2013-09-17

Kamenná prodejna Parfums.cz - Brno

Ahoj všem! 
Dneska bych vám ráda napsala něco o návštěvě, kterou jsem v rámci blogu podnikla minulej týden. V Brně se nově otevřela kamenná prodejna parfums.cz specializovaná na lékárenskou kosmetiku - DermoPharmacy.


Prodejna se nachází na Moravském nám. 4, teda přímo v centru, vedle kina Skala. Najdete v ní kompletní sortiment značek Bioderma, Vichy, Avene, La Roche-Posay, Eucerin.







Zaujaly mě i pro mě neznámý značky, máte s nimi někdo zkušenost?




Klorane znám, ale nemám zkušenost..Elancyl a Ducray jsem viděla poprvé. Znáte někdo?



Největší úlet jsou ale pro mě cenovky. Na první pohled vypadají jako obyčejný papírový jako v každým jiným obchodě, ale jsou elektronický - jak se píše na upoutávce prodejny, ceny jsou stejný jako na internetu (na parfums.cz) a pomocí systému se taky aktualizují, pokud je např. nějaká akce atd. To mi přijde fakt mega vychytaný. Osobně bych strašně uvítala, kdyby parfums otevřelo prodejnu s veškerým sortimentem, snad se někdy dočkáme. I když i toto není špatný, že si v kamenným obchodě můžete přímo vyzvednout a koupit věci, který jsou ve většině případů levnější než v běžných lékárnách...

A nakonec? Jelikož jde o PR článek, chtěla jsem, abyste z toho něco měli i vy čtenáři. Parfums.cz proto tedy věnovalo poukázku na nákup v jejich internetové prodejně v hodnotě 300 Kč. Pokud máte zájem, napište mi, co z lékárenské kosmetiky podle vás stojí za to? Já jsem momentálně dost rozčarovaná a zklamaná nechutně drahou čisticí šlehačkou od LRP, ale o tom bude hejt jindy :-) + samozřejmě připojte kontakt na vás....
Soutěž ukončíme 30.září 23:59...

Chystáte se prodejnu navštívit? Předem si můžete zkontrolovat ceny na www.parfums.cz

69 comments:

  1. ja si v lekarne kupuju jen balzamy na rty, ktery nikde jinde nemaj, nikdo je nezna, ale jsou dobry a krasne vonej, na znacce nezalezi. m.radkovicova@seznam.cz

    ReplyDelete
  2. Od Biodermy červená micelárka a krém Sébium Hydra a od LRP mi vyhovoval krém Hydreane Legere :) Ostatní produkty mně zatím nijak výrazněji nenadchly.

    zuzana.neuvirthova@seznam.cz

    ReplyDelete
  3. Pro me je klasika micelarka od Biodermy, nic jinyho nepoužívám:)
    July.mayova@gmail.com

    ReplyDelete
  4. Ja jsem se ted dala na hydrataci s Avene a na lecbu s jejich Cicalfate a zatim spokojenost. Porizovala jsem prave na parfums. Uvazuju o tom, ze prejdu kompletne na jejich peci vcetne makeupu, proto je zprava o prodejne, kde se to da okouknout vice nez prijemna.
    svetpodleeveliny@gmail.com

    ReplyDelete
  5. S Ducray mám veľmi dobré skúsenosti s vlasovou starostlivosťou - ako problémové (modrá rada - squanorum, kelual a pod), tak na vypadávanie a oslabené (oranžová - anacaps, anaphase, anastim a pod.)

    Ducray je v lekárňach ale bežne, mala som ten pocit.

    Nevieš, majú na predajni A-Dermu?
    dark.padfoot@gmail.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jojo, A-derma tam je taky...je dobrá? Tu jsem taky neznala...

      Já se v té lékárenské kosmetice tolik neorientuju :)

      Delete
    2. Od A-dermy mám len pár kusov dovezených z Fr., rada na citlivú pleť so sklonmi k červenaniu, a to mi celkom vyhovuje (rosacea na lícach). Tu som to práve nikde nemohla zohnať, asi si spravím cestu cez Brno, omrknúť to naživo.

      Keď som bola pred nedávno za kamoškou vo Fr. tak som strávila v lekárni asi 3 hodiny :D
      Jednak to bola mega predajňa, ale tých značiek! A kútik s prírodnými vecami! Ako dieťa v hračkárstve, jaj, až sa mi zacnelo :D

      Delete
  6. Jako alergik a zároveň zamilovaná do očního líčení jsem svého času hořce plakala, protože jsem neměla čím odličovat oči... Po všem mi otékaly a slzely, chodila jsem jen s řasenkou a schovávala jsem se za brýle :( Pak jsem na mnoha blozích viděla recenze na růžovou micerálku od Biodermy. A tvrdohlavě jsem odmítala koupit tak drahou "obyčejnou vodu". Dnes je to víc jak rok, co odličuji oči tímto zázrakem a dostala jsem se až do fáze, že jsem začala na obličej používat zelenou micerálku... Můj obličej nikdy nebyl krásnější :o) A díky Parfums.cz mám radost, že nemusím dávat pětikilo za velké balení :o)
    zzdenika@gmail.com

    ReplyDelete
  7. Já teďka zkouším šampón Klorane na padající vlasy a je celkem fajn. Já z lékárny samozřejmě kupuju hlavně micelárku :). Nebo skvělý je krém Avéne Cicalfate. Můj kontakt je dyžtak in-your-face@centrum.cz

    ReplyDelete
  8. Já mám ráda pleťovou kosmetiku Eucerin, řadu Aquaporin (i když ta je aktuální spíš na léto) a pak opalovací kosmetiku La Roche Posay. Naopak mi vůbec nesedí Avene, po jednom krému jsem se tak osypala, že nemám odvahu zkoušet cokoli jiného.
    mipeli@centrum.cz

    ReplyDelete
  9. Zdravím, pro me je určite super pena od Biodermy. Pokud si byla zklamana LRP tak tohle by se ti mohlo libit. SivikB@seznam.cz

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jj, tu jsem měla, už několikrát, tak jsem chtěla změnu..což se evidentně někdy nevyplácí :-)

      Delete
  10. Škoda, že bydlím na konci světa a u nás nikdy nic není :( :D Z lékárenskou kosmetikou se zatím seznamuji, vyzkoušenou mám Biodermu (něco ze sébium řady, zelenou micelárku) pak si v lékárně kupuji Kosmín na rty, který je super. Mám hodně problémy se suchými rty, v podstatě nonstop mám suché nebo prasklé koutky a tohle mi dost pomáhá. Ještě si tam kupuji nějakou konopnou kosmetiku (např. Konopelu od Dr. Popora), která mi zas pomáhá na strupy po akné. Ale nejlepší věc, kterou jsem v lékárně objevila je Cicalfate od Avéne. Mám druhé balení a je to opravdu zázrak, hojí stroupky a krásně uklidňuje pleť.
    nikolik.v@seznam.cz

    ReplyDelete
  11. Díky za tip, že mají obchod na lékárenskou kosmetiku jsem nevěděla. Já v lékárně kupuji Vichy a Biodermu, vesměs vše z hydratačních řad. Jo a taky pro mamku pár krémů od LRP.
    cosmeticsandthings@seznam.cz

    ReplyDelete
  12. Já mám s Klorane zkušenosti se suchým šamponem, musím říct, že byl hodně fajn, ale jako že bych ho musela mít znovu, to se říci nedá :)

    ReplyDelete
  13. Klorane má úžasné sprchové gely, na fotce je teda nevidím, ale rozhodně je doporučuju, jsou jemné a nádherně voní. Měla jsem několikrát i šampón na barvené vlasy a ten byl taky moc fajn.

    ReplyDelete
  14. Mají to tam hezky udělané :) Prodejnu se nechystám navštívit jelikož Brno je pro mě až na konci republiky :X

    Book of beauty

    ReplyDelete
  15. Ty ceovnky jsou fakt vychytaný.
    Za posledn obu, co mi z lékárny zaujalo je opalovák ve spreji od La Roche Posay - díky němu se mi nědělala sluneční vyrážka u moře a ani mi nesvěděly ruce, které obvykle svědí. Jen škoda, že u nás v lékárnách je drahý jako prase, ale omrknu ho na parfums.cz mebo na jiných stránkách. Ve Francii jsem ho pořídila kolem 10 eur.

    stylebyveronika(at)gmail.com

    ReplyDelete
  16. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sakra, už googlím, co to je...když už mi i An níže nadšeně psala, že ho tam teda maj...potřebuju to? :)

      Delete
  17. No, já pořád nevím, co si o parfums.cz myslet. Párkrát jsem si tam už něco objednala, ale mám smíšený pocity. Korektor od Lancome, který používám už léta, takže vím, jakou má mít konzistenci i obal, je od nich jiný - i konzistence i obal. Parfém, to samé - voní trošku jinak. Zkoušela jsem si najít nějakou diskuzi o nich a bohužel se dočetla, že takovou zkušenost má hodně lidí. A taky - jak je možný, že o kus dál za rohem mají ty věci dražší, ale zřejmě originální??

    ReplyDelete
    Replies
    1. No, o tom sem už taky mnohokrát polemizovala, i v jednom článku, zrovna tak i leccos slyšela. Holt člověk si nemůže být nikdy stopro jistej. Já osobně mnohdy nevěřím ani některým kamenným obchodům, to jsem taky už slyšela plno "zaručených" informací...

      Já na parfums nakupuju hlavně vlasovku, parfémy sem tam...doposud jsem ale neměla pocit, že by se mi něco zdálo divný, takže se držím předpokladu, že je vše ok..z toho, co píšeš ty, může být vysvětlení, že jsi dostala verzi pro jinej trh (plno značek dělá jiný věci pro Evropu, jiný pro Ameriku, Asii..) to je asi tak jediný rozumný, co mě napadá.

      Delete
  18. Já nedám dopustit na produkty od biodermy a ted v létě jsem objevila kouzlo i jejich opalovacích krémů.

    ReplyDelete
  19. já mám velice ráda Avene - jejich hydratační řadu i řadu na mastnou pleť.
    Jinak Klorane péči o vlasy a pokožku hlavy mám také ráda, měla jsem řadu proti padání vlasů a byla jsem spokojená, stejně tak i s šamponem tuším, že s ovsem.

    ReplyDelete
  20. Ten Ducray pokud se nepletu se specializuje na problémy s padáním vlasů, kamarádka na něj neustále pěje ody, že ji zachránil vlasy a musím uznat, že je má nádherné. Já s tímto nemám naštěstí problémy a ani celková péče pro vlasy není nejlevnější, tak jsem neměla potřebu ho vyzkoušet, ale kdybych někdy potřebovala určitě sáhnu tady po této značce. Jinak já lékárenské produkty nepoužívám, snažím se víc bio ... sweetagnes@seznam.cz

    ReplyDelete
  21. Miluju (jako skoro všichni :D ) Biodermu :-)) používám ji už nějakých 6 let a nemohu si ji vynachvalit...micerální voda, krémy...všechno ! :-) Dříve jsem sem tamdostala od našich krém od Laroche, ale ten mi tolik nevyhovoval :-/

    ReplyDelete
  22. Z lékárny miluju Sudocrem, všelék na akné, pupínky po holení, škrábance a jiná bebíčka :-)

    ReplyDelete
  23. od Klorane mám teď šampón proti vypadávání vlasů a dostala jsem k němu kondicionér zdarma ;) účinky ale ještě posoudit nemůžu, na to je brzo ... jinak v lékárně nakupuji termální vodu od Avéne, mám i jejich micelárku (ale ta není z nejlepších, co jsem kdy měla), samozřejmě Biodermu a vitamíny (já vím, to není kosmetika) ... systém s cenovkami je super vychytávka! a hlavně i to, že si člověk může být jistý, že nakupuje za stejnou cenu jako na netu :) zapiskyprolisku@gmail.com

    ReplyDelete
  24. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  25. Mam velmi pozitivne skusenosti s Biodermou a tiez z La Roche Posay gelom Effaclar :) Do predajne urcite pojdem mrknut, momentalne na parfums nakupujem tak ci tak a chodim do vydajneho miesta OC letmo.

    zabudla som na mail: vierka.sedlakova@gmail.com

    ReplyDelete
  26. Tyto značky znám z francouzských lékáren, kde se běžně vyskytují (stejně jako elektronické cenovky :D). Osobní zkušenost mám se značkami Bioderma, Avéne a LRP. Doporučila bych klasicky růžovou micelárku, termální vodu Avene nebo Serozinc od LRP a opalovací krémy. alkaaa@seznam.cz

    ReplyDelete
  27. Já se musím přiznat, že jsem toho zatím z lékárenské kosmetiky moc nevyzkoušela. Spíš jen různé vzorečky třeba od Vichy, ale nic mě nějak extra nezaujalo a nepřesvědčilo k nákupu. A micelárce od Biodermy zatím úspěšně odolávám :-)...
    Lost.Lolly@email.cz

    ReplyDelete
  28. Kdybych si z lékárny mohla koupit jen jednu věc, byl by to čistící a odličovací gel od LRP na citlivou pleť. Miluju jeho konzistenci a vůni. Už míň miluju jeho cenu ;)

    ReplyDelete
  29. Serozinc!!!! Pardon za výlev, jen se mi nechce věřit, že je konečně v ČR:-))))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hm...a já mám plno nevyužitých peněz na benefit kartě do lékárny...když to tu tak vychvalujete :) o tom slyším poprvý, musím si to vygooglit!

      Delete
  30. Ty brďo, doufám, že takovou prodejnu otevřou i v Praze a ty cenovky jsou naprosto boží:-D
    Podle mě stojí za to Bioderma sensibio a zjišťuju to čím dál víc, co se mi seborhoická dermatitida rozhodla přesídlit z vlasů i na obličej, jak vezmu něco jiného tak se můžu udrbat, sensibio mi to drží docela v klidu. Navíc mají i super mycí gel z řady DS, ale rovněž to asi ocení jen někdo kdo už má problém. Jinak jsem teda zkoušela všechno možný, ale k jiným značkám už se nevracím.
    dejnicka@volny.cz

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dejni, Tak jsem zjišťovala, že v Pze ve Štěrboholích by měla být kamenná prodejna parfums, ale ta je zaměřená spíš na kosmetiku dekorativní - maj tam třeba artdeco a tak...

      Delete
  31. tak to jsi mě jako Brnačku nalákala, tam se musím podívat! já jsem v poslední době nejvíce z lékárny spokojená asi se zmatňujícím fluidem od Biodermy, ten mi fakt sedí a nedám na něj dopustit...mám doma i zelenou micelárku a i s tou jsem spokojená, mile mě překvapila a vydržela mi přes půl roku, co jsem teda koukala, teď jsem nedávno načala druhé balení (měla jsem 1+1) :)

    mhxx@seznam.cz

    ReplyDelete
  32. z lékárny mohu doporučit deodorant Driclor, který se používá na nadměrné nepříjemné pocení, opravdu funguje, ale musí se používat krátce při potížích...jinak asi rok používám micelárku od Biodermy - Sébium H2O a jsem s ní spokojená :)

    ReplyDelete
  33. Já používá lékárenské micelárky - Bioderma, LRP, Avene - drogerkové mi nesedí - kupodivu velice ráda používám i micelárku z Kauflandu.
    Klasika jsou termálky (ale to používám i levnější z drogerky), na pleť AKN od Biodermy či Effaclar duo od LRP, miláčkem je pak Cicalfate od Avene.
    Používám i nějaké čistící gely na obličej - zkoušela jsem od Avene, Biodermy, Vichy, Eucerinu i LRP - vždy to nějak prostřídávám :)
    Ráda používám i zinkovou mast z lékárny, a pak Sudocram - ten je klasika :)

    odjogurtukelimek@seznam.cz

    ReplyDelete
  34. Klasicky jako většina holek používám z lékárny micelárku od Biodermy a teď nově sos péči na pupínky. Jinak je ale taky dost fajn micelárka od Vichy z termální řady.
    Jinak do tohodle obchůdku chci jít vždy, když musím na Scalu, a vždy se trefím do polední pauzy. Ale jednou mi to snad vyjde a taky se pokochám.
    Dimtoval@gmail.com

    ReplyDelete
  35. Lékárenskou kosmetiku mám nejradši, na obličejové kosmetice se vyplatí si trochu připlatit:) Akorát ty ceny v lékárnách mě občas štvou, taky nakupuju jen na parfums..
    fireflylight@seznam.cz

    ReplyDelete
  36. mě se teda vždycky nejvíc sbíhají peníze :D :D na věci z lékárny za ty roky už jsem zjistila že v rámci kosmetiky je to nejlepší investice.
    mandaruwe2@gmail.com

    ReplyDelete
  37. Ahoj, taky klasicky micelárka od Biodermy, pak když zůstanu u této značky Photoderm AR, LRP Effeclar Mat, Toleriane mu a termální voda, Vichy antiperspirant, Sudocream a chtěla bych moc vyzkoušet Cicalfate, tak snad na ni někdy dojde...
    petabr2@centrum.cz

    ReplyDelete
  38. Urcite Bioderma-jak micelarka,tam opalovaci kremy.Daylong-opalovaci kremy,Sudocream,zinkova mast
    j.teskova@gmail.com

    ReplyDelete
  39. nice blog you have here!


    http://kissthestarsblog.blogspot.ro/

    ReplyDelete
  40. tak já mám ráda bioderma hydrabio čistící pěnu, avene cicalfate, framikoinova mastička....

    zakova.vl (zavináč) centrum.cz

    ReplyDelete
  41. Spokojená jsem s Biodermou H2O, kterou používám už pár let a pak jsem měla i čistící gel od LRP a taky super :-) jana.ei@seznam.cz

    ReplyDelete
  42. Já už dlouho používám Avéne, a za nic bych nevyměnilaa :D
    domisacek.domi@centrum.cz

    ReplyDelete
  43. Já miluji zelenou micelárku od Biodermy. Jinak ty dvě značky na které jsi se ptala taky neznám. A cenovky jsou bomba, to jsem ještě neviděla.

    justbeyourself@email.cz

    ReplyDelete
  44. Rozhodně Bioderma, zelenou micelárku na smíšenou pleť používám už roky :)
    tookky@seznam.cz

    ReplyDelete
  45. Nejlepší je Avene micelarni voda- jemná, vse odlici. Pavla

    ReplyDelete
  46. Lékárenskou kosmetiku jsem začala používat až díky blogům a zkušenosti mám vlastně jenom s nejvíc provařenými výrobky, které už navíc padly v předchozích komentářích :D Takže za mě tedy micelárky (vyhovuje mi jak růžová Bioderma, tak Avene), Avene Cicalfate, Sudocrem a nově zkouším LRP Effaclar Duo a zatím se mi jeví jako svělý.

    Leafy@seznam.cz

    ReplyDelete
  47. Tak za mě z lékárny - stará dobrá klasika Sensibio micelárka od Biodermy, a taky tělová emulze na suchou pokožku Excipial U Lipolotio - tu nemůžu vynachválit :)

    lucyneckaaa@seznam.cz

    ReplyDelete
  48. Už pár let jsem věrná micelárce od Biodermy a jejich opalovací krémy jsou taky super.
    silhankova.v@seznam.cz

    ReplyDelete
  49. Už pár let jsem věrná micelárce od Biodermy a jejich opalovací krémy jsou taky super.
    silhankova.v@seznam.cz

    ReplyDelete
  50. Už pár let jsem věrná micelárce od Biodermy a jejich opalovací krémy jsou taky super.
    silhankova.v@seznam.cz

    ReplyDelete
  51. Už pár let jsem věrná micelárce od Biodermy a jejich opalovací krémy jsou taky super.
    silhankova.v@seznam.cz

    ReplyDelete
  52. Už pár let jsem věrná micelárce od Biodermy a jejich opalovací krémy jsou taky super.
    silhankova.v@seznam.cz

    ReplyDelete
  53. Díky za článek, té prodejny bych si asi sama nikdy nevšimla!:) Z lékárny mám dobrou zkušenost s hydratační pleťovou kosmetikou Vichy a s antiperspirantem od LRP. Govana@seznam.cz

    ReplyDelete
  54. To je super, chodím okolo a nevšimla jsem si toho!:) Každopádně z lékárny mi nejvíce vyhovuje kosmetika Avene- micelárku a krém pro intolerantní pleť používám už léta :)
    gabanov@seznam.cz

    ReplyDelete
  55. Ja jsem pro Biodermu a jejich AKN! Nejvetsi zazrak na pupinky!! :) zaujala me ta malicka micelarka :) musim se pro ni stavit :)

    petra.krupova@atlas.cz

    ReplyDelete
  56. Ááá, Serozinc! Ten stojí za to a pak klasická micelárka od Biodermy a nějaký ten reparační krém, nejlépe Cicalfate od Avene, pak také termální vody...Byla doba, kdy jsem nesnesla nic jiného než Avene, protože jsme měla šílené problémy s imunitou a tím pádem i s pletí a Avene a růžová micelárka mi moc pomohla,ale teď si jedu na přírodnějších věcech a spokojenost veliká:)

    ReplyDelete
  57. Z lékárenské kosmetiky jsem toho moc nevyzkoušela. Ale nikoho asi nepřekvapí, že označím růžovou micelárku od Biodermy. Neodlíčila mi sice oči, ale to stejně používám spešl odličovač ale pleť vyčistila suprácky a nedělala mi na obličeji paseku. Teď jedu na přírodnější vlně, ale k této micelárce se asi někdy vrátím :)

    ReplyDelete
  58. Rozhodně nejlepší věc, co jsem kdy měla z lékárenské kosmetiky je Růžová micelárka od Biodermy. Je to sice velmi profláknutý produkt, ale nemůžu jinak :-) Dál je taky super opalovací olej od Vichy (což je teda už asi trochu pasé, ale tak zimní ohřátí v teplíčku už tak pasé být nemusí ;-)), já osobně mám tuším 40 - jsem bledule, která na slunci krásně rudne :D
    eliskazlamalova@seznam.cz

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails