2011-11-09

Catrice Raspberry fields

Ahoj!
Takže jak jsem avizovala, v listopadu se u mě možná uzívete, protože tady uvidíte samou klasiku....V drogerkách lovím typicky podzimní barvy, neonový růžovky a tyrkysky jsem uložila k ledu....Fanoušky rudých, vínových, vampy, temně fialových určitě potěším, ale pokud tu čekáte něco extra, tak to vás asi nepotěším....No teda samozřejmě jen co se laků týče, lakovací příspěvky budou samozřejmě proloženy těma kosmetickejma :) (který teda budou doufám aspoň trošku zajímavý)

Dlouho, předlouho jsem čekala, až konečně uvidím v Rossmannu avizovanej regál s Catrice. Jako kosmetika mě moc nezajímá, stínů mám tři pr*ele a tak, jediný co, tak se mi líbila ta netřpytková rtěnka, ale nakonec jsem si ji nekoupila a vybrala si místo toho Kate. Ale laky, pro ty se ještě určitě vrátím! První, kterej vám představím, je Raspberry fields (Ó, jak originální název. Jiný laky maj teda lepší názvy. Pěknej suchar třeba oproti Sold out forever- Ale zas - cokoli s malinama v názvu mě naláká, kór když sou to rovnou celý malinový lány :). Jeden stojí tuším 65 Kč, což je vcelku slušná cena a už teď musím říct, že laky Catrice jsou mi sympatické a považuju je za relativně kvalitní. Teda zas na druhou stranu - konzistence je vesměs vodovější, což někomu může vadit. Mě ne, já nesnáším takový ty hatla matla blatíčka, s tím fakt neumim a nervím moc moc :). A jestli mám pro něco slabost, tak jsou to svěží růžovo červené. A tohle je jedna z nich. V lahvičce tmavě růžová, ale já už mám ty mrchy prokouknutý a mě nedostanou.  Na nehtech je to prostě červená, jo dobře, maximálně růžovo-červená. Taková ta světlá, jásavá, mladistvá červená, co mi sluší a nepřipadnu si v nich jako stará mladá (Fakt! Mám s červenejma a zvláště vínovejma někdy problém, že mám pocit, že mě nesluší. Ale letos se to nějak láme a začínám je nosit.)
Konzistence je vodovější, ale kryje ve dvou vrstvách (příště dám ale spíš 3) a lakuje se pěkně. Výdrž pro vás neposoudím, mě nevydrží nic. Catrice lahvičky se mi líbí i designově, víc než třeba Essence.

Tak abych to ukončila - barva sice pěkná, určitě ji budu nosit, ale když si vzpomenu na podobnou barvičku (teda asi víc dorůžova) OPI too hot pink to hold'em, připadá mě tahle naopak jako těžkej lůzr. Tak nevim. Ale jo, líbí se mě.



PS1: Taky se tak jako já těšíte na tuhle kolekci? Já mooooooc! Vypadá to, že na této kolekci si vyléčím všechny svý bolístky ze zklamání z vánoční kolekce. Sneak peek zde: OPI Holland SS 2012

PS2: (dnes nějak melu mimo téma, co? Ale whatever): Na něco se vás chci zeptat. Hodně teď čtu o paletkách Catrice a tak, já teda si z nich nijak na zadek nesedla, hlavně proto, že jsem své favority už našla.  Někdy bych vám ráda nafotila moje oblíbené paletky, kterýma se líčím, ale kdykoli chci nafotit nějaký líčení, fotky jsou hrozný :( Bylo by pro vás přínosné nafotit detailně jen samotný paletky + swatche na ruce bez ukázky na očích? 

A když už jsme u toho offtopicování:
Je tu někdo z Brna, kdo sehnal ty krémy na ruce Essence? Pokud jo, tak kde? Proběhla jsem všechny tři brněnský Rossmanny, starý Tesco o dalších ani nevim, a nic :)

16 comments:

  1. Krémy jsou teď v Olympii ;) Jinak lak mám a je pěkný, tahle barva mě prostě neurazí :D

    ReplyDelete
  2. Moni, a kdy jsi tam byla? Já v neděli a nic? Su slepá, blbá, nebo oboje? :)

    ReplyDelete
  3. Minulý pondělí na Masarykově byly, ovšem ve středu tam už zbyl jen jeden kus( a žádný zásoby). Tohle je ovšem pro tuto pobočku typický.

    ReplyDelete
  4. Včera někdy k večeru a byly tam :) A ještě minulý týden byly i v centru...oni si to furt nějak přehazují :D Tak ať úspěšně pořídíš ;)

    ReplyDelete
  5. Na OPI Holland sa teda teším!! Krémy som zohnala na Masarykovej minulý týždeň, takže ti neporadím, ale keby si ich niekde zbadala, daj mi vedieť, rada by som si dokúpila čokoládový, najlepšie aspoň 5 kusov :)

    whatluciadid.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. Na tu kolekci od Opi jsem se neměla vůbec dívat, ach jo:)
    Jo, rozhodně jsem pro nafocení paletek, Catrice je teď všude, takže uvítám ještě jiné tipy.

    A jinak dnešní malinovej lak je docela fajn, ale také znám lepší malinový favority:)

    ReplyDelete
  7. Ja ho mám tiež a určite o ňom napíšem lebo som si skutočne obľúbila tú farbu. Možno to práve na fotke tak nevyzerá, no je to farba, ktorá sa prispôsobí oblečenie, teda keď mám niečo červené, vyzerá skôr ako červená a zase naopak keď si oblečiem ružové tričko, krásne mi s ním ladí :)

    ReplyDelete
  8. Och áno. Úplne mi hovoríš z duše - z vianočnej kolekcie nemám a ani nebudem mať ani jeden, zbytočná a neinovatívna glitrová rada nie je pre mňa. Zato z holandskej som na mäkko, tie šedivé odtiene sú krásne a z názvov sa smejem ešte teraz! :-)))

    ReplyDelete
  9. paletky, no hlasuju ano! paletky dycky, v jakymkoliv množství a formě.

    ReplyDelete
  10. Z Olympie jsem se zrovna vrátila a hlásím, že krémy ješetě jsou - všechny tři druhy

    ReplyDelete
  11. ta barva je úžasná !!

    http://myworldclothing.blogspot.com/

    ReplyDelete
  12. Barva laku se mi moc líbí... a krémy jsem v pondělí v Olympii ještě viděla :))

    ReplyDelete
  13. Děkuji všem za tipy! ty krémy maj kdyžtak normálně tam jak dekorativku nebo někde jinde?

    ReplyDelete
  14. Tam jako dekorativku, bylo jich tam ještě dost, jen ten čokoládový byl poslední...

    ReplyDelete
  15. Krásná barvička :D.
    http://my-colorful-kingdom.blogspot.com/

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails