2011-12-01

Mini gifts

Ahoj! Tak tu máme první prosincovej den a já už jen trošinku s křížkem po funuse přináším vánoční inspiraci. Zaměřila jsem se na to, co sama momentálně sháním - mini dárečky pro kamarádky, ségry, kolegyně a ostatní holčičky :) Vzhledem k tomu, že se s holkama na Štedrej den odpoledne scházíme na punč, pokec a předání dárků pod stromečkem jedné z nás celkem v šesti, opravdu si nekupujeme žádné dary, spíš blbosti kolem stovky. Ale já strašně ráda takovýto blbůstky vybírám, zrovna tak ráda kupuju sobě, ségře....Zkusila jsem vybrat zdroje, u kterých je velmi reálná šance, že objednáte - li to hned teď, dojde vám to do Ježíška. Řekla bych, že tento týden je tak asi deadline pro online nákupy dárků. A víte co? Řeknu vám tajemství, jak to dělám já - když to nestihne přijít, dotyčným koupím něco jiného v obchodě a dárečky si nechám :) Taky se navzájem s rodinou a přáteli obarováváte takovejma malejma kravinkama?


(obrázky jsem si půjčila ze stránek jednotlivých výrobců)




Kosmetická taštička. Taštička je univerzálním dárkem pro každou holku. Každé se v kabelce bude hodit, ať do ní nacpe cokoliv, šminky, tampony, ibalginy nebo jánevimco. A za tu cenu můžete obdarovat všechny své kamarádky.+ještě mají buy one get one free(Forever21)
Termohrníček. Snad mě nečte ségra, neb toto chci koupit mě a jí pod stromek. Sice dražší než ty obyč, ale já chci nějakej krásnej, dlouho už hledám a až teď jsem objevila ty, co se mi dokonale líbí! Jsem totální sucker na victorku, já vím, že jsou to strašný kýče a už dávnou nejsem jejich cílová skupina, ale co už :) Ty z obrázku koupíte třeba zde. Není nad to se do netopící socky vyzbrojit horkým nápojem. Sním o tom už jak dlouho. Btw kdo by chtěl levnější variantu, vede je třeba Kika, ale design nic moc :)
Beauty rush lipgloss. Stará dobrá klasika, která nesmí chybět ve sbírce žádné milovnici lesků...(např. zde v sadě)
F&F überskvělý ponožky. Nevíte, kde se vzaly ty posměšky, že pod stromkem fusky? Já náhodou miluju dostávat ponožky, sama si o ně říkám, zvláště o ty vytuněný domácí. Ponožek není nikdy dost, zvláště pokud jich pračka (asi) zkonzumuje x ročně a dalších několik zmizí v neznámých zákoutích vašeho obydlí. Tyhle jsou opravdu skvělý, jedny už mám doma, vevnitř je kožich, takže jsou super teplý a stojí do dvou stovek. Mají je i v červené a možná ještě další barvě. A tento obchod má opravdu více dárkových vychytávek, doporučuju tam skočit.
Diářek. Byla jsem překvapená, jakej výběr měli v Dobrovským (Vaňkovka) - krásný diářky podobnýho typu jen za 99,- Kč.Opravdu bych nevěděla, jakej vybrat. Pokud víte o někom, kdo ještě diář 2012 nemá, mrkněte tam.
Kalhotky. Jestli něčeho není nikdy dost, tak kalhotek. Zvláště těch pohodlných, domácích. Jak já je miluju. Pokud máte infantilní kamarádky, krásný spací mají i v F&F za směšnou cenu (50-100 kaček) s různejma obrázkama. A jestli jako já a moje kámošky milujete viktorku, třeba tady se dá výhodně koupit sada roztomilých kalhotek, prodejce má víc variant...
Crazy rumors balzámky. Tak ty mám teprve na cestě, ale budu věřit, že budou super, když si je všichni tak chválí, navíc nabízí širokou škálu vůní, kdy jedna zní líp než druhá + jsou to přírodní a veganský produkty, tak prostě musí být super. Pak poreferuju.(tady, případně ebay)
Heat holders. Jo su zmrzlá a hledám všechny cesty, jak se "oteplit". Tyhlety ponožky si moc přeju, recenze zní opravdu slibně. Super teplý termoponožky se totiž hodí vždy, všude a každýmu.(tady)
Yankee candle - tento balzámek jsem si prvně moc neoblíbila, ale až teď jsem mu přišla na chuť! Je skvělej a rozkošný balení jen křičí, dej mě někomu jako dárek! Super drobností může být od YC i mini svíčka či rozpustnej vosk. Stále je miluju. A nedělám jim reklamu, to já zadarmo :) (tady a tady seznam kamenných prodejen)
A na závěr - co takhle dortíkový náušnice? A hádejte, kdo dostane pod stromeček leopardí tepláčky? Za 11 eur, no nekupte to.Obojí najdete na forever21.co.uk - pošta je jednotná pouze 6 eur a posílají DPD, tak to by do Vánoc snad přijít mělo... :)

17 comments:

  1. Super tipy, nákupy pro kámošky mi přijdou takové nejjednodušší:-) horší je to pro chlapy... určitě se zajdu podívat na ty diáře a modlím se, ať mi všechno dojde poštou z e-shopů.

    ReplyDelete
  2. keďže už dávno nie som puberťáčka,stretávanie sa s kamoškami býva niekedy veľmi ťažké ,ale dali sme si pred 7 rokmi záväzok, že sa určite aspoň tri krát do roka stretneme všetky (je nás 10). Plníme si to každým rokom poctivo a najkrajšie stretko býva práve okolo Vianoc, kedy sa obdarovávame takýmito ženskými blbostičkami, dáme si niekde vonku spoločnú večeru a hýrime do rána, z čoho má vždy okolie strašnú radosť, pretože sme všetky mierne utrhnuté z reťaze (od rodín a domácností) :)týmto postom si mi pripomenula, že sa veru idem poobzerať už po niečom, tento rok som absolutne nezodpovedná v hľadaní darčekov .. :)ďakujem za tipy, využijem :D

    ReplyDelete
  3. Skvělý výběr. Těhle holčičích drobností není nikdy dost:)

    ReplyDelete
  4. Termohrnicky zboznuju...a nechapu proc stale zadnej nemam :D

    ReplyDelete
  5. to poslední je ale pyžamo ne tepláčky:P stejne jsou tedy krásný

    ReplyDelete
  6. Anonym: jj já vim, ale já to budu nosit spíš jako domácí "tepláčky" k tričku...o pyžámko si budu psát Ježíškovi, tak snad jsem byla dost hodná :-)

    Monica in Essence: to je hezký :-) taky to tak máme, teda s5 ze 6 se vídáme furt, ale i tak, sejít se takhle všechny...dlouholetá tradice...já se kolikrát na předávání těchto minidárečků těším víc než pod velkej stromeček :-)

    Plum Foolery, já to taky nechápu, že ještě žádnej nemám...měla jsem v merku Lily Pulitzer, ale tento je cenově na stejno skoro a navíc myslím i větší.

    ReplyDelete
  7. Já jsem na Viktorku taky mooooc ulítlá:)

    ReplyDelete
  8. Tak to jsme na tom podobně, taky s holkama dělámeposezení kde si předáme malé dárečky a letos vůbec nevím co kupovat takže díky za tip .-)

    ReplyDelete
  9. Skvělý tipy. Ještě nemám jediný dárek :(.
    http://my-colorful-kingdom.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. to je moc hezké, že se takhle s kamarádkama scházíte. Taky to miluju. Kolhotky od Victorky jsou roztomilé a termohrníček taky aplikuju(hlavně na punč z trhů) Krásný mám z Tchiba, dělají se na něm motýlci, když je uvnitř něco teplého.

    A koukám, že Yankee takhle z netu nejsou vůbec tak drahé jako v obchodech, teda alespon u nás mají dost velkou přirážku!

    ReplyDelete
  11. Super nápady. Yankee voní nádherně a vydrží vonět dlouho i po vyhoření. :) A věci od VS zbožňuju!

    ReplyDelete
  12. Veronica: za kolik ho prosím mají v tom Tchibu a jaký je obsah?
    A ty svíčky to je zajímavý - obchod, do kterýho jsem chodila, než ho zrušili, měl vesměs stejný ceny jako na netu...

    Veronique: Já jsem na YC totálně závislá. Možná jsem to tu už někde psala, ale vymyslela jsem vychytávku - pořídit si dostatečně hlubokou aromalampu a v ni nechat rozpustit normálně votivku...voní to daleko intenzivněji, než jen klasickej tart, dýl to vydrží a cenovej rozdíl je malej. Momentálně ujíždím na vanilla cupcake, kdokoli ke mě přijde, může se učmuchat :-) Akorát jsem teˇtrošku mrzutá, už měsíc čekám na vánoční várku vůní z ebay. Snad mě do těch Vánoc stihnou dorazit. V Brně mě totiž hajzlíci zrušili Anabeu v Olympii, kam jsem je chodila nakupovat :)

    ReplyDelete
  13. Malý edit pro ty, kdo by chtěli objednávat z F21: v pondělí jsem objednávala, dnes mi DPD přivezlo domů balíček....
    Vše hezky zabalené a uvidím, jaká bude kvalita...zatím mě to na první pohled dost překvapilo, čekala jsem kvalitu NY, ne-li horší a to oblečení vypadá moc hezky, ne jak hadr :)

    ReplyDelete
  14. a to jsi platila pres normalni ucet?

    ReplyDelete
  15. Anonym: jestli myslíš ten F21, tak to jsem platila paypalem, nebo se dá platit klasicky kartou :)

    ReplyDelete
  16. Skvělé tipy :-) já dárečky nakupuju průběžně už od června, ale většinou je všechny hned rozdám ,,jen tak" :-D takže teď se na to nakupování taky vrhnu :)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails