou skvely, a pro me je nejvetsi favorit bila s kokosem:) A MyFood je skvelej, pred chvili jsem tam zrovna koupila limonady Pragomost na ochutnani, ale nejradsi bych vykoupila vsechno - od flapjacku az po cidery! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jojo, to je strasny..a este tam berou narozdil od Sklizena stravenky :-)

      Takze to je mor na me :D

      Delete
  7. Taková kočka po nás vždycky ráno v práci žebrá jídlo. Nebydlíš na Štefánikově v Brně? :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nene, náš kocour je povaleč domácí!

      Delete
    2. Jen jestli si to jen nemyslíte. Ten kocour, co ho každý den krmíme je evidentně taky někoho, kdo o jeho snídaních u nás vůbec nic neví. ;)

      Delete
  8. Ten tvůj kočič je stejně nejlepší. :)
    Sklizeno a Myfood bych brala také, jen u más, pokud vím, nic podobného nemáme...
    Vosky YC jsou super, taky je pálím. Nejlepší na zimu je podle mě Home sweet home, ale určitě chci vyzkoušet i ten karamel.

    ReplyDelete
  9. tyhle články mám moc ráda :)) mám ale pořádnej hlad, takže si mi moc nepomohla :D tu řasenku od Rimmelu chci rozhodně vyzkoušet - moc mě zaujal kartáček.

    ReplyDelete
  10. tak ten kocour je z celého příspěvku nejlepší :-)

    ReplyDelete
  11. som zvedavá na ten CND vinylux!!!

    ReplyDelete
  12. mňám tekvicová polievka je jedna z mojích obľúbených:) a mám v pláne si tiež nakúpiť nejaké to športové oblečenie, ty si ulovila dobre-sa musím lepšie začať po ňom pozerať:D a máš rozkošného kocúra:)
    Hello From the Edge

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails