2011-06-17

OPI Do you think I'm tex-y?

Ahoj, konečně další z laků, co mám z texaské kolekce. A toto je ten nejmíň oblíbenej, asi ho i trošku pomluvím....Toto tmavěrůžový želé je dobrý možná tak na přímým denním světle a na umělým jde jakoby do vínova, má pěkně hnusnou barvu syrovýho masa. Jinak aplikace klasika, je to prostě vodový želé, takže na krytí podle mých představ dávám tak 4 vrstvy...Jako jo, barva pěkná, univerzální, nositelná a navíc jelly...no místo ve sbírce mít bude, ale na prdel jsem se z něho fakt neposadila...Mám pocit, že všechny tmavěrůžový, co poslední dobou kupuju, jdou i do červena...a to se mě zrovna nehodí, já chcu, aby byly růžový...takže stejně nej tmavší růžovou pro mě zůstává Pink Flamenco.

Hi, this is another one from texas collection that I got. It's not my favourite, actually I'm gonna complain about this one :) In direct daylight/sunlight the color is gorgeous, deep pink/fuchsia jelly. But under artificial light it looks more like burgundy color and it reminds me of raw meat :-) Application is ok, formula is quite watery and I need four coats to achieve the coverage I like. Nice color, universal and wearable, I like it but I'm not stunned. 




Jo a taky jsem se poprvé v životě přihlásila do soutěže :) Je to soutěž s líčením očí, hraje se o 300 dolarů, to docela jde, ne? Co říkáte na moje soutěžní líčení a jestli se vám líbí, budu moc ráda za like :) A pokud se umíte hezky nalíčit, přihlašte se taky, první kolo je do 25.6 :)

It's my first time that I entered any contest. This is international contest Eye makeup queen on Indian makeup and beauty blog and I want you to tell me if you like my look and if you do, I'd be glad if you voted for me :)




10 comments:

  1. krásně nalíčeno!
    Jinak s tebou docela souhlasím, na té první fotce se mi nelíbí vůbec,ale na sluníčku je pěknej a to jsem si ho chtěla objednat, co jsem viděla fotky na netu,ale je vidět,že to hodně zkresluje, když to někdo vyfotí s bleskem....

    ReplyDelete
  2. Tak mě se líbí čím dál tím víc! Jen tobě nejen tex-y, ale i sexy! No, kdyby ses ho náhodou chtěla zbavovat... O:-)
    A líčení je perfektní, samozřejmě "líbí";-)

    ReplyDelete
  3. Lovely hair: ale v reálu je stejně ještě jinačí, tmavší, existuje něco jako "kravavá růžová" :))
    Jinak já s bleskem nefotím vůbec, protože můj foťák to vůbec neumí (nebo jestli je to rukama?) ale vždycky mě vyjde jen bílá přesvícená ruka a totálně zkreslená barva...

    ReplyDelete
  4. Mně se ten lak moc líbí. Jelly červeno-růžovou ještě nemám.
    P.S.: Hlasovala jsem ;)

    ReplyDelete
  5. mám velmi podobný lak od Golden Rose :)

    ReplyDelete
  6. Já jsem ho pořídila, protože se mi strašně líbil na blogu u Day. Když konečně dorazil, nalakovala jsem ho na jeden nehet a želé pro mě definitivně skončilo. Půjde pryč.

    ReplyDelete
  7. Mně se celá ta želé kolekce asi docela líbí ;) Tenhle je moc krásný. Už konečeně musím nalakovat ten svůj jeden jediný, co mám :D

    "Like" a je fakt, že to tvé líčení mi přijde nej. Kdybych se uměla nalíčit, nemusela ukázat tvář a fotit tutorial, tak se taky přihlásím :D Tak na sobě ještě zapracuju a třeba za rok :D

    ReplyDelete
  8. Ahoj Dáši, málem jsem prošvihla volbu pro tvé líčení na MakeUp and Beauty blogu! Takže zrovna jsem odvolila pomocí Facebooku, snad jsem postupovala správně :)

    ReplyDelete
  9. Děkuju holky a Boruvko co kecáš, tvoje líčení jak pokaždý obdivuju....:))

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails