2012-07-19

Essie Coat azure


Ahoj! Pro dnešek jsem vybrala opět lak, tentokrát nádhernou modrou od Essie. Mám ji z loňské akce Essie v Instyle, stejně asi jako spousta z vás. Tahle barva je pro mě skutečně božská. Azurově modrá s jemným shimmerem, opravdu moc povedená. Moc tento typ shimmeru v lacích nemusím, přijde mi, že pak vypadají i docela lacině, ale k tomuto se prostě ten jemnej stříbřitej třpyt strašně hodí. Musím říct, že se i vcelku pěkně lakuje (ale ideálka to taky není) a ve dvou vrstvách kryje, což je u Essie mnohdy problém. 

Na stránkách oficiálního zastoupení Essie se ale dozvíte, že nikdy nikdy never ever nemůže být na vině lak Essie, ale vždycky je na vině ta hlupačka zákaznice, která si nehty neumí nalakovat přesně podle jejich návodu. Neexistuje, aby se lak špatně aplikoval, nekryl, nebo snad na nehtech měl nedejbože o chlup jinej odstín než v lahvičce. K dotyčnýmu článku se rozjela vcelku rozsáhlá diskuze, zastoupení Essie sice prvně poněkud povýšeně reagovalo, potom raději komenty smazali a diskuzi zakázali. Musím říct, že za sebe budu mít Essie ráda i nadále, některý jsou dobrý, jiný naprd, ale oni ty chudáčci laky za to nemůžou, jaký mají bohužel zastoupení v Česku. Já jsem na tohle docela pes, zajímá mě, komu dávám svoje peníze, když něco platím a očekávám i patřičnej servis a jednání, tahle aférka mě tedy vcelku dostala, že se o tom musím takto veřejně zmínit, protože k podivnému jednání ze strany Essie nedošlo poprvé - viz zkušenost Dajánky a jejich reakce v komentech. Opravdu nemám ráda, když se se zákazníkem jedná takto a nemám ráda přístup typu naše výrobky nemají jedinou chybičku. Všichni víme, že to není pravda a tím menší důvěru u mě daná firma budí. Tím míň, když se prezentují slohem hodným možná tak třeťáka na základce. Vím, že nikdo není neomylnej, já často píšu nespisovně a nějaká hrubka mi taky určitě někdy ujela, ale prosimvás, několikrát ignorace čárek v souvětí a výrazy typu "aby jste"...no kde to jako sme? Na osobním blogu to ještě lze přejít, ale tohle že má být prezentace oficiálního zastoupení určité značky? Nic, Šmoula Mrzout by měl ze mě radost - taková krásná šmoulí modrá a ještě tolikrát "nemám ráda" v jednom článku. Abych to ukončila, tuhle modrou vám rozhodně doporučuju, je vážně povedená!



17 comments:

  1. Ja mam od nich 2 laky a oba na prd :( holt spatna volba

    ReplyDelete
  2. tenhle modrý si nepřetržitě lakuji už asi měsíc, jednou na ruku, jednou na nohu a vůbec mě ještě neomrzel, myslím, že tady se mnou bude celé léto. a přijde mi, že zrovna tento se lakuje docela dobře...

    ovšem ten návod na essie.cz... noooo něco tak pěkně arogantního jsem už dlouho nečetla.

    ReplyDelete
  3. Coat azure je nádherný, putoval k Verunce jen proto, že jsem ho od loňského roku nelakovala ani jednou jedinkrát!

    Já mám essie laky ráda, ale jejich české zastoupení je opravdu tragédie, mě spíš pobavily v textu chyby v pojmenování výrobků, komentáře jsem přečetla, ale bohužel než jsem napsala ten svůj, tak editovali text článku /od vše musí být od Essie k vše od jedné značky, jinak vám nikdo nezaručí výdrž, vždť jsou na to ty laboratorní výzkumy, že/. No, po smazání komentů jsem je měla v otevřeném okně, takže mám print screeny :), kdybych měla někdy chuť koupit v ČR Essie, tak si je přečtu a přejde mě to.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jo, už se na něj moc těším! Zítra lakuju na modro :)

      Delete
    2. Ty jsi šikulka! Neposlala bys mi je prosím? Jsem nestihla už ani přečíst některé jejich odpovědi.

      Delete
  4. Krásná barvička, loni jsem ho chtěla, ale už nebyl k sehnání, stejně jako Turquiose Caicos (přesný název nevím, ale byl do mentolova).Mám od Essie dva laky, na krytí to chce dvě vrstvy, jak píšeš, ale výdrž u mě docela obstojná (asi 2 dny bez špiček).

    ReplyDelete
  5. já zkoušela dva essie laky a fakt mě to nenadchlo, po přečtení jejich "návodu" radši zkusím z dražších spíš opi...

    ReplyDelete
  6. :D smoula Mrzout :D :D strasne si ma teraz narano rozosmiala :)

    ReplyDelete
  7. Velmi krásná modrá, musím si od Essie už také něco pořídit:)....M*

    ReplyDelete
  8. Jak píšu výše, mám ho pár dní od Dajánky a hrozně se na něj těším, v lahvičce vypadá fantasticky. Jenom teda Dáši netuším, jak to děláš, že všecky tvoje laky na fotkách tak září?? Tenhle mi přijde megazářivej, ale ve skutečnosti takový není, spíš tlumenější modrá (ale o nic méně krásnější) - upravuješ ty fotky nějak?

    A ještě k Essie - psala jsem to i u Míny na facebooku - nejen, že smazali diskuzi pod článkem. Pár dní poté zcela odstranili z levého bočního panelu Návštěvní knihu. Měli tam taky pár nepříliš lichotivých příspěvků, na které než by museli odpovídat a čelit tak kritice, tak to raději smázli. Supr přístup. Gramatiku a stylistku na jejich stránkách raději ani nekomentuju.

    Verunka

    ReplyDelete
    Replies
    1. Veru, ono je to asi tím, že je to foceno na skutečně jasným denním světle. A možná i na mojí lehce opálené ruce vynikne. U fotek laků žádný barvy atd. neupravuju, chci zachovat co nejvěrnější obraz, ač se někdy stane, že neodpovídá realitě. Ale ono je to někdy asi i monitoru, když koukám v práci, je to jiný, než doma na noťasu, kde fotky vybírám a přijdou mi hodně podobný realitě. Jo a taky každou ruku fotím někdy tak dvacetkrát, než se mi povede vybrat věrnej záběr :)

      Delete
  9. Krasna barva. To Essie zastoupeni uz ani nema smysl komentovat, to je fakt smutny. Tak zbytecne povyseny pristup a ceho tim docili?

    ReplyDelete
  10. Moc hezký lak :). A ten jejich článek, mě vážně pobavil, dát to tam 1. dubna tak asi věřím tomu, že to je jen apríl :D.

    ReplyDelete
  11. No táto farba je skvelá, krásne žiari! Pekný blog inak!

    http://stylishfox.blogspot.sk/

    ReplyDelete
  12. kdy mel nekdo jeste chut na essie, mam jeden prispevek u me:
    http://jeannyrouge.blogspot.de/2012/07/ahoj-dneska-jsem-si-udelala-radost.html

    Jeanny

    ReplyDelete
  13. Úžasná barva ! :)

    gabulka-lovelygirl.blogspot.com

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails