2011-08-12

L'oreal bijou crystals B Brave

Tyjó, věděli ste, jak hezký holografy dělá i Loreal? Já teda jsem asi pozadu, ale ne, nevěděla jsem to. Vždycky jsem holografy obcházela obloukem a teď se mi nějak zalíbily a tento rozhodně není můj poslední holografickej lak! Nějak jsem se zamilovala.....No řekněte, není krásnej? Toto byla láska na první pohled, ač nijak fialovou moc nevyhledávám. Na sluníčku se nemůžu vynadívat, jak se třpytí. škoda, že mi přijde, že je ještě hezčí, než na fotkách....Nanáší se docela dobře, a rozhodně je potřeba nadlak pro extra hladkej a třpytivej efekt :)

Wow -  did you know that Loreal does such great holographic nail polishes? I did not, maybe I should dedicate more time to my nail polish education :) I've never particularly liked holographic nail polishes but one day I fell in love with them and this is my first (holographic top coat does not count :) ) but definitely not last one. What a lovely shade, isn't it? This was love at first sight although I don't like purple very much and i wear it once in a blue moon. Application is ok, but you definitely need at least one coat of topcoat to achieve super smooth and shiny finish :)





15 comments:

  1. krásny..ako nočná obloha:))

    ReplyDelete
  2. Ten je krásný, taky jsem o těhle lacích nevěděla, teda až do dnešního dne:)

    ReplyDelete
  3. nádherné nehty, ten lak je skvělý podle výsledku !

    ReplyDelete
  4. úžasný ! na slniečku ešte krajši :)

    ReplyDelete
  5. An: http://www.brigettesboutique.com/Loreal_Bijou_BRAVE_610_p/lor386.htm

    ReplyDelete
  6. Wooow, ten rozhodně potřebuju! Díky, Dáši :-)

    ReplyDelete
  7. Mmmm, ten vypadá krásně!:).

    ReplyDelete
  8. No nekecej, že takovej nádhernej lak je Loreal?:-o Ten ti fakt sekne!;-)

    ReplyDelete
  9. Senzačně barevný ohňostroj! Nehty jako z pohádky ;-).
    Vivi

    ReplyDelete
  10. Je krásnej. Moc. Moc. Moc. Já fialovou vyhledávám, tak mě tenhle uchvátil!

    ReplyDelete

  11. شركة تنظيف مكيفات بالمدينة المنورة
    شركة تنظيف مكيفات بالمدينة المنورة تعتبر من أكبر الشركات العالمية والرائدة في مجال تنظيف المكيفات، فتعمل الشركة على بذل كافة الجهود التي تعمل على استمرار الشركة في تلك المكانة العالمية، فنعمل على توفير جميع التقنيات المتطورة والتي تقوم بعملية التنظيف بشكل جيد وبصورة متميزة.

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails