2013-09-10

August random

Ahoj všem! Trošku se zpoždením sepisuju obrázkový shrnutí minulýho měsíce...nečekejte cool místa ani tuny nakoupené kosmetiky a luxusně naaranžovaný jídlo. V srpnu jsem si především užívala totální pohodičku v rámci Česka...


...retro kakao



Nikdy nezklame, klasika! Rajčata, feta, oliváč, cibule a bylinky...


..Sezona borůvek..


Teď už můžu říct, že se mi podařilo (s vypětím všech sil) překonat tříměsíční zákaz nakupování oblečení. Já ale umím podfoukout sama sebe, musela sem si udělat radost aspoň v drogerce. Koupila jsem si mimo jiné nejchutnější zubní pastu Signal Lemon and mint, skvělý Astor Lipbutter, oblíbenou řasenku GS diamante, konečně božsky voňavej sprcháč od Dermacolu a novou škrabku na domácí pedikúru. Není to poprvé, co používám tuhle škrabku, tak jsem byla strašná frajerka. No, ňák mně ujela ruka a tejden sem chodila s ovázanou nohou...


..Moc dobrá limča..


Nápoje z máty a citronové šťávy sem vypila asi hektolitry..


Krásný, ale bohužel předzvěst podzimu :( 



..Kocour mi taky párkrát zapózoval..


Čokoládový lanýžový dort podle apetitonline. Zmizl dřív, než sem se stačila otočit.


Babí léto je jedno z nejhezčích období v roce. Jen kdyby po něm nepřišel ten hnus odpornej.


Letos se jim daří a je jich mega! Mňam, bude slivovica, těším se...a poprvý asi letos zkusím domácí povidla. Kdo z vás si dá radši pořádnou domácí kořalku než módní fancy Aperoly či podobný tlamolepy? 


Zjištění měsíce - asi 6 z mých 6 kamarádek, kterých sem se zrovna při té příležitosti ptala, neumí uplíst francouzskej cop. Umíte ho? Štve mě, že ho nezvládnu sama na sobě..


Moje nej kytka? Růžová zahradní růže...


Lezeme na strom a snažíme se nepropadat záchvatům paniky :)


S hennou Lush pořád spokojenost. Brzo bude update článek..

A ještě jeden update - díky spolupráci se serverem Blogerky.cz jsem dostala informaci, že ode dneška byl zahájen projekt Blogerka roku a vy čtenáři můžete až do 30. září nominovat svou oblíbenou blogerku v několika kategoriích (beauty, lifestyle, fashion, food, objev roku..). Sama jsem zvědavá, kdo v dané kategorii zvítězí a jen upřímně doufám, že se to nezvrhne v trapnou přetahovačku o palce na facebooku, protože jakýkoli soutěže tohoto typu mě maximálně iritujou. A vysíraj mě lidi, co mám v přátelích na fb, zahlcují svým žebráním o palce celej news feed, otrlejší rovnou žebrají o hlasy několikrát denně přímo po zprávách...potažmo i blogerky, který v každým článku a každým druhým příspěvku na fb nezapomenou připomenout, že jim máte dát hlas tam a tam...Co na tuhle "soutěž" říkáte? 

Zní to zajímavě, jednak je akce zaštítěná charitativní organizací Dobrý Anděl a partneři a sponzoři jako např. Nikon či ČTK vypadají dost slibně..

Sama přemýšlím, koho bych nominovala, zatím pár tipů mám...koho vy?

Svoji oblíbenou blogerku můžete nominovat na Blogerkaroku.cz
,

18 comments:

  1. Kocourek je přímo model. Tobě to moc sluší na té poslední fotce.

    ReplyDelete
  2. Super fotky. Ten tvůj kocour je prostě nejlepší. :)
    Čokoládový lanýžový dort vypadá lákavě. Francouzský cop jsem se na sobě naučila, ale je co zlepšovat a ta henna ti moc sluší!

    ReplyDelete
  3. Krásné fotky. (A naaranžované jídlo tedy vidím... Vypadá dobře!) Francouzský cop taky neumím. :)

    ReplyDelete
  4. sladkova, mnam. mala som sice len tu original, ale velmi mi to chuti. kocur je bohovsky a pozoval ti fakt skvele:) a nie je nad slivkovy lekvar a domacu slivovicu - z tvrdeho alkoholu ked tak, pijem jedine domace, lebo z toho jedineho ma neboli hlava a nie je mi zle. co sa napriklad o vodke povedat neda. z tej mi je na bliti len k nej privoniam:D z tej henny mas velmi peknu farbu. kedysi som tiez hennovala, ale nejak som z toho potom upustila, pretoze mam svoje dost tmave vlasy a odrasty sa mi hennou zafarbit nedarilo

    ReplyDelete
    Replies
    1. No je pravda, ze me henna vicemene trosku tonuje prirodni barvu, takze odrosty nejsou znatelny...je to poznat jen v delkach, kde mi odrusta chemicka barva (ale uz tak od krku dolu, posledni barveni chemii u me probehlo pred rokem a pul asi..

      Delete
  5. Tomu se říká francouzský cop? To jsem nutila svou maminku se učit motat už asi před patnácti lety, když mi na základce ještě pletla copánky. :-) Kořalku ráda nemám, módní tlamolepy vítám, je to dobrý, panáky pít neumím, už po jednom se mi motá hlava. :-)

    ReplyDelete
  6. Ja umim francouzsky cop jen sama na sobe. Ale kvalita nic moc, tedy. Dobra domaci slivovice rozhodne strci do kapsy vsechny tlamolepy sveta a Sladkovka je vic nez zajimava. Mimochodem Caca marron? Ja jdu do aplikace zase v patek. Je toho trochu opruz, ale ta barva za to stoji. Mam ji moc rada.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nene, momentalne micham napul brun a noir, ale na slunicku a dennim svetle haze takovy odlesky...ve stinu je to ciste hneda :-)

      Je to opruz, presne tak...ale nemenila bych!

      Delete
  7. jéé :-) musím ochutnat :-)
    thevoguebyme.blogspot.cz

    ReplyDelete
  8. ja umim akorat ten obycejny cop, na vse ostatni jsem naproste kopyto :D babi leto mam take rada, nam tu bohuzel dneska prsi :-/

    ReplyDelete
  9. Dekuji moc vsem, nasemu kocourovi vyridim :)

    ReplyDelete
  10. Já nechápu jak někdo může neumět francouzský cop :-D vždyť je to jednoduché, umím francouzský cop, i ten co se plete zespoda a je plasticky, rybi cop i cop ze 4 už od školky :-D jediné co mi s vlasy nejde je natočit je, jsou mrchy jak hřebíky do 2 hodin rovné :-)
    Jana

    ReplyDelete
  11. pfff, prej žádný luxusně naaranžovaný jídlo a tuny nakoupené kosmetiky! :D :P dostala jsem šílenou chuť na citrónovo-mátovo limču :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Asi sem to myslela spis tak, ze to neni zadny luxusni buhvijaky spesl jidlo, ale uplne obycejny veci :-)

      Delete
  12. Další holka z Moravy, Dashulko? :-) Podzim je boží přece! Sklízí se všechno možné a dělají se ty nejlepší produkty - burčák, mladé víno, pálenky, husičky mňam!!! :-D

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails