2011-09-20

Chanel Péridot

Taky si toho všímáte? Jdu z extrému do extrému, buď Essence nebo Chanel a nic mezi tím. No teda dobře, Opi se nepočítá, to je oblíbenec sám o sobě, to je samozřejmost :)
Tenhleten lak - jooo nic novýho po sluncem, asi jste ho už všichni viděli a ne jednou a já si osobně myslím, že toto je taková divná barva, kterou buď milujete, nebo si myslíte, že je ultimátně hnusná. Sdělte mi svůj názor v komentářích, jsem zvědavá, jakou bilanci bude mít!
Je to nazelenalo - zlatej duochrome, opravdu, opravdu, ale fakt se špatně fotí a vůbec ani z půlky nevynikne jeho  úžasnostní krása. No co, musíte si to domyslet :) Je to hlavně proto, že k tomuto laku by se šiknul nějakej pořádnej ridge filler, neboť musím říct, že zdůrazní nedokonalosti na nehtech a pro někoho, kdo má na nehtech něco jako vyjetý koleje na dé jedničce, je to trošku pohroma, tak si to prosím odmyslete :) není to chyba laku (a jo, že jsou laky, který by pruhovaly na sebehladším povrchu..)
A vůbec, co to okecávám? Z laku jsem nadšená a nelituju, že jsem si ho koupila, určitě bude patřit k mým podzimním jedničkám. Co říkáte vůbec na celou podzimní kolekci Chanelu? Máte nějakej, nebo je podle vás tato kolekce tak trošku přeceňována a šílenství kolem ní zbytečný? (Jo já vim, že Sephora prej dělá dupe, ale už jen ta lahvička, to všecko...tak krásně mi pasuje do sbírky...já ho mít musela a asi musím mít i Graphite)

Hi guys! Chanel Péridot is very famous nail polish recently, I bet you must have seen it swatched like zillion times. But never mind, this baby deserves all this attention, I think this color is awesome and great for fall. This  golden-greenish duochrome is definitely interesting color (and yes, I know, not that unique, there already are dupes), you either love it or hate it. I really recommend you to use good base coat or ridge filler to achieve super smooth finish. As you can see, mine is not that smooth, thank you, giant ridges all over my nails :). But definitely not Péridot's fault, the nail polish itself doesn't tend to be like this. So what dou you think about the whole Chanel fall collection? Overhyped or not?



25 comments:

  1. Já ho teda miluju. Zrovna jsem ho znovu nalakovala :)

    ReplyDelete
  2. Já ho taky miluju, ale kdyyž jsem si pro něj šla tak byl vyyprodanej, takže zasáhl osud (nebo ten nahoře dává najevo že bych neměla tak utrácet) a ten graphite je taky božský.

    ReplyDelete
  3. Je nádhernej, už jsem o něm taky přemýšlela, musím se přiznat! :DD Včera jsem ho viděla i někde na nějakém méně známém blogu. A chápu, že Sephoru ne a Chanel jo. Když už zlatou, tak chanel! :DD :)

    ReplyDelete
  4. Je nádherný. Na krásných nehtech to je skvost!

    ReplyDelete
  5. Barva je božská.
    Já mám podobnou ze staré kolekce od Chiny, chihi, takže nebudu letos utrácet (teda zatím...).

    ReplyDelete
  6. tak já budu asi jediná,komu se moc nelíbí, to mě mnohem víc zaujaly ty essence v minulém postu :D, ale je to daný tím, že vím,že přesně tenhle typ barev mi extrémně nesluší, takže se jima ani nezaobírám :D......

    ReplyDelete
  7. Je prenádherný! Zatiaľ mu odolávam, ale viac takýchto postov a podľahnem aj ja :-)

    ReplyDelete
  8. Day, mě zas osud nějak nepřál ten Graphite, ale uvidíme, třeba to ještě vyjde :)

    Lovelyhair: No, já jsem naopak překvapená, že se líbí, čekala jsem víc negativů, přece jen to není taková ta univerzálně líbivá barva....

    ReplyDelete
  9. no mne sa teda tiež vôbec nepačí taký žaburinový :DDD

    ReplyDelete
  10. Je to krásná barva, taky bych do ní šla..jen je mi prostě líto dát takový peníze za lak :((
    A kde je kupuješ ty? V kamenném nebo na internetu?

    ReplyDelete
  11. Monika: :D :D :D :D

    Petro, tento jsem koupila na garden.co.uk no a potom se ještě vyplatí číhat, když mívaj v Sephoře 20% slevy, to pak ten lak vyjde okolo 500 (no furt, za jeden lak?! Ale co už, každej máme nějakou úchylku :)

    ReplyDelete
  12. Btw dva moc hezký odstíny Chanelu jsou teď na aukru http://aukro.cz/listing.php/search?sg=0&string=chanel+lak

    ReplyDelete
  13. Já ho strašně mooooc chci, je nádhernej, číhám pořád na slevu u Sephory, tak snad bude brzy :D Mám Graphite a ten je taky božskej!

    ReplyDelete
  14. Pro mě osobně je hnusnej, ale na jinejch se mi líbí, tak si vyber:-D
    Já musela mít Graphite, zrovna včera jsem ho nalakovala a myslím, že mi asi nesluší, ale ta barva sama o sobě je kouzelná.

    ReplyDelete
  15. Tak já se musím přiznat, že se mi vůbec nelíbí. Celkově zlatou nemám moc v oblibě, to je pravda, ale hlavně si myslím, že zlatý lak krásně vynikne jen na rukou nějaké černošky. V jiných případech mi to přijde takové laciné...Tím samozřejmě nechci urazit, jde jen o názor. :)

    ReplyDelete
  16. Nemyslím si sice, že by byl dokonalý, ale hnusný taky není...
    Je zvláštní, na podzim jako dělaný a tomu, kdo ho umí nosit, 100% sluší. :) Stejně jako tobě.
    Já bych ho nenosila...:D

    ReplyDelete
  17. a mně se ani nenelíbí ani nelíbí... mně je tenhle lak nějak uplně fuk. a to mě jinak chanel ukecá na kdeco.

    ReplyDelete
  18. Gabriel: však v pohodě, neboj, neurazila jsi, já jsem chtěla slyšet vaše názory :)

    annie, taky dobrej přístup, aspoň ušetříš a ne jak já, která se opravdu nechá ukecat na kdeco :)

    ReplyDelete
  19. Ahoj Dashulko, tak za mě barva... blééé. Taky se mi nelíbí. Zeleno-zlatá panebože :))). petra

    ReplyDelete
  20. Nelíbí se mi vůbec. Respektive ne natolik, abych za něj zaplatila chanel cenu. Ale chápu, že se líbí ostatním. Ten sephora dupe by možná v mém případě za zkoušku stál, pokud bych dospěla k názoru, že ho prostě musím zkusit. Ale nevím, no. Osobně mi připomíná takové ty barevné lesklé mouchy. A všichni víme, kde se takové mouchy vyskytují nejčastěji, že.

    ReplyDelete
  21. No do... háje! Ten vypadá hodně dobře na nehtech...

    ReplyDelete
  22. já ho teda chci ! ale je drahej :(

    musim ti ho teda zavidet

    ReplyDelete
  23. Mmm chanel. Ale naprosto stejný lak jsem nedávno koupila v DM od Essence za pár kaček. Nvm jak v reálu, ale na fotce vypadají totožně.

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails