2011-12-31

Happy new year!

Ahoj! Tak poslední příspěvek tohoto roku bude moje silvestrovská manikúra. Která se mi zrovna nepovedla, protože akorát, když jsem šla lakovat nehty, se mi šíleným způsobem zlomil ukazováček, takže jsem je musela všechny takhle hnusně opižlat :(

¨
(Essie Turquoise & Caicos; Essence Circus confetti)

Na silvestrovskou, potažmo novoroční manikúru jsem teda zvolila obligátní třpytky (a po zkoušení několika skončila stejně u těch nejoblíbenějších) a základní barvu zelenou. Protože zelená je barva naděje a peněz a obojí v příštím roce budu potřebovat...

Jak si tak rekapituluju rok 2011, hodně jsem se v něm naučila. Říká se, štěstí není cíl, ale způsob cesty...Je to tak. Asi až letos jsem to pochopila. Jak nám dnešní konzumní svět cpe - šťastná rovná se být krásná, hubená, bohatá, katalogovou rodinkou, ideálním partnerem, blabla. Není to pravda. Samo o sobě nás nikdo a nic neudělá šťastnýma, je to v hlavě a způsobu myšlení. 

Loni touto dobou jsem byla strašně nešťastná a myslela si, jak je vše hrůza. Letos jsem paradoxně ještě ve větších sračkách a řešíme poněkud závažnější průsery, ale co? Já jsem spokojená :). Vždycky budou nějaký problémy, a člověk se musí přestat honit za stavem dokonalosti. Navíc díky všem nástrahám a situacím ve škole a práci, který na mě rok 2011 nachystal, jsem zapracovala na své trpělivosti a odolnosti vůči stresu. Teď už jsem totální beránek a sere pes :)

 Takže uplynulej rok nebyl nijak zvlášť veselej, ale spíš poučnej, nicméně se mi zdá, že 2012 bude jedna velká párty, takže nakročuju vpřed a pravou nohou a i vám všem přeju hodně štěstí v novém roce a děkuji všem těm, kteří mě stále vydrželi číst :)

11 comments:

  1. Pěkně jsi to napsala. :) Jinak tyhle nehty se mi moc líbí! Úspěšný vstup a celý rok 2012. :)

    ReplyDelete
  2. T&C je môj úplne najobľúbenejší lak, dobre si si vybrala do nového roku! :) A pekne napísané, nech je teda 2012 jedna veľká párty! :)

    whatluciadid.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. krásné nehty,povedly se :) Přeju štastný nový rok a nekonečně mnoho čtenářů :))*

    ReplyDelete
  4. to je krasny!!!taky jsem se nedavno o neco takove pokousela!jsi sikulka

    http://sienastyle.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. Krásné jsou a vše nej do nového roku přeji :-)

    ReplyDelete
  6. Dáši, tak tenhle rok se přidávám do stavu blaženosti a party, ať jsme zdravé, spokojené, máme kolem sebe rodinu a přátelé a to ostatní je už tak trochu na nás...a díky za tvůj blog !!

    ReplyDelete
  7. Oooo, to je krásná kombinace :-) oba laky mám na koleji, tak až tam dojedu, zkusím to taky O:-) :-D. Jinak, máš dobrej přístup, taky jsem zjistila, že když se člověk žene za ideálem, nemůže být nikdy uplně šťastný... :-)

    ReplyDelete
  8. Super nápad, přidávám se na party a přeju ti ať se ti v novém roce vše daří!:-*

    ReplyDelete
  9. Náhodou máš pekné nechty, aj keĎ si si ich musela "opižlat" :D a táto kombinácia sa mi strašne páči, taká letná....určite vyskúšam :)

    xoxo, Timbo
    www.timea-timbo.blogspot.com

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails