2013-06-05

May random

Ahoj všem!
Nedávno jsem koukala do statistik a random články patří mezi nejoblíbenější a nejčtenější, což mě moc těší, protože mě fakt baví...takže tentokrát květnová várka :)


Moje domácí "mixit" :) - Pekanové ořechy, pohankové vločky, sušený banán a goji, nakrájený měkký karamelky. S vanilkovým sojovým mlíkem to úplně miluju.



Asi jako další triliarda šest lidí z Brna a okolí sem byla na Majálesu...


Caesaru se nemůžu nabažit, někdy si říkám, že už su s tím trapná, ale musím si ho někde dávat nebo dělat tak aspoň jednou týdně!


Tělový másla z Body Shopu prostě rulez! Fakt, za ty léta jich mám vymazaných x a stále se k nim asi budu vracet...



Nejvoňavější jasmíny


Skvělá vychytávka na párty, abyste si nepletli skleničky - barevný rozlišovače (dělá je myslím Tescoma)


Velice povedeně jsme se rozloučily s kámoščinou svobodou...


Myslela sem si, bůhvíjak originálně nenafotím šeříky a ona je fotí každá druhá blogerka....ale co, stejně je miluju!


Na objednávkách z Lushe mám strašně ráda potom listovat jejich "novinama"


Parašutisti na leteckým dni...


A na závěr snad jedinej důvod, proč se každý ráno dokážu vykopat z postele - křupavý chlebíčky s peanut butter a brusinkovým džemem. Mňam!

Mějte se krásně a všichni se hromadně modleme za lepší počasí....

35 comments:

  1. Jeeee ja mela uplne stejnou korunku na rozlucce! Doufam ze jste kamardku vyzdobili i serpou!:-) A u toho parasutisty jsem si uz rikala, ze ses nam dala na adrenalinovy sporty:-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jo me se prave libi takovej ten styl rozlucky ala Gilmorky :)...serpu jsme nemely, zadna nam do oka nepadla....ale na pamatku jsme ji natiskly na triko basnicku :)

      A adrenalin neni nic pro me...ja mam adrenalin kazdej den v tech nasich dabelskych vytahach, kdyz furt slysim, ze se zasekavaj...radsi zacnu asi chodit pesky :D

      Delete
  2. Tyjo, mám pocit, že něco prudce zmeškávám anebo že hrozně stárnu! To je najednou lidí v podobným věku kolem mě, co se berou a/nebo maj děti! Samo že jim to přeju a mám radost, ale... sama z toho trochu depkařím:)))
    A Mixit jsem "objevila" nedávno, ale myslím, že domácí budou chutnat stejně či lépe a za menší cenu :) A rozhodla jsem se prubnout vlastní ovesnou kaši á la Emco... tu totiž miluju!
    Verunka

    ReplyDelete
    Replies
    1. s vdavek mám naprosto stejnej pocit jako ty :D

      Delete
    2. Haha...já z pomyšlení na svatbu nebo děcka mám zatím leda osypky....hodiny mně ještě zdaleka netikajou :)

      Delete
    3. Veru, počítala jsem to, a ač z poměrně luxusních surovin, furt to vyšlo o něco levněji...akorát mě mrzí, že na mixitu maj strašnej výběr různýho sušenýho ovoce...když si chce člověk koupit něco v normálním super hyper, tak leda ty banány, vše ostatní je sířený a sušený jahody maj dokonce nabarvený E124 nebo něčím podobným...
      Třeba tu samotnou pixlu malin bych si od nich docela i koupila :)

      Delete
    4. Holky, však jste na svatbu ještě mladé!

      Delete
    5. Jo, což to já se nepřu, na svatbu i děti mladá jsem a sama to jako nutnost teďka fakt nepovažuju (nejen, že není s kým ani proč, ale ... prostě nechci :D )... ale už jen ten fakt, že se mí vrstevníci do toho uvrtávaj mi dělá nedobrý pocit, že teda asi rozhodně stárnu :( Jsem si myslela, že tyhle pocity budu mít tak třeba až za deset let :-D

      Dáši, jaks to prosímtě počítala? Nebo co? Jako tu směsku mixit, kdyby sis ji chtěla sestavit sama? No, možný to je. Mě jen séře, že nezůstane zachovaný množství toho vločkovýho základu, kterej se ti s přidaným množstvím ovoce snižuje, to mi jako nepřijde moc fér. Prostě chci 60 dkg vloček a k tomu třeba dalších 30 dkg jiných dobrých ňamek, ovoce a spol.! :)... Ale asi mi to nedá a časem to prubnu. Zkus jim navrhnout, ať prodávaj aj to samotný vážený ovoce, to bych si taky koupila ;)

      Verunka

      Delete
    6. Tak nějak zhruba podle váhy a ceny surovin, co jsem tam namíchala :) právě na tý tubě je to blbý...ale myslím, že samotný ovoce taky koupit jde, jen to bude asi celkem pálka :) Zdá se mi, že Verča z MRL na blogu ukazovala jen samotný maliny z mixitu...

      Delete
  3. ten mix it vyzerá super, dobrá kombinácia..

    ReplyDelete
  4. Moc se mi líbí Tvá bilance a fotky jsou moc hezké. Inspirovala jsem se i na ty mňamky - césar salát je skvělý - doma jsem ho nedělala - toš je čas :-)..domácí müsli si ale dělám už dlouho....Tělová másla můžu celkově, ale z body shopu ještě nemám..já paradoxně nestihla šeříky fotit (i když jsem chtěla) - kvůli tomu dešti....

    ReplyDelete
  5. Opět boží fotky :-) Domácí mixit vypadá víc než lákavě.

    ReplyDelete
  6. dala bych si tvuj Caesar salat ^_^

    ReplyDelete
  7. ty si asi jediná blogerka, u které otevřu fakt každý článek;) "mixit" si taky dělám doma vlastní, já jsem přišla na super věc (jsem hodně na sladké) opražím ovesné vločky na pánvi a pak do horkých přidám třtinový cukr, on na tom zkaramelizuje, ta vůně! Od teď tam přidám i karamelky, to mě dostalo:D A kamarádce gratuluji, se má:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jé, karamel miluju, to bych mohla taky zkusit...

      A ani nevíš, jak moc mě tvůj vzkaz potěšil!

      Delete
  8. Mixit vypadá skvěle a ta fotka kašny se mi moc líbí :) Nechceš napsat recept na caesar?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuji :)

      Nic na tom není :) Dávám tam rajčata, ledovej salát, dresink nedělám ten "pravej" s ančovičkama, vždycky jenom do bílýho jogurtu (řeckej, hollandia atp.) nasypu nějaký bylinky co dům dal....krutonky jsou na kostičky nakrájený rohlíky, který jsem dala opíct do trouby, aby to nebylo moc mastný...slaninu opeču na pánvi a kuře je klasika, obalím v nějakým steakovým koření (mám teď nějakou směs ze Sklizena a je výborná, v podstatě jde většinou o směs více druhů pepřů a nějaký bylinky), hodím na pánev, hotovej steak rozkrájím na nudličky a je to...posypaný to mám Gran Moravií, kterou taky celkem výhodně kupuju ve Sklizenu, vážená tam mě vyšl snad o půlku míň, než jsem pak koukala v Albertu :)

      Delete
    2. ještě bych chtěla dodat, není to asi klasickej Caesar jak se sluší a patří, ale já si na to moc nepotrpím, snažím se jen vařit z kvalitních a základních surovin a nepoužívat nějaký náhražky a tak...v podstatě do toho nenarvu co mě říká recept, ale co mi chutná :)

      Delete
  9. na takych chrumkavych chlebickoch slapem kazde rano posledne dva tyzdne, akurat ze s rakytnikovym medom a orechami na vrchu:)a skvela vona orgovanu mmmm, ale len vonku, vnutri je ta vona na mna az prilis silna.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja ji mam jako jednu z mala rada i vevnitř...ale třeba naopak ty jasmíny bych asi doma nesnesla, to si fakt jen tak přičichnout ke keři nebo k hrsti jasmínové rýže :)

      A cokoli s šeříkem v kosmetice teda fakt nemusím :)

      Delete
  10. Ta rozlučka musela být super a vůni šeříku mám hrozně ráda :)))
    http://angellovely-things.blogspot.cz

    ReplyDelete
  11. Super fotky :) Mám chuuť na Ceasar..taky ho miluji!

    ReplyDelete
  12. Moc děkuji všem za komentáře :*

    ReplyDelete
  13. random články mám moc ráda, zvlášť, pokud se tam objevují fotky jídla :D ta korunka z rozlučky je skvělá!

    ReplyDelete
  14. Krásne fotky! na Majáles by som niekedy chcela ísť! Kto sa ti tam páčil najviac? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. No, že bych z něčeho byla přímo nadšená, se říct nedá...strašně ráda chodím na Skyline a vždycky mě štve, že jsou tak brzo...a celkem jsem se pobavila s Čoko Voko a pak se mi docela líbil Majk Spirit :)

      Delete
  15. Super fotky. Děláš mi chutě s křupavým chlebíčkem a burákovým máslem, mňam.
    Akorát dnes tu postrádám tvého kocourka, bude příště? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kocour bude příště...taky je zpruzenej z počasí, jen žere a spí :D :D

      Delete
    2. To je ale přece normální kočičí program:-D

      Delete
    3. No normálně i dost času prudí, chce si hrát, mazlit se a vůbec poutat pozornost kromě toho spánku a žrádla :)

      Delete
  16. I já miluji šeříky a caesar salát :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dneska jsem ho měla na oběd zas...si nedám pokoj :)

      Delete

Related Posts with Thumbnails