2012-01-23

S-he 255 + China glaze Let's groove

Ahoj! Myslím, že je na čase podívat se, co nabízí naše drogerie. Nový kolekce Essence, Catrice - nuda, nuda, nic pro mě, to už tu bylo, nezájem, jdi pryč...ale co holografy a naše drogerie?

Dneska bude asi poněkud víc obrázků, hodně špatně se to fotí :)

Ale abych neodbočila od tématu.....ano, už i u nás se dá semtam narazit na holograf - teda toto je takový polo-holo, prosím nesrovnávat třeba s OPI DS. Tento S-he není nijak obzvláště vymakanej, standardně přerostlý třpytky jak z velkovýkrmny, jak je u levnějších laků zvykem. Ale přeci jen, ten efekt tam jakž takž je a lak mě musím říct vlastně zaujal, ač to výrobce evidentně odflákl :)

Lak sám o sobě jsou, jak už jsem řekla, velký holo třpytky ve fialovým želíčku. Hodně vodovým želíčku, nicméně to se mi nejspíš na něm tolik líbí. Hodně vodový ovšem taky znamená hodně vrstev, pokud chcete docílit nějakýho efektu. A nejlépe neudělat chybu jako já a holt si mezi vrstvama počkat - jinak se to všechno tak trošku neukázněně hromadí, kde si to samo zachce.



Chtěla jsem taky samozřejmě vyzkoušet, jak vypadá na něčem. Zvolila jsem China glaze Let's groove, což je mimochodem dokonalá barva, jestli ještě nemáte, jděte do ní. Stará dobrá klasika, perfektně se lakuje.



Blbý je, že jakmile ho dáte na tmavej lak, tak to tak zmatete, že chudák úplně zapomene,že je vlastně jelly a stane se řadovým třpytivým topcoatem...ale i tak nevypadá špatně.


Strašně blbě se to samozřejmě fotí, proto si na závěr dovolím demonstrovat třpyt na totálně mázlých záběrech, aspoň tak trošku pro představu....



A co vy, objevily jste v poslední době v drogerii něco, co stojí za zmínku, co je výhodný ulovit? Ať už lak, dekorativku, pěstící kosmetiku či cokoli jinýho...

20 comments:

  1. Náhodou, mně se 255tka fakt líbí! A nejvíc samostatně.
    http://cinderellasnuts.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. já laky od S-he nesnášim, druhý den se oloupe... ale vypadá to hezky to jo!

    ReplyDelete
  3. S-he laky ráda nemám, tudíž po nich v DM ani nekoukám, ale tenhle špatně nevypadá a ač je to podivuhodné, líbí se mi víc sám, než navrstvený... :)

    ReplyDelete
  4. Já mám dva roky (asi?) starou 438 a to je to samý s o půlku menšíma třpitkama.. ta samá barva i chování (spíš nechování, honim třpitky po nehtu jak trubka) ale je fakt, že přes nějakej je příjemnej. Bohužel ho lakuju až moc často, ze všech mých laků má můj syn tenhle nejradši a pořád mi ho nosí :))))

    ReplyDelete
  5. Laky od S-he nemám ráda, mám je hned oloupaný, ale teda tenhle vypadá fakt dobře, že se po něm snad kouknu.
    A na tmavým laku se mi moc líbí:))

    http://luczynky-world.blog.cz/

    ReplyDelete
  6. já proti lakům S-he nic nemám, pár jich doma mám, ale tenhle se mi vůbec nelíbí. ale zato ta China Glaze, to je jiný šálek kávy. o té pouvažuju :-)

    ReplyDelete
  7. ten od s-he vypadá úžasně, hlavně samotný, přesně můj šálek kávy. Asi dám této značce zase šanci :)

    ReplyDelete
  8. Já bych se jen chtěla vyjádřit k tvému zařazení do kategorie holograf - holograf to není ani náhodou, ty totiž nemají žádné třpytky. Tohle je prostě obyč jelly se třpytkama.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak holografický třpytky? Jo já vim, není to klasickej holograf jako třeba DS apod. ale pro mě je tohle holografickej efekt :) tak já nevim :D Prostě takový ty třpytky, co hážou pokaždý jinou barvu....obyčejný třpytky to určitě nejsou :)

      Delete
    2. No dobře, tak tomu říkejme teda holografický třpytky :-) Já za holo třpytky považuju třeba INM Hologram Top Coat a je fakt, že tyhle nejsou zase až tak odlišné, jen jsou mnohem větší. Ale právě protože ten INM je má tak droboučné, že nedělají neplechu při odlakování, to mi přijde jako znak holografovosti, jinak to jsou třpytky a basta :-)

      Delete
    3. :-)))))
      já bych řekla, že to budou asi ty holo třpytky....
      Sama jsem nevěděla, jak ten lak nazvat, proto jsem to nazvala polo-holo, protože úplnej holograf to není, ale jisté prvky se mu nedaj upřít :D

      Delete
  9. no ale mě se teda ten od S-he líbí :) takovej zajímavej ...mkrnu po něm :))

    http://angellovely-things.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. Naprosto božské! Dost mě She překvapil. Mně se rozhodně líbí:)

    ReplyDelete
  11. Moc pěkné, mně se tedy líbí. Já si koupila v drogerce z limitky Essence Crystalized třpytky na oči a lesk na rty a s obojím jsem spokojená. Lesk teda trochu lepí, ale v zimě mi to nevadí.

    ReplyDelete
  12. Krásný lak, nikdy jsem moc na tyhle typy laků nebyla /špatně se odlakovávají/, ale asi do toho půjdu :)

    ReplyDelete
  13. SHE? fakt? Trochu se té značky bojím, děsně se mi všechny její laky loupaly...ale tenhle vypadá fakt dobře...

    ReplyDelete
  14. S kvalitou nevím, holky, jak už jsem někde psala, laky mi drží furt stejně (stejně málo :). Ale tento mám teďka už asi tři dny a zatím se vůbec neloupe (mám ho v té druhé verzi, přes china glaze :)

    ReplyDelete
  15. Téda tak jak já na ty laky moc nejsem tak tenhle je dokonalý,... má užasnou barvu

    Na mém blogu zrovna probíhá giveaway, třeba se budeš chtít zúčastnit :-) http://marketatrpisovska.blogspot.com/

    ReplyDelete
  16. to zele je uzasne:)!, trblietky mozem a v takejto farbe je to eno-nuno:)

    www.mysweetstrawberries.blogspot.com

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails