2013-11-10

Gabriella Salvete STARS: Brown Sugar


Tak vám řeknu, že je fakt skvělý mít ségru. Omrknete si nový laky z pískové kolekce od GS, usoudíte, že jestli některej nutně potřebujete, tak je to rozhodně Brown Sugar...mezitím na to ale zapomenete, protože kolem drogerky zkrátka nemáte cestu. A pak jednoho dne o víkendu přifrčíte domů a všimnete si mezi laky novýho třpytivýho klenotu - Gabriella Salvete Brown sugar :). Ještě, že máme na laky tak podobnej vkus.


Troufám si konstatovat, že GS je jediná značka, dostupná u nás v drogeriích, jejichž laky si můžou svým konceptem dovolit konkurovat tradičním lakovacím značkám. Nemusím asi opakovat, že si to nemyslím, jen já, jelikož Stars kolekce bývá věčně napůl vyprodaná a pokud se nepletu, tak toto je v pořadí už třetí nálož nových odstínů oproti těm původních pár, co bylo.

Líbí se mi moc hlavně ten efekt, jak se třpytí a barva je krásně měňavá, pod různými úhly světel jde od stříbřité přes starorůžovou a šampaň až právě po tu sladce hnědocukrovou. Všechny tyto odstíny se mi podařilo zachytit okem, míň už toho samozřejmě zachytí objektiv. Lakuje se průměrně, trochu se musí dávat pozor na to, aby lak nedělal nánosy třpytivé hutné kaše. Ale s troškou opatrnosti se to dá. Nesmím zapomenout zmínit odlakování, třpytky tolik nenosím a většinou mám pocit, že špatná sundávatelnost třpytivých laků je tak trošku nafouknutá bublina a není to tak hrozný. Ovšem sundávání tohoto laku je opravdu očistec.

Co vy? Baví vás pořád tyto laky, nebo už máte těch třpytek, písků a hvězd akorát tak po krk?


Následují fotky s bleskem, na umělým světle, kde líp vynikne třpyt...



29 comments:

  1. Přiznávám, že pískáče jdou mimo mě. Nemám trpělivost na odlakování, takže sázím na obyčejné krémovky :D

    ReplyDelete
  2. Ja ich milujem a intense koral, ktorý je síce z prvej várky som si dávala stále za sebou. Iba som ho odlakovala ostrihala nechty a dala znova! Najkrajšia farba. A koment ti píšem so zeleným miláčikom. :) Ešte si kúpim do rodinky časom červený :)

    ReplyDelete
  3. Když jsem teď rozklikla Tvůj článek, tak právě jsem tento lak odlakovávala a pěkně jsem si na ty třpytky zanadávala :)))

    Tyhle laky mě baví a jak jsem odlakovala Brown Sugar, tak si jdu na nehty dát další pískový Eleganza - krásná vínová :)

    A.

    ReplyDelete
  4. Je krásný. Mám růžový, ale to odlakování je opravdu očistec, takže jsem zatím měla nalakováno jen jednou.

    ReplyDelete
  5. Čo dodať - na nechtoch už niekoľko dní Mistero Grey a stále naň pozerám so zaľúbením;-). Prepadla som im načisto. A oni si ešte prídu s novými odtieňmi!;-)
    ...škoda, že nemám sestru... :-)

    ReplyDelete
  6. Třpytek mít dost nebudu nikdy.Jak na něj koukám tak vypadá dost stejně jako ten Rimmel Aurora. :) Jo, občas je fajn mít ségru. :)

    ReplyDelete
  7. toto je super na vecer vonku, ozivi to:)

    ReplyDelete
  8. Máš krásné nehty a lak je krásný.

    Já se přiznám, že jej oloupu. Zbytky odlakuji. Mně ani pískové příliš nedrží. Stejně je znovu lakuji.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Taky často loupu...ale hodně mi to ničí nehty :(

      Delete
  9. Krása!! :) Je dosti podobný laku od Rimmel-Aurora 003. Právě ten jsem si min,týden pořídila a srovnávala, jsou úplně stejné, jediný rozdíl je cena. :)) a odlakování?? žádná katastrofa..musím říct, že celkem pohoda! :)
    Nicol

    ReplyDelete
  10. Tento odstín vypadá strašně moc hezky, a nádherně se třpytí. Odlakovat pískový lak to je vážně umění :). Já jsem si s nadšením koupila ten sytě červený a přijde mi to, že vůbec pískový efekt nedělá.... nevíš v čem může být chyba? :) díky

    www.colorsofbeauty.cz

    ReplyDelete
    Replies
    1. A to je ten, co má hodně třpytek? Mě přijde, že ty glitrový ani tak pískový nejsou, spíš vypadaj jako klasicky hrubej finish třpytkovýho laku...

      Delete
  11. já mám Stars laky strašně ráda, tento mám mimo jiné taky :) krásný odstín!

    ReplyDelete
  12. Mě už ty pískáče moc neberou. Před pár dny jsem si dala na nehty ten růžový, když jsou teď zas ve 3. kole in a najednou mi strašně evokuje 90. léta, Kamarády do deště a Discopříběh. Už mi chybí jen trvalá a zářivě modré oční stíny a obří ramenní vycpávky. Ble. :) Takže už asi ne, stačilo. Ale kvalitativně jsou určitě dobré, o tom žádná.

    ReplyDelete
    Replies
    1. :-)) Jestli myslíme ten stejnej, tak ten taky moc nemusím....

      Delete
  13. Já si jdu zítra pro něj, fakt se mi líbí:)

    ReplyDelete
  14. krása, já jsem si po třech měsících dala dohromady nehty a nalakovala je, myslím, že tenhle tvůj odstín by mi taky slušel :D mám na rukách Zoya Valerie

    ReplyDelete
  15. Škoda, že už mám od Rimmel Aurora, jinak by tenhle byl můj, krásná univerzální barva.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sakra, musím mrknout na swatche, poněkolikátý ho tu v komentech zmiŇujete a já ho neznám :)

      Delete
  16. Tak tohle je snad první pískový odstín od GS co bych ve sbírce nepotřebovala :-)

    ReplyDelete
  17. Tak ten vypadá nádherně. Obzvlášť na tak hezkých nehtech jako máš ty :)

    ReplyDelete
  18. mě se moc líbí ten vínovej, ten jsem si pořídila,ale dávám na něj nadlak... tenhle má na můj vkus moc velký třpytky,ale takhle na pohled se mi taky líbí

    ReplyDelete
  19. přímo tento jsem si dneska koupila! Jsem z něho nadšená, myslím, že vlastnit tuhle kolekci není vůbec na škodu. Jsou úžasné! A ta hnědá mě uchvátila!!

    ReplyDelete
  20. já vždycky nevím, který vybrat, když jsem v drogérii, protože jsou všechny krásný :) máš nádherný tvar nehtů!

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails