2011-09-10

Tag: 7 makeup facts about me


#1
Nevim, jak to dělám, ale skoro veškerá má kosmetika je jaksi škaredá a upatlaná, ač to není jen používáním. Vždy závidím kamarádkám čisťounké a uhlazené produkty jako čerstvě přinesené z parfumerky. Su jak prase, fakt :)

#2
Opravdu vím, co to znamená "hit the pan" a několikrát jsem si to ozkoušela na vlastní kůži, heč!

#3
Tak trošku souvisí s bodem 2 - pořídila jsem si svůj historicky první backup - bronzer Solar riche z válečnické limitky a jelikož je to to limitka, bůhví, jak budou vypadat ceny až ho skutečně dopotřebuju a co bych bez něho dělala, to opravdu nevim. Už ho mám tak dva roky a pořád je to numero uno.



#4
V pudrech a makeupech jsem poměrně skromná a téže je dopotřebovávám. Od každýho mám tak průměrně 1-3 exempláře. A taky spotřebovávám to, co je dle mínění ostatních nespotřebovatelné. Jak mi jinak vysvětlíte, že pudr, co vydrží "navěky" jsem já schopna zlikvidovat za rok? Napsala bych, že dávám novýmu Chanelákovi rok, maximálně dva, aby to bylo hezky pelíškovský, ale upřímně mu víc jak rok nedávám :)


#5
Umím si udělat pěkně vypadající smokey eyes (vč. řasenky :) v jedoucí šalině. Pohledy cestujících jsou pobavené, podivené, pohoršené. Tuhle jsem jednu slečnu inspirovala. Prvně mě několik minut zvědavě pozorovala jako opičku v zoo, načež vytáhla zrcátko a začala si upravovat obočí :)

#6
 Nepoužívám žádné báze, ani pod makeup, ani pod stíny.

#7
Snažím se vybírat si kosmetiku netestovanou na zvířatech, ale přiznám narovinu, že to rozhodně striktně nedodržuju.



Tagovat nikoho nebudu, protože si myslím, že všichni, kteří mě napadají, už otagováni byli a pokud máte chuť prásknout na sebe svých 7 faktů, hoďte odkaz do komentářů :)

PS: obrázky k článku jsem si trapně půjčila z weheartit.com :)

19 comments:

  1. zaujímavé :) so 4 celkom súhlasím aj ja :) nemám rada nevyužité veci, písala som to ako jeden bod v mojich 7 make up facts :P

    ReplyDelete
  2. Pekný blog ;)

    http://vida-cotia.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. :-) tak bod 1 naprosto vystihuje i mně. I když se snažím tak mám prostě všechno tak nějak opatlaný...

    ReplyDelete
  4. Taky mám vždy všechno opatlaný jako! Pěkně napsaný! :D

    ReplyDelete
  5. Ja ja mám všetko strašne obabrané :D A pobavlo ma to s tou slečnou :)

    ReplyDelete
  6. Závidím ti č. 5, já bojuju i v koupelně před zrcadlem :D

    ReplyDelete
  7. Potvrzuji, že bod 5 je pravda :-))))

    ReplyDelete
  8. Reni :D :D :D

    BTW výrobci už na mě mysleli :) na nové YSL řasence jsem našla napsáno:neaplikovat v jedoucím vozidle! :))) asi abych je pak nemohla žalovat za vypíchlý oko :))

    ReplyDelete
  9. Ad 1.) Určitě to není tak hrozný, hoď foto;-)
    Ad 2.) Nevím, neznám, jdu pátrat do gůglu.
    Ad 3.) A backup je sakra zase co?!:-D
    Ad 5.) Závidím, to bych taky chtěla umět.

    ReplyDelete
  10. Dejni:
    1)Jooo brzo bude foto jako důkaz
    2)No jakože se nějakýmu produktu - stíny, tvářenka - podíváš na dno, vidíš tam ten ďůlek a pak ho celej spotřebuješ :-)
    3)Pořízení si do zásoby produkt natolik oblíbený, že nemít ho rovná se katastrofě a chceš s ním být nalíčena ještě až se coby babička vydáš na procházku s vnoučaty :-). Zvláště když se v mém případě jedná o limitku a bůhví, jak by byla k sehnání, až ho skutečně dopatlám.
    5)Zoufalé situace si vyžadují zoufalé řešení :-))

    ReplyDelete
  11. 1) supr, těším se;-)
    2) Jéé, díky za vysvětlivky, tak to znám.
    3) A tohle znám taky- teď mi to udělali s pudrem a pudromakeup od Manhattnu, že je přestali dovážet, takže v eshopu, kde to ještě vedou hodlám nakoupit obří zásobu:-D
    5) No pravda, taky si občas po dvou hodinách spánku říkám jestli jsem opravdu musela vstát jen abych byla pořádně namalovaná, ale příště mi to zas nedá a neriskuju, že by to třeba po cestě nešlo.

    ReplyDelete
  12. Do teďka jsem si myslela, že mám všechno upatlané jen já....teď se mi docela ulevilo, že nejsem sama :D

    ReplyDelete
  13. Já vidím slečny malující se v šalinách nebo busech poměrně často :-D ale já bych to asi nesvedla :)

    ReplyDelete
  14. já nevím právě, jak to dělám, ale přestože jsem bordelářka, tak kosmetiku mám absolutně čistou a neupatlanou, ale jako nějak extra se nesnažím, asi zasahuje nějaká vnitřní síla, která mi nedovolí ji upatlat, tak ještě, že tak:D Jen mě štve, jak se mi u některé kosmetiky odírají nápisy:/

    Jo a si frajer, že se umíš líčit i v tramvaji:D

    ReplyDelete
  15. Vtipné :-) Ztotožňuju se s bodem 1 a 5. Moje kosmetická taštička je opravdu ostuda, a to se jí fakt snažim nějak udržovat v čistotě, ale prostě mi asi neni dáno, no. A 5, život tě naučí, já si radši přispim a namaluju se ve vlaku/buse, respektive teď už je to passé, ale dělávaa jsem to takhle roky.

    ReplyDelete
  16. Blani, jsem ráda, že jsem našla v obou bodech pochopení :-)

    ReplyDelete
  17. kde se dají sehnat ty třpytivé stíny díky za odpověd

    ReplyDelete
  18. Barbara - tyhle fotky jsem měla uložené v počítači už dlouho, nejsou moje (proto u nich bohužel ani není zdroj :(, už nevím, kde jsem je vzala.)

    Každopádně můj nejoblíbenější a nejlepší třpytivý stín je od Macu pigment Reflects antique gold. Možná o něm udělám samostatný post, před silvestrem jsem to ale nestihla :(

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails