2011-02-06

Galaxy nails

Hi!
Galaxy motives are hot trend these days. So I decided to do kinda galaxy inspired mani, and I love it! Sorry for some imperfections, I took a picture of this after some time I was wearing it so it is not perfect....
I used Orly Goth as a base and a glittery Selene topcoat with those cute stars and some glitter in it. I love the effect of starry sky which creates microglitter in Orly goth and random bigger glitter in topcoat :)

Ahoj...všude na nás útočí poslední dobou galaktický motivy - trička, šutry, prstýnky...tak jsem měla náladu udělat si takové nočním nebem inspirované nehty. Omlouvám se za nedokonalosti, není to foceno těsně po aplikaci. Jako podklad jsem použila Orly Goth a na to hvězdičkový topcoat od Selene (pokud by někoho zajímalo, tak to jsou takové ty mini laky asi za 20-30 Kč, v Brně je koupíte např. v obchůdku Nicole v Avionu, kde mají GR laky. Mají i jiné efekty, třeba srdíčka a tak, mě se to moc líbí). Nejvíc se mi líbí ten efekt hvězdnaté oblohy spojením minitřpyteček v Goth a větších semtam náhodných třpytek v topcoatu :)
Co říkáte?



PS: nevíte někdo, co se stalo s Terunou a Yay world? Jsem zjistila, že tyto dva moje oblíbené blogy jsou zavřené, doufám že ne kvůli útokům kreténskejch anonymů.....

8 comments:

  1. Teda že je yay zavřená jsem věděla, ale že i Teruna? Hustý. Jako já málem taky to Dánsko zavřela, anonymové jsou svině.
    A nehty krásný, tohle se mi fakt líbí. A nebyla s tím trochu piplačka dát ty hvězdičky nějak rozumně na nehet? Ptá se totální analfabet, já tohle nikdy nezkoušela :-)

    ReplyDelete
  2. jé na té druhé fotce vypadají ty nehty úplně dokonale! fakt krásný :))

    ReplyDelete
  3. Blani, právě naopak....já mám ty hvězdičky naschvál tak trošku random rozprostřený, ale právě se s tím strašně skvěle pracuje a hnězdička jde umístit přesně tam kam ji chceš :)

    ReplyDelete
  4. Jééé, to je super roztomilý :)

    ReplyDelete
  5. ahoj, chcem sa opytat, ci nevies odkial by sa dal objednat Sally Hansen Instant cuticle remover? alebo nieco podobne od inej znacky. skratka taky ten gel co rozpusti kozu okolo nechtov. lebo taky internetovy obchod co by zasiela na slovensko a predaval tento produkt je len amazon, kde ten produkt stoji iba dolar, ale postovne je bohuzial az 10 dolarov, co je strasne vela, najma v porovnani s tym, kolko to samotne stoji. za odpoved vopred dakujem,

    http://www.youtube.com/watch?v=kSziQsM_78Y

    (taketo nieco myslim)

    ReplyDelete
  6. Bellatrix: to netuším, já mám obyč cuticle remover od oriflame....a ten Sally hansen, pár výrobků prodávají v čr v drogerkách, jestli konkrétně toto, netuším...nekoukala ses?

    ReplyDelete
  7. Páááni, toto je fakt super! Moc povedené :).

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails