2011-12-07

Zoya Valerie

Ahoj, lampičkový fotky, už jste tu zas? No co už. Zas na druhou stranu aspoň konečně vyniknou ty nádherný třpytečky. Dnes to nebude moc dlouhý - tohle je totiž lak, ze kterýho poslední dobou jakože totálně učůrávám, favorit číslo jedna, a myslím, že je i docela vánoční, fialová přece k Vánocům patří, ne? Musím říct, že nejsem úplně skalní fanoušek fialových laků, mám jich doma, že bych to možná i na prstech jedné ruky spočítala. Nevím proč, většinou se v nich necítím. Ale tohle není ten případ. Zoya Valerie, to je krasavice! Strukturou bych řekla, že foil, v lahvičce se tváří jako duochrome, ale na nehtech už to (klasicky) není, ale možná právě ta duochomovitost jí dává ten neodolatelnej třpyt. Krásně se lakuje, akorát odlakování mírně horší, ale nic, z čeho bych si vyškubala všechny vlasy. Od doby, co ji mám, jsem ji téměř nesundala. Jsem naprosto zamilovaná a jestli hledáte třpytivou tmavě fialovou, věřte mně, našli jste ji!

PS: Zoya je má nová oblíbená značka, jeden z mála ne-OPI oblibenců, jejich laky mě dost baví a nerozčilují, takže laků Zoya mi bude postupně jen přibývat. 





10 comments:

  1. tak totálně se přiznávám ke dvou věcem. za prvé, že bych měla dělat naprosto jiné věci než si právě teď číst tento povrchní příspěvek o laku. a za druhé, že se mi ten povrchní lak strašně líbí.

    ReplyDelete
  2. Úplně jsem zapomněla, že se takhle hodně třpytí. Tak to si ji asi opravdu nechám a z domu pojede Jem.

    ReplyDelete
  3. Ty máš vždy také krásne laky! Vrátane tohoto, je vážne pekný, zdieľam tvoju lásku k trblietkam :)

    GIVEAWAY whatluciadid.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Tenhle lak mě nejspíš nakopne tuhle značku už konečně vyzkoušet:)

    ReplyDelete
  5. Vypadá kráásně! Hlavně ten odstín :)

    ReplyDelete
  6. Děkuji všem :-)

    Viennettka: no to je těžký dilema. Valerka je podle mě hezčí, ale nemám ji, Jem je opravdu nádhera, nicméně nejsem tak úplně na tu fialovou, a nevím, jestli bych další využila, jinak bych už ju beztak měla objednanou :)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails