2011-09-02

Maybelline Colorama Urban Coral

Jo jó...teď nějak moc nepřispívám, nějak to nestíhám....a přitom mám v poslední době hned několik kosmetických věcí, které vám chci ukázat....takže dneska, když mám výjimečně volno a jsou i dobrý podmínky k focení, musím se na to vrhnout :) (k..., právě zalezlo slunko :D)

Tenhle lak mám už nafocenej nějakou dobu a je tak nudnej, že se mě ho ani nechtělo postnout, protože co k němu napsat? Nuda, nuda, no a možná trošku nuda. Ale protože vím, že spousta z vás dává pořád přednost nákupům v drogeriích (chyba, vážení, ale jak chcete :) a Maybelline laky mám ráda, ukážu vám ho. A taky vlastně, ona ta barva není ani tak špatná, ani tak nudná...pokud podobnou nemáte, je to dobrá volba, jak říkám, s kvalitou Colorama jsem jakž takž spokojená, a korálově oranžovo-červenou nikdy nic nezkazíte, je to prostě klasika...Já totiž ani nevim, proč mě tento lak tak nějak otravuje, nudí, a kdyby nebyl jen půjčenej na nafocení, asi bych ho vystrnadila ze své elitní krabičky, fuj, běž pryč - jo už se opakuju, ale fakt nevím, co mi na tom laku "vadí", co mě tak otrávilo (nebo neotrávilo?). Nicméně když odmyslím subjektivní podivnopocity v mé divné hlavě, je to hezká, univerzální, slušivá barva v obstojné (neříkám skvělé) kvalitě a za dobrou cenu a proto asi na tomto blogu má mít taky kousek svýho místečka :)

Hi! Long time, no see, right? Somehow I've been too busy to write new posts these days, but it's time to change it, because I've got a few new amazing stuff that are worth sharing :)
This nail polish is swatched some time ago and it bored me so much that I didn't even wanna bother you with review. But whatever, although I'm not thrilled about this one, I finally assumed that it deserves its own post. Coral red - universal classic color, suitable for all seasons, quality is quite good for that price. But still - boring, boring, boring, have I mentioned - boring? Ok, let's stop my babbling here and let's say if you don't have any nail polish like this, buying it is not the worst idea :-)



12 comments:

  1. Mám ji, mám :-) A asi ještě 7 dalších (téměř) totožných od jiných značek. Tak dopadlo mé letošní hledání ideální krásné korálové barvy. Nenašla jsem. Ale neřekla bych, že je nudná a otravná. Je prostě opravdu klasická. I když je fakt, že když se mi asi po čtyřech dnech nezačala olupovat, hledala jsem sebemenší záminku, proč ji sundat.
    Zdravím.
    Šárka

    ReplyDelete
  2. Myslím, že tvoje pocity úplně chápu:-D

    ReplyDelete
  3. Tenhle lak mám taky a můžu říct, že z něj mám hodně podobné pocity jako ty. Není nijak ošklivá, to ne, ale v té změti dalších, originálnějších barev, se nějak neumí procpat mezi ty "oblíbené"...

    ReplyDelete
  4. Já teda laky Colorama moc nemusím :/. Jsou fakt nic moc, takže tě chápu.

    Jinak na mém blogu je giveaway!

    ReplyDelete
  5. Tento mám též :-) Na druhé fotce jsi krásně vystihla tu barvu :)

    ReplyDelete
  6. Podobnou barvu mám, a tak by mě tohle asi úplně nevzalo. Stejně jako laky Mini Colorama :)

    ReplyDelete
  7. A v čem jsou lepší ty laky ne z drogerií? pokud tim myslíš laky třeba ze Sephory nebo tak... já nejvíc kupuju Essence a tak, takže se značkami jako OPI zkušenost nemám...

    ReplyDelete
  8. Jo, tak tenhle lak mám taky.... A jednoho dne jsem byla hrozně ve spěchu, nepoužila podklad a 'krásně' mi obarvil nehty. Asi dva nebo tři dny jsem měla dost divnou barvu nehtů a nešlo to dolů žádným odlakovačem..... Nevím, čím to je.... A to už jsem párkrát použila lak bez podkladu:-)

    ReplyDelete
  9. Šárko, kéž by mi lak vydržel jen tak dva dny bez olupování...jakejkoli :)

    Suzie, prostě lakovat OPI, to je bájo, tomu se nic nevyrovná, ani Chanely, RBL a další dražší....S laky Sephora zkušenost nemám, ale pro mě jsou jednoznačně ty nej OPI.

    Lenko, já nepoužívám podklad skoro nikdy a máloco mi nehty obarví..posledně to byl Chanel blue satin, hajzlík!

    Jinak jsem ráda, že pro své podivné pocity mám u vás pochopení :-)

    ReplyDelete
  10. Ta barva je naprosto suprovní!

    ReplyDelete
  11. Dneska sem si ho byla koupit sem spokojena, laky od nich si kupuju dlouho a nemam jedinou vyhradu..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails