2014-01-02

December random

Ahoj všem! Novej rok tedy začneme nekosmetickým článkem, než se konečně vrhnu na recenze, který mám nachystaný k publikování. Ale první dny novýho měsíce už tradičně patří randomům a ani v roce 2014 tomu nebude jinak!


U nás máme klasiku...a všimněte si i stylových sklenic na vodu, který jsou z roku raz dva tři, ale mě se pořád líbí a k tradičnímu cibuláči jsem je vytáhla. Náhodou mě přijdou dost cool! Připadla jsem si skoro jako v Pelíškách :-)


A letos jsem si taky tak trošku ujela na růžové! A nikdy si nekupujte balící papíry v Ikei, jsou drahý a mačkaj se jako prase. Hodí se maximálně na balení krabicovitých dárků, na ty měkký jsou úplně marný!


Prosimvás, dejte mi už pokoj s nějakejma Vánocema a radši už vypadněte do práce, ať se v klidu vyspím!



Moje vánoční líčení aneb letos jsem byla šikovná, dárky zabalila už třiadvacátýho a na Štedrej den po obědě jsem měla čas se v klidu namalovat i líčení nafotit. Jinak je to Mac Retrospeck, Patina, Satin taupe a Carbon, linka Lancome.

Fakt, jsem prostě vyznavač klasiky. Moje ježíškový nehty jsem vytvořila pomocí laků Illamasqua Throb a Color Club Ruby slippers.


Haha, Ikea rulez!


Vánoční psycheledický pošmourno...


Náš stromek...



Nová VS mikina tvoří skvělý duo na doma s mýma teplákama z Primarku...


Ani v prosinci jsme se sněhu nedočkali (aspoň tady v Brně), a víte co? Vůbec mě to nevadí. Můžu si s klidem nosit lehčí verze kabátů a nemusím se bát, že mi kožený kozačky rozmáčí břečka a zničí sůl. Kéž by pořádná zima nikdy nepřišla!

Mějte se krásně a doufám, že jste do novýho roku vykročili pravou!

EDIT: Ještě jsem vám chtěla ukázat moji nej svíčku. Sice moc po perníčkách byt neprovoní, není to Yankee, ale zato krásně bliká (je z DM).





21 comments:

  1. jůůů bílý plastový vločky na stromku, žejo? :D ty máme taky :-)

    nalakovanej prsteníček je nádhernej :-)

    ReplyDelete
  2. Super nehty a fotka s kocourem: :)
    Já bych tu pořádnou zimu brala a doufám, že dorazí.Alespoň že v podhůří Šumavy to vypadalo vánočně díky zmrzé jinovatce.

    ReplyDelete
  3. Teda ty svícny z Ikey jsou úplně dokonalé! A manikúra rovněž ;)

    ReplyDelete
  4. Krásné fotky, ještě na mě - asi naposledy - dýchla vánoční atmosféra :)) Klidně bych se o pár dní vrátila zpět a užila si to vše ještě jednou!

    ReplyDelete
  5. Tak a teď jsem ti hrozně vděčná, protože jsem celou dobu hledala něco o kus lepšího než Leading Lady od Essie, která se mi pořád nezdála dost dobrá barvou, a teď vím, že tomu mému hledání je konec s názvem Red Slipper od CC! Díííííky :) Fakt mě to potěšilo.
    Jo a ta suchá zima mě taky těší. Snesu i větší mrazy, ale obejdu se bez sněhu, ten ať si padá jen na horách. Supr fotka v tom lese!
    Verunka

    ReplyDelete
  6. Úžasné nehtíky, krásné fotky, měli jsme to podobné :)Jinak ta kočička je roztomilounká :)

    ReplyDelete
  7. super random, mám rada, ak to nie je len o fotkách, ale aj s nejakými komentármi.
    Prajem Super Nový Rok! :)

    ReplyDelete
  8. Líčenie aj nechty sa veľmi podarili! A sneh teda nechýba ani mne, tieto teploty by mohli vydržať až do jari :))

    ReplyDelete
  9. Máš hezké oči... Ale smutné.

    ReplyDelete
  10. úplnej souhlas s těma papírama z ikey :D resp. koukám, že se nic nezměnilo - já je měla asi dva roky zpátky a never more, ten tvůj popis je 100%

    ReplyDelete
  11. já bych například na ty Vánoce sníh brala, jinak ale vůbec :)

    ReplyDelete
  12. Krásné fotky! Buď v klidu, talíře i skleničky máme úplně stejné :D Líčení i nehty jsou super! Já se letos na Vánoční nehty úplně vykašlala, nějak jsem nestíhala :D Taky se mi zatím ta zima líbí. Nejhorší jsou potom takové ty chumelenice, ach jo, už se těším na jaro :)

    ReplyDelete
  13. Hezke fotky a mas uzasne nehty ! :)

    ReplyDelete
  14. Mikinu VS závidím, já si teď udělala radost teplákovkou a nejradši bych tam skoupila kde co, jen mít na to finance. A ty tepláky z Primarku jsou taky božské :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/01/sera-na-roztrepene-konecky-garnier-vs.html

    ReplyDelete
  15. Dostala jsem chuť na bramborový salát :-) A kočičák je úžasný.

    ReplyDelete
  16. krásné vánoční nehtíky i líčení :)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails