2012-01-16

L'Oreal professionnel - Volume expand



Ahoj!

Jojo, jsem další ze stádečka blog-oveček, co začaly spolupracovat se sítí e-shopů s kosmetikou Bioderma, La-Roche Posay, Vichy a potom spešl eshop s vlasovými přípravky HAIRSTORE. Musím bohužel přiznat, že kdybych věděla, jak spolupráce bude vypadat, asi bych si dvakrát rozmyslela, či do toho půjdu. Ne, určitě nejsu ani tak namyšlená a ani tak blbá, abych si myslela, že jsem byla jediná oslovena :) – ale nečekala jsem, že osloví takové kvantum holek a upřímně některé ty recenze jsou opravdu výživně kvalitní, pár vět ve stylu, že přípravek je super a dotyčná je s ním spokojená – to už jsem se dočetla na více blozích. Jsem jediná, kdo si myslí, že to nebylo zrovna šťastné řešení, a už je z toho sama mírně otrávena? Navíc  jak se zdá, všechny recenzovaný výrobky jsou vlastně fajn a nemají žádný špatný vlastnosti, ani nejsou předražené vzhledem ke své průměrnosti. :-))


Ano, eshopy se podařilo zviditelnit, ale mám bohužel pocit, že tady je to kvantitou na úkor kvality. Samozřejmě nechci v žádným případě říkat, že všechny recenze byly špatné, ale každý má nějakou sebereflexi a u svých oblíbených blogerek jsem si přečetla pěkný články, který měly hlavu a patu, však on se v tom asi každej sám pozná, o čem mluvím :).

Protože „lékárenská“ kosmetika mě nezajímá zdaleka tolik jako vlasový přípravky, vybrala jsem si ze sortimentu HAIRSTORE a tomuto eshopu se budu v článku věnovat. Byla to vcelku haluz, neb se mi ozvali ve chvíli, kdy jsem už jejich stránky znala a chystala se z nich sama objednat, takže jsem spolupráci s radostí přijala – když šlo o výrobky, který jsem si sama stejně hodlala koupit a vyzkoušet.



Prvně se podíváme na zoubek webovkám – protože než si pod vlivem  novýho výrobku budou naše vlásky chrochtat blahem, musíme ho někde koupit, žejo. A eshopy, to jsou kapitola sama pro sebe a já mám plný zuby mizernýho zákaznickýho servisu. Takže bohužel, konkurence je veliká kosmetických  eshopů jsou stovky a kdykoli můžu jít jinam, žejo? Proto mě potěší, když je už samotnej nákup příjemnej a bez komplikací.

Proč mě to zaujalo?


  • Příjemné ceny, například u celé řady Loreal Professionnel
  • Jako začínající eshop mají zatím málo recenzí, ale pěkné (více na heuréce),
  • Možnost osobního vyzvednutí hned v několika místech ČR (pošta dokáže někdy nákup pěkně znevýhodnit, když kupujeme věc do pár stovek),
  • Přehledný a pěkný design, vyhledávací panel nemusím hodinu hledat jako v jiných eshopech,
  • Sympatické třídění sortimentu hned z několika hledisek – značka, typ výrobku, typ vlasů,
  • A hlavně, širokej sortiment řady Absolut repair, kterou jsem si přála vyzkoušet.
  • Takže čestně prohlašuju, že vám doporučuju obchod prozkoumat :-)


Teď už k výrobkům! Vzhledem k tomu, že už tak tento článek bude dlouhej jak tejden před výplatou, rozhodla jsem se článek rozdělit na dvě části, aby to šlo tak nějak hezky postupně. 

Prvně něco k mým vlasům! Protože každej si musí najít tu správnou péči právě pro ty svoje a pokud se vaše vlasy podobají mým (lituju vás :), tak zbystřete, možná vám bude sedět to, co mě.
Moje hříva je asi skoro k pasu dlouhej rovnej průser nepříliš valný kvality. Vlasy barvím asi 10 let na tmavo, řekla bych, že nejsou ani tak zničený jako jaksi od přírody nekvalitní. Mám na hlavě asi tak 4 chlupy, takže jemný a řídký, mají sklon se cuchat a vůbec, dělat takový různý věci. Jednou to šmiknu po rameno a budou mít po žížalkách, hajzlíci.

Jo dobře, a teď už fakt k výrobkům :)



Šampon Volume expand 
Jestli něco potřebuju, je to šampon na objem. Kadeřník mě sice zbuzeroval, že mám používat šampony na barvený vlasy, ale vlasy mám jen jedny, a ochrana barvy je pro mě asi tak ten nejmenší problém (jestli dělám fatální chybu, upozorněte prosím v komentech :). Vybrala jsem proto tedy výrobky z řady Loreal Volume expand Proti šamponu v zásadě nic nemám, dělá to, co má, tudíž zanechá objem, vlasy neuplácne k hlavě a zároveň vypadají jakž takž k světu. Zásadní výhradu mám ale k vůni - na avizovanou citrusovou vůni jsem se těšila, miluju vůně ovoce. Ale prosimvás, tady někde soudruzi z endéer udělali chybu, citronově navoněnej šampon opravdu nemá vonět jako lacinej čistící prostředek. (Mamka na mě volá z koupelny - tyjo, jen šampon je nějakej divnej, dyť to smrdí jak Cif!) - souhlasím, dokonce to i jako Cif vypadá. Přesto, že šampon plní svoji funkci skvěle, asi se přes tu vůni nedovedu přenést a zůstanu u svýho TiGi na objem, o kterým jsem vám psala nedávno.
Vůně ale ve vlasech  naštěstí není nepříjemná a nezůstává a dost možná, že tu vůni cítím jen já, schválně jsem projížděla recenze třeba na drugstore.com a na vůni si nikdo nestěžoval. Tak nevim :) Ale pokud vám bude vonět, doporučuju. Zdá se mi totiž, že cena je vcelku dost příjemná...
Cena: 175,-/250 ml, 275,-/500ml
Koupíte tady: ŠAMPON VOLUME EXPAND
    Kondicionér Volume expand
    Kondicionér je ze stejné řady a popravdě mě nijak neoslnil. Bohužel, můj největší oblíbenec Tigi evidentně nasadil laťku hodně vysoko, nebo jsem jen zvolila ty ne zrovna nej výrobky - z řady Absolut repair mám totiž, jak budu psát příště, vesměs pozitivní dojmy a chci vyzkoušet další výrobky - masku a tak. Dlouho jsem přemýšlela, jestli vzít Volume expand nebo Density advanced, nějak jsem moc nepobírala ten rozdíl mezi nima (beztak to v tý fabrice teče z jednoho kohoutku a ty strašně nový a revoluční technologie sou jen oblbování zákazníka a novej přebal :) ). Pozor, super zpráva! Nesmrdí! Dokonce příjemně voní, bingo, takže tady se to povedlo. Vlasy mám po něm pěkný, nezatížený, ale musím ho použít poměrně velký množství, aby se pak dobře rozčesávaly...ale to je jen možná moje osobní anomálie, pač sklon mých vlasů k cuchavosti je prostě...no...škoda mluvit. Nechápejte mě špatně, nechci ho pomluvit, dokonce si u mě šplhl za tu vůni. Ale vzhledem k tomu, že mám doma výrobek, se kterým jsem spokojena o kousek víc, bych si ho opravdu podruhé nekoupila.
    Cena: 275,- /150 ml /tady se to už moc nevyplatí, když už, raději masku...těch 150ml je fakt pryč hooodně rychle!


    Co říct závěrem?
    Snad jen, že bych chtěla poděkovat e-shopu Hairstore.cz za nabídku spolupráce a poskytnuté výrobky, také za příjemnnou spolupráci a milou komunikaci. Příště se mé (dnes poněkud kritické :) oko zaměří na řadu Absolut repair a tam už jsou dojmy přece jen o dost lepčí :)
    Nejspíš mi asi už nic nepošlou hihi, ale co už :) Život je hořkej, proto mě omluvte, jdu si dát kus štrůdlu :)

    [Pozn: Fotky produktů jsou moje vlastní, printscreeny a logo použito z www.hairstore.cz]


    [Pozn.2 zcela mimo mísu: Pokud vám můj blog nějak blbne, nebo vám nejde komentovat, není chyba jen na vašem PC, už jsem si pozjišťovala, že to dělá více lidem, nejspíš je na vině předělávání bloggeru - novej způsob řazení komentů atd. snad bude vše v pořádku. Můžete kdyžtak zkusit se odhlásit z gůglu a surfovat anonymně, prý to tak funguje :-)]

    26 comments:

    1. Dáši, bomba jako vždycky! Tvůj článek mě vůbec nezklamal. Jsem ráda, že sis vybrala tento e-shop, taky mě z těch všech zajímal nejvíc. Těším se na další recenze vlasových výrobků, já je nutně potřebuju. Protože jestli tvé vlasy stojí za prd, tak moje za prdy dva :D

      ReplyDelete
    2. Šampon jsem si nedávno koupila, vune nic moc a vlasy normálka, spíš mi připadá, že mi tak nějak nesedí, zatím je v poličce a používám své oblíbené z.one concept šampony :)

      ReplyDelete
    3. Ja som bola celkom spokojná s Repair maskou, keď som mala zničené vlasy, teraz keď mám "normálne" by mi bola už príliš ťažká. Takisto šampón na farbené vlasy bol dobrý, ale už by som si ho nekúpila, lebo sú aj lepšie. Ale inak to vyzerá ako celkom fajn obchod, pekný prehľadný, ako si už aj sama spomenula. Pre mňa osobne je stále výhodnejšie nakúpiť si tieto značky v zahraničí, ale keby som bola v núdzi, aspoň o tomto obchode viem :)

      GIVEAWAY whatluciadid.blogspot.com

      ReplyDelete
    4. JA dnes sepsala taky negativni recenzi, tak snad me za to neuslapou :-) Az mi samotnej blogspot smazal text, tak snad vecer uz to bude zas pristupny :D

      Me zas lakala spis ta lekarenska nez vlasova, prijde mi, ze jsem nasla na svole vlasy holy grails a bojim se ze kdyz na ne dam cokoli jineho, tak se mi zas vrati do puvodniho otresneho stavu...paranoia je desna vec :D

      ReplyDelete
      Replies
      1. No jo, taky nerada experimentuju, když najdu něco, co mi vyhovuje :)
        Btw boty i kraťase mi sedí, děkuji :)

        Delete
    5. Hurá! Další, kdo sdílí mé nadšení pro Tigi a jejich žvejkovou vůni objemového šamponu. Yay! :D

      ReplyDelete
    6. já bych měla radši někdy na hlavě tři chlupy, než tu deku, co mám! Víš jaká je to třeba v létě otrava? a jak to dlouho schne a rychle se to mastí :) Jinak k šamponům, já zkoušela taky Loreal pro rychle se mastící vlasy a vůně mě taky zklamala,protože to voní jak šampon pro chlapy! Jinak proti šamponu nic nemám, ale mám radši voňavou kosmetiku :)

      ReplyDelete
      Replies
      1. Jo já vim, každej má svoje, ale hustou hřívu bych fakt chtěla mít...:)
        Jako jo, má to i výhodu, aspoň nemusím vlasy zatěžovat fénováním, normálně si je umeju večer a tak do hod, než jdu spát, jsou suchý :)

        Delete
    7. Ahoj, jen chci rict, ze bojuju s vlasy podobne jako ty... Mam jich taky malo a jeste krepaty. Byly do pasu, ale pak jsem se nastvala a - jak ty rikas - mely po zizalkach - ustrihla jsem je po ramena. A trpiiim!!! Byla to chyba a proto ti chci rici: trpelivost! nestrihat! vykricnik! :D
      Tvuj blog sjizdim (:)) teprve par dni a Tigi jeste neznam, takze diky za doporuceni, vyzkousim :) (uznavam, ze umyslem clanku bylo asi neco jineho, nez reklama na tigi, ale couzze)

      ReplyDelete
      Replies
      1. This comment has been removed by the author.

        Delete
      2. Dekuji, Tigi vyzkoušej, ale pozor na to, taky už jsem na něj slyšela negativní recenze...ono holt není výrobku, co vyhovuje úplně všem :)

        Delete
    8. Dáško co kecáš?! Tvoje jemný a řídký vlasy bych teda chtěla mít!:-D
      Ale k tomu Volume šamponu- dřív dělali světle zelenej a ten byl ok, ale jak ho předělali a "vylepšili" na tenhle, tak už mě rovnou kadeřníci varovali, že to je šunt, ať to nekupuju. To jsou ty změny k lepšímu...:-/

      ReplyDelete
      Replies
      1. Aha, tak máme vysvětlení:) To můj kadeřník mi cpe jen věci na barvený vlasy...mám doma nějakej wella profi na barvený, není špatnej, ale že by to byl nějakej zázrak se říct nedá....
        Jinak, nevidělas mě naživo je to vážně někdy peklo, když se vlasy blbě vyspijou :)

        Delete
    9. No závidím spoluprácu a možnosť vyskúšať výrobky.. S Loreal Proffesional mal len dobré skúsenosti! Najmä s radou na obnovu poskodených vlasov.. ozaj mi dali vlasy do poriadku, keď to s nimi vyzeralo veľmi zle..a doteraz mám od nich oblúbené výrobky, ktorých by som sa nevzdala ;-)

      cajova.blogspot.com

      ReplyDelete
      Replies
      1. Pochlub se, který konkrétně? Já z Absolut repair chci určitě vyzkoušet tu masku!

        Delete
    10. Mě vyhovuje olejíček absolut repair...já mám blond odbarvované vlasy, takže extrém-poškozené...myslím, že ty moje jsou větší průs.. :-DD Ikdyž je pravda, že od Kerastase je ten olejíček lepší, ale ta cena :( K Vánocům jsem dostala zvláštní krémovitý přípravek (pro mě noname)- na x-věcí (objem, poškození, atd..) a musím říct, že zatím u mě hodně dobrý. Chystám se na to napsat článek, zatím jsem totiž o tomhle přípravku nikde nečetla, takže jsem na to koukala jak péro z gauče.

      ReplyDelete
    11. Tak krome Mii a Petra lovely hair nechapu, ze oslovujou patlalky, co akorat foti nehty s milionem laku:))))

      ReplyDelete
      Replies
      1. Njn člověk nemůže chápat všechno :D :D :D :D :D :D :D :D :D

        Delete
      2. Také jsem jednou z oslovených a nestěžuju si. Objednávám, co mě zajímá, píšu tak, aby to odpovídalo skutečnosti. Jsem ráda za takový typ spolupráce a myslím, že i pro moje čtenářky to je na jednu stranu výhoda, protože hodně z nich má recenze oblíbené a chtějí vědět do čeho jdou, než si výrobek koupí:)

        Jinak v tomhle "byznisu" nejde tak úplně o skvěle napsané články ale o množství zpětných odkazů vedoucí na e-shopy (SEO)

        Delete
    12. no já tyhle holkdy který všechno jen vychválej za blogerky nepovažuju ;-) ... napsala si to moc hezky

      ReplyDelete
    13. Mě by zase zajímalo, proč nabídli spolupráci holkám, které mají třeba jen 70 followerů? K čemu jim taková spolupráce je? :D

      ReplyDelete
      Replies
      1. Jo no to mě právě taky vcelku překvapilo...

        Delete
      2. Je důležitý uvědomit si, že nejde jen o to, aby lidi viděli recenzi a okamžitě se přesměrovávali na e-shop a věc koupili - to není hlavní účel. Odkazy jsou v článcích hlavně díky pageranku, lepší poloze e-shopů ve vyhledačích a žádný zpětný odkaz není tak úplně k ničemu. (Navíc i blog se 70 followery může mít časem víc)

        Delete
    14. This comment has been removed by the author.

      ReplyDelete
    15. mas perfektni clanky, blogy me nikdy nijak nezajimaly, ale ten tvuj je paradni. Vtipne, pravopisne v poradku. Sem unesena =)

      ReplyDelete

    Related Posts with Thumbnails