2013-08-02

Holiday random

Ahoj všem!
Je léto a fotím co můžu, tak za uplynulej měsíc budou nejspíš takový posty dva, protože letošní jsem se rozhodla věnovat čistě dovolené. Letos jsme zvolili úplně jinej typ dovolené než loni, zatímco loni jsme se ocitli skoro v ráji, letošní moře bylo úplně odlišný, protože jsme s bandou téměř 20 kamarádů naskákali do aut a vyrazili na "chorvatskou Ibizu" - Zrće na ostrově Pag. 




Ostrov Pag mi celkem učaroval svou krajinou. Narozdíl o Makarské, kam jsem jezdívala s rodičema, je to úplně jiný, taková měsíční krajina...



Tuhle knížku od Sophie mi myslím doporučila některá z čtenářek a děkuji, bomba! Teď ještě dočítám Twenties girl a jsou to prostě těžký pohodovky a oddechovky..


Jedna z mých Pink taštiček vždy při mě...opravdu nelituju investice, jsou pevný, festovní, s pogumovaným omyvatelným vnitřkem...


Krevetový rizoto


Party na Zrčích mají fakt neskutečnou atmosféru, doslova vás to strhne. Dávno nejsem party girl, spíš než diskotéky mě lákají procházky a klid :), ale musím říct, že tady jsem se neskutečně skvěle bavila!





Námořnická party..8 holek v námořnickým byla docela atrakce, lidi se s náma neustále fotili a brali nám čepky z hlav :) 








Celkově musím říct, že dovolená byla super a moc jsem si ji užila, i když to vůbec nelze srovnat s jinýma destinacema, který mě třeba víc lákají. Láká mě ticho, klid, krásný moře a pláže, minimum lidí...no, to v takové turistické oblasti Chorvatska fakt nedostanete. Každopádně to má zase i svoje pozitiva a neopakovatelnou atmosféru, kterou zase s klídečkem a romantikou nezažijete. Zvláště, pokud tam jedete s velkou bandou kamarádů. Jsem moc ráda, že jsem se nechala zlákat na dovolenou, kterou bych si jinak sama nevybrala, protože mám spoustu nových zážitků a historek do sbírky, dovolenou jsem si sakra užila a budu na ni moc ráda vzpomínat! Někdy je fakt fajn rozšířit si obzory :-)

23 comments:

  1. Pěkné fotky a v tom namořnickém kostýmu ti to neskutečně sluší!
    Jinak máš super plavky. :)

    ReplyDelete
  2. Fotky jsou boží a dýchá z nich supr atmosféra :)

    ReplyDelete
  3. Koľká náhoda, ja som sa vrátila zo zrče minulý týždeň v piatok. Úplne s tebou vo všetkom súhlasím, Zrče je neskutočné miesto.

    ReplyDelete
  4. tie šľapky su velmi milé. Páčia sa mi tam tie srdiečka, ktoré ich robia zaujímavými. Inak pekné fotky :)

    ReplyDelete
  5. Na Pagu - Zrči jsem byla loni taky s bandou kamarádek a musím s tebou souhlasit, je to super party oblast a přesto, že taky už nejsem pařmenka jako dřív, tak tam jsem se dost vyřádila a na tuhle dovolenou budu ještě dlouho vzpomínat.. btw krásné fotky!

    ReplyDelete
  6. Parádní fotky, super že sis užila, já bych taky hned vycestovala na dovču jen tak s přáteli:)

    ReplyDelete
  7. Nádherné fotky :) Pag je vážně krásný! Byla jsem tam před třema lety se školou na praxi a moc ráda na to vzpomínám :)
    http://angellovely-things.blogspot.cz

    ReplyDelete
  8. Jéé tu knížku jsem ti myslím, doporučovala já (ale asi jsem stejně nebyla jediná:)). Jinak my loni byli v Bašce Vodě a letos ve Vodicích. Ale Pag mě fakt láká, tak třeba příští rok:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Je to dost mozny, jestli ano, tak velky dik...PS: ted sem docetla i Twenties girl a taky dalsi kouzelnej pribeh :-)

      Delete
  9. Chorvatsko obecně nemám ani v širším cestovatelským wishlistu, ale tohle náhodou vypadá dost super :)
    a čepka ti děsně sekne ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dekuji :-)

      Chorvatsko me osobne taky vubec nelaka, proto me letos v podstate prijemne prekvapilo...jen ti Chorvati...clovek si musi pocitat kazdou kunu, nevim jestli jsme meli smulu, ale zda se mi, ze se snazi cloveka odrbat kde muzou... :-)

      Delete
  10. Vypadá to tam pěkně...akorát Chorvatsko mě nějak moc neláká, nevim proč....asi kvůli tomu množství čechů :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ty hele ono se to nezda, zrovna tam kde sme byli sem potkala snad nejmin Cechu vubec...treba loni si na Lefkade samy vylezem na koncu sveta (ostrova :) na mys a za chvili prijde dalsi skupinka lidi - Cesi...

      Tady byli spis sami Nemci, Rakusaci, Svycari, Anglani..a kdyz uz tak spis Slovaci nez Cesi :)

      Delete
  11. Fotky vypadají krásně. Taky musím říct, že mě Chorvatsko tak úplně neláká, osobně miluju Řecko, nejlépe lokace, kde je méně turistů a více místních :-) Btw ty žabky jsou Ipanema, jestli se nepletu? :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jj jsou...a Recko je moje srdcovka, na to Chorvatsko proste nema :)

      Delete
  12. Krasne fotky! Vypada to ze jste se meli uzasne. Ja jsem byla v Chorvatsku na dovci 2x, s Tai Chi skolou, a bylo to vzdy velice prijemne.

    ReplyDelete
  13. Aaaaaah Zrće milujem! Tento rok som tam bola už 3. krát a stále nemám dosť! Pekné fotky :)

    cipasblog.blogspot.com

    ReplyDelete
  14. Jej, to jsou krásný fotky. Já letos k moři nejela a hrozně mi to chybí...

    ReplyDelete
  15. Nádherné fotky, ani bych neřekla, že je to Chorvatsko :)

    ReplyDelete
  16. určitě tam bylo moc krásně! mě zaujaly ty lodě na třetí fotce odspodu... :)

    ReplyDelete
  17. Krásné fotky! Ty tvoje žabky jsou úžasné! A já vás potkat v námořnickém jdu se taky vyfotit :)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails