2014-12-22

Christmas nails - OPI What's with the Cattitude?

Ahoj všem!
Pro dnešní inspiraci jsem si vybrala né tak úplně typicky vánoční barvy, ale myslím, že i bleděmodrá se stříbrnou tak nějak k zimě patří a evokují sníh a led, což mi, jak bych nikdy v životě neřekla, moc chybí. Tahle zima mě fakt nebaví, i když co se týče oblíkání, je to super. Nemám vlastně vůbec ani vánoční náladu. 


Teď už k samotnýmu laku. Ani jsem nedoufala, že na nejkrásnejší bleděmodrou What's with the cattitude ze Shrečí kolekce z roku razdvatři (nechce se mi gůglit, ale pár let stará už je) někdy získám. Na ebay se ceny pohybujou směšně vysoko a mě se zcela nečekaně poštěstilo v eshopu Micky nails, kde navíc pořád mají 50% slevu. A to se vyplatí. Co říct k laku? Je prostě boží. Už nějakou dobu mi chyběla bleděmodrá, ale žádná nebyla tak pěkná jako tahle. Vím, že spoustě z vás se určitě líbit nebude a nikdy byste ji nenosili, ale podle mě je to chyba. Tahle barva je podle mě fakt slušivá a vypadá dokonce i decentně. Určitě ji hodně využiju v létě k opálené pleti, ale využití teď na Vánoce mi bylo jasný - poprášit stříbrnýma třpytkama OPI Crown me already. A jsem maximálně spokojená!




Na fotce mám dvě vrstvy, lak není extrémně krycí a hutnej, což často u pastelek bývá a mě to vadí, Je řidší, ale pracuje se mi s ním pěkně. Stačí dvě pečlivý a silnější nebo 3 tenký vrstvy.Co na něj říkáte vy? Nebo jedete červenou vánoční klasiku?

11 comments:

  1. Krásná barva i celkový vzhled se třpytkami!
    Já pojedu asi bílý nehty s Essie a na to od třpytivý Essence Circus Confetti. :)
    P.S. Ty jsi pokušitel s tím Micky shopem, na cestě mám tři laky od OPI. :)

    ReplyDelete
  2. Krásný lak a máš i krásné nehty :) Mě tohle teď trápí.. Před Vánoci jsem si nekoupila žádný vánoční lak, protože jsem si nehty asi tři měsíce nelakovala a teď jsem se rozhodla, že bych zase mohla začít, jenže jaksi nemám žádný vánoční lak :/ :D zkoušela jsem červený se zlatými třpytkami, ale to mi přijde obyčejné...


    http://life-by-mrsjagr.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  3. škoda, že nemáme Vánoce na sněhu - tohle by se k tomu moc hodilo :)

    přeji krásné svátky!

    ReplyDelete
  4. Nádherný! Já mám nejradši nude + zlaté třpytky, to je taková moje vánoční tradice. Veselé vánoce!

    ReplyDelete
  5. páni, to je krása! :)

    http://lifewithpett.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  6. krásná kombinace :)) já teď nejraději ujíždím na klasice - červený :) i když je to ohrané, u mě pořád vede :))

    ReplyDelete
  7. Tohle combo vypadá naprosto božsky! moc se ti to povedlo.
    BEAUTYPUSINKA

    ReplyDelete
  8. Vypada to bozsky.

    Www.style-and-smile15.blogspot.cz

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails