2013-10-21

Sally Hansen Cherry red

Ahoj všem! Dlouho tu nebyla nějaká pěkná klasická červená, proto tu pro vás dneska jednu mám! 
Červeným lakem podle mě nikdy nemůžete nic zkazit, pokud vyberete odstín ladící k pleti. Ostatně já jsem se přistihla při tom, že moje lakovací škála s po většinu roku točí v odstínech červené, milion variantách růžové (pouhých 50 odstínů šedi ať se de zahrabat :) a taky furt nosím nejrůznější vampy tóny.


Tohle je prostě klasika - šťavnatá, třešňová odrůda červené. Sytá a jásavá a i přesto ne příliš laciná. Vím, že pro spoustu lidí je to prostě "červenej lak" a nějaký nuance příliš nerozlišujou. Patříte mezi ně, nebo ne? Já jsem tak někde uprostřed, ale stojím si za tím, že u červený je každá nepatrná odlišnost tónu důležitá, neb některá může být extrémně slušivá a stačí jen tón malinko pozměnit a rázem moje ruka může vypadat jako ruka vyžilé pracovnice od silnice. Hodně záleží na vlastním zbarvení pokožky rukou, avšak za sebe říkám jo!





13 comments:

  1. Jsi můj typ, také mám asi milion odstínů červené a růžové a rozdíly tedy rozlišuji! :D Tahle je moc hezká :)

    ReplyDelete
  2. Vidím to stejně - není červená, jako červená :) Mám jich taky dost a každá je prostě jiná :)

    ReplyDelete
  3. Barva je to moc pěkná, ale já nevím proč, nemůžu na nehtech na rukou červenou nějak snést. Snesu leccos, jakoukoliv tmavou, vínovou, modrou, ale červenou prostě nějak nevydržím déle než dva dny... Nevím čím to je, třeba časem k tomu dojdu nějak :)

    ReplyDelete
  4. Souhlasím s tebou! Některé odstíny jsou prostě slušivé, a jiné zase ne. Záleží na rukou. Každopádně tenhle lak se mi líbí, Sally Hansen je skvělá značka, jejich laky mi připadají kvalitní :) Akorát jsem měla občas pocit, že dlouho usychaly :)

    ReplyDelete
  5. Krásný. Laky SH už chci zkusit dlouho. Chtěla bych se jen zeptat - zdá se mi to, nebo máš na nehtech bublinky? A jestli jo, je to tím lakem, nebo jsi ho jen předtím pořádně protřepala? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Koukám na to a nezdá se ti to, ale to je nerovnost mých přírodních nehtů, lak za to nemůže :-)

      Delete
    2. Jo, já to mívám na nehtech občas taky. Po násilném odlakovávání třpytek. :)

      Delete
  6. Krásná červená, ale po mě by to asi nebylo. Přeci jsem jen o něco bledější než ty.

    ReplyDelete
  7. Nádherná červená barva ! Miluju červené nehty ! Měla jsem podobný lak od zn. NYC a byla jsem s ním moc spokojená. Používala jsem ho skoro celé léto..

    ReplyDelete
  8. je nádherný cherry red chci, jinak já poznám rozdíl mezi laky hnedka i když je jen malinko nepatrný, mám doma dva červený téměř totožný, ale jeden je víc s nádechem do orandžova a to vidí málo kdo!


    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails