2012-06-12

Soleil tan de Chanel - Sable beige


Ahoj! Tak čím začít, aby tenhle článek nebyl jen jedno velký ááááááách? WTF, nevim, takže to asi tak bude vypadat. Prostě když mě sužuje škola, mám tendence se uklidňovat něčím naprosto nesmyslně drahým a zbytečným. A takto dopadl můj poslední nákup, ačkoli předpoklad "zbytečný" se nenaplnil, nelituju jediné koruny vražené do tohoto miláčka. Už loni jsem mlsně obhlížela letní limitku pruhovaných rozjasňovačů, nakonec jsem nekoupila, ale ani mi to moc nevadí, protože tento mi přijde ještě úžasnější. Ať si každej říká co chce, pro mě je prostě značka Chanel synonymem luxusu a jakkoli je to až povrchní a snobský, pěkná krabička se spojenýma céčkama a skvostným produktem uvnitř ve mě dokáže vyvolat nadšení jako nic jinýho. Chanel mám prostě moc ráda a jak ostatní věci, co doma mám, miluju právě pro jejich fuknčnost, tehle rozjasňující bronzer je zkrátka takovej rozmazlovač. 



  

Krabička je docela dost velká, což by mohlo někomu vadit na cesty, ale mě to nevadí. Přiloženej štětec sice považuju spíš za zbytečnost, a použiju ho právě na cesty nebo zkrátka v nouzi, ale tak špatnej není, produkt se s ním dá aplikovat docela dobře. Místo fotek na ruce jsem se opět snažila zachytit produkt přímo na tváři, což mě dost deprimuje, protože foťák jak vždycky sežere to, co nemá, naopak rád zvýrazní i ty věci, o kterých nevím, že mě na obličeji existují - kor když jsou obrázky v podstatě v nadživotní velikosti :). Ale na druhou stranu si myslím, že je tam barva hezky vidět, nic přehnanýho a krásnej, přirozenej třpyt. Ačkoliv to tak nevypadá, pudr obsahuje docela dost rozjasňujících částic, takže není dobrý to s ním přehánět. Když se malujete, pod určitým druhem světla vypadá skoro matně, takže pozor na to. Nějak nevím, co k němu víc napsat, jsem nadšená :)




Vzhledem k tomu, že už jsem na tento produkt narazila na nejednom blogu, je vidět, že nejsem jediná, kdo je z něj úplně paf. Teď ta blbější zpráva, v našich parfumeriích stojí něco přes 1500 Kč, já ho koupila v Sephoře s 20% slevou za 1240,-. Nejlevněji ho seženete asi na Jahodě, pokud máte klasickou věrnostní 10% slevu a věřím, že spousta z vás, kosmetických fanatiků ji stejně jako já máte. :). Pozn. tak jsem vám chtěla vložit odkaz na Jahodu, a koukám, že ho tam nemají a ještě asi před 2 dnama tam normálně byl? Že by se prodal opravdu tak bleskově?-na druhou stranu jsem tam ale objevila loňskou limitku a to jsem měla za to, že jsou totálně vyprodaný...Je to ošklivá cena, ale já opravdu nelituju. Máte i někdo z vás tento bronzer doma, nebo se na něj chystáte?

45 comments:

  1. Co je to ta jahoda prosim ta? :P Uz som o tom velakrat citala a nikdy neviem o co sa jedna.. hladala som stranku a nasla som jednu a napisalo mi toto.. You don't have permission to access "http://www.strawberrynet.com/country/" on this server.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jo, to netuším, proč ti to píše :(. Je to skutečně strawberrynet. http://cz.strawberrynet.com/makeup/chanel/

      Delete
    2. Je mozne ze to zavisi od krajiny kde som alebo neviem.. :/ Skoda pocula som ze su tam super zlavy!

      Delete
  2. Já bych ho taak chtěla, ale momentálně musím investovat jinam - skříně, podlahy, postel apod. Ale dneska se jdu podívat po nějak od Sephory, protože mi už můj oblíbený došel a mám jen od Elfu. Vypadá ale krásně (i na tváři) a na jahodu mrknu. Díky! ;)

    ReplyDelete
  3. Tak mě neláká, já na ty rozjasňovače moc nejsem, ale vypadá na tobě úžasně, to jo :)

    ReplyDelete
  4. Ta je tak krásná, že se snad rozbrečím... ale musím se ovládnou a koupit si "důležitější" věci (stůl, židle, skříň...)

    Lil

    ReplyDelete
  5. Skvělá recenze a vypadá opravdu luxusně a krásně! A bohužel také vlastním zlej foťák, kterej sežere cokoliv chci vypíchnout a zvýrazní to co nikdo raději nechce vidět :-(

    ReplyDelete
  6. Mně se taky hrozně líbí, navíc rozjasňovače (nebo teda spíš všechno :-) ) má chanel super. mohla bys ho porovnat s nějakým msf, prosím? Myslím co do intenzity lesku a třpytu. Díky.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Reni, řekla bych, že intenzita lesku je celkem velká. Ač na fotkách jdou vidět jakoby třpytky, ve skutečnosti je to spíš lesk. Sama jsem se divila, když jsem to na fotkách viděla :). Je opravdu hodně jemně namletej. MSF mám momentálně jen dva - By candlelight, kterej je určitě o dost hrubší a má spíš víc "třpytky" (myslím, že ho taky máš, nebo jsi měla?) A druhej sunny by nature, kterej je zase podle mě třpytivější/lesklejší míň...tak si vyber :)

      Delete
  7. tak gratuluji k nákupu :) je vážně boží a taky ho miluju :)

    ReplyDelete
  8. to je krasne :))
    a mas pekne nausnice :D

    ReplyDelete
  9. Je to krása, pocit luxusu, který se snoubí s funkčností.. co víc si přát, to pak člověk i těch pár stovek navíc oproti jiným asi rád investuje :))

    ReplyDelete
  10. Máš pupínky na bradě.

    ReplyDelete
    Replies
    1. A to má být koment k recenzovanému produktu? :D no a, tak má pupínky, to je toho. Jinak super bronzer a příjemná přirozená barva, investice sice větší, ale vypadá to, že se vyplatí :) Asi půjdu pokukovat do Sephory.

      Delete
    2. No dík kámo, toho bych si bez tebe nevšimla :D :D. LOL.

      Delete
    3. komentář zcela koresponduje s nickem

      Delete
    4. Pupínky zmizí, zato blbost zůstane. ;-)

      Delete
  11. Velmi zajímavý ...!
    TO já se raději rozmazlým něčím přijatelnějším , aby mi z těch cen nebylo ještě hůře :DD . ALe určtiě super věcička , pokud splňuje , klidně bych tam ty peníze vrazila !

    ReplyDelete
  12. Na jahodě byl .. dívala jsem se před pár dny a viděla jsem ho tam :))) a přemýšlela jsem, že do něj půjdu, protože je opravdu náááádherný, ale nevím no :X

    http://angellovely-things.blogspot.com

    ReplyDelete
  13. Po návštěvě Chanel Lip Bar v Sephoře a názorné ukázce jsem taky neodolala, přestože jsem si důrazně kladla na srdce, že ho kupovat nebudu=) slečny vizážistky mně doporučily Sable rose, ale jak teď koukám na ty tvoje fotky, tak docela lituju, že jsem nevzala Beige... A musím souhlasit, je to prostě miláček=)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rose je podle mě taky super, ale já jak vidím něco bronzovýho či dohněda, je to jasný, vlastně stejně tak z poloviny používám celoročně místo tvářenky bronzery :)

      Delete
    2. Tak jsem ho nakonec vymenila za Beige, Rose mi na pleti sel az moc do cervena a ty dusty rose pasky vubec nevynikly=( a navic jsem si uvedomila, ze mam doma jeste netknutou chanel Rosy Bronze tvarenku, takze nebylo co resit=) Dneska mam poprve na sobe Beige a jsem nadsena.

      Delete
    3. Tak to je fajn, že jsi spokojená! Já jsem nadšená pořád :)

      Delete
  14. A prosím prozraď odkud jsou naušnice=) moc ti sluší

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuji :) Jsou z Forever 21 asi za 2 eura :)

      Delete
  15. Vypadá to skutočne krásne. Veľmi sa mi páči tá farba, taká prirodzená. Mimochodom, rozkošné nášničky. :)

    ReplyDelete
  16. I když jsi tam jen tak z půlky, přijdeš mi fakt krásná! :-)))
    Můžu vědět, kolik ti je let?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jé, to je milý, já si sice tak nepřijdu, ale děkuji :)
      Je mi 25.

      Delete
  17. Hneď by som ho brala ♥
    Srdečne ťa pozývam ku mne na GIVEAWAY ;)

    ReplyDelete
  18. Tak tomuhle říkám dobrej matroš :DDDD
    Možná krapet trapná otázka:D, ale to štětcem po celý ploše zašmrdláš, nebo si vybíráš vždycky jednotlivej proužek(to je asi blbost, co?) Jen zajímá jestli se dá nějak výsledná barva regulovat. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. No, není to blbost :) Normálně nanáším tak, že šmrdlám po celé ploše, ale potom nakonec se už snažím dát štětec jen do nejtmavšího proužku a udělat silnější konturu v prohlubni pod lícní kostí, případně přidat nějakou světlejší pro větší rozjasnění....jakž takž regulovat se to dá, i když výsledek bude podle mě vždycky vcelku podobnej...

      Delete
    2. Jo, ještě jsem zapomněla dodat, že ho nanáším poměrně malinkým štětcem, tak se jde docela v rámci možností strefit do proužku. Mám malej duo fibre, něco jako MAC 188.

      Delete
  19. No Ty jsi kočka! Konečně Tě vidím. :)
    Jinak ten bronzer je hodně opěvovaný a oblíbený. Zatím nemám potřebu jej kupovat, mám bronzeru teď dost, tak doufám, že se to nezmění, protože moje peněženka by to už asi nezvládla. :DD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha, to je milý, děkuji :) Ale to je tím, že vidíš jen část obličeje :D :D
      S tou peněženkou je mi to velice blízký, teď nechodím do práce kvůli učení, tak trpím, ale už se těším, až to bude za mnou a něco hezkýho si pořídím :)

      Delete
  20. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  21. Tak to jsi mě dostala! Tváře mi hoří a musím tuhle lahůdku mííít! Když ty jsi nadšená, tak já budu taky. Chanel je moje vášeň, i když můj bankovní účet je čím dál tím hubenější (že by hubnul do plavek)?! :-D

    ReplyDelete
  22. chcela som si ho kúpiť,páči sa mi, ale bol už predaný. veľmi pekná vecička.

    ReplyDelete
  23. Já bez tvářenky nevyjdu:D...je taková přirozená!...musím ji někde vyzkoušet..M*

    ReplyDelete
  24. Jé, snad si na ní někdy našetřím a pořídím si jí. :D ale znám se, a první věc , která se mi bude líbit skončí u mě v tašce :) Koukni ke mě! :)

    ReplyDelete
  25. Tak ten vypada úúúúžasně!!!!!
    www.beautyinatub.blogspot.com

    ReplyDelete
  26. Tak hlavně, že je stále čím se uklidňovat!:o) Jinak i♥Sephora a ty jejich skvělý slevy, paráda!:o)

    ReplyDelete
  27. Hello i am kavin, its my first time to commenting anyplace, when i read this post i thought i could also create comment due to this sensible post.


    Also visit my site - how to atract woman

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails