2014-05-26

Novinky od Rimmelu: Scandaleyes Rockin curves mascara + Eyeliner


Ahoj všem!
Dnes bych vám ráda představila novinky od Rimmelu. Zatímco pár předchozích balíčků jsem díky nevhodnýmu odstínu příliš nevyužila, po lakové zásilce mi tato udělala obrovskou radost. Řasenka mi zrovna docházela a ty jejich mi docela sedí, zrovna tak linka. Jak dopadly při testování?


Scandaleyes rockin' curves mascara
Tahle řasenka mě na první pohled tak trošku vyděsila - divokej řvoucí obal a uvnitř celkem velkej a divně zahnutej kartáček. Proboha, s tímhle se lze namalovat? To mi asi tak prolítlo hlavou při prvním zkoumání. Možná bych taky poznamenala, že jsem nikdy nevyhledávala "natáčecí" řasenky, jednak jsem nevěřila jejich účinnosti a navíc moje krátký řasy ještě natáčet? Efekt natočení si představuju jako nejvhodnější pro holky mrkačky, aby jim řasy nespadly dolů. Kartáček má být speciálně tvarovanej pro natočení řas, no a ulpívá na něm poněkud dost barvy, což mi taky trošku smrdělo, zkrátka zkoumala jsem novýho obyvatele své sbírky dost nedůvěřivě. Už po asi prvních dvou aplikacích jsem se ale naučila s kartáčkem zcela bez problémů zacházet a světe div se, ona fakt ty řase pozvedne a natočí. Znáte ten skvělej pocit, když zkoušíte novou řasenku poprvé a jak na ten efekt nejste zvyklí, řeknete si jen "wau"? To se mi stalo přesně u této červené kýčovité krasavice. Mimo jiné, předchozí řasenkou, co jsem od Rimmelu dostala, byla tato, recenzi jsem psala v únoru a používala ji v podstatě doteď, takže ve finále spokojenost. A nedostat tuhle novou, vážně jsem uvažovala, že si tu zelenou půjdu koupit. Takže doufám, že i u této spokojenost potrvá.




Scandaleyes waterproof  gel eyeliner
Jde o linku v kelímku gelové konzistence, v balení se prodává spolu se štětečkem na nanášení. Jako waterproof je tak, že by vydžel snad i tsunami, ale foolproof ani trošku. Tato recenze bude možná neobjektivní, protože jsem nešikovná, proto prosím i fotky berte s rezervou. Přiloženej štěteček je tak trošku hodně peklo. Prostě netuším, jak tou věcí hmotu v kelímku nabrat a nedejbože ještě nakreslit tenoučkou linku. A obvykle skončím při experimentech s ní tak, že nám na ruce několik černých šmouh, který jdou vážně špatně dolů. Voda nemá šanci, takže buď doslova drhnout odličovačem, nebo odličovacím olejem, kterýmu taky totálně vzdoruje. Na druhou stranu se pak samozřejmě z oka ani nehne, ale kupodivu odličování z očí už není žádnej horor. Tohle fakt asi není nic pro mě, Rimmel linky vs. já: 1:0. Máte někdo vyzkoušeno? Je to rukama, nebo ne?





17 comments:

  1. Mne ty linky vubec nedrzej :/ ale jinak stetecek v poho

    ReplyDelete
    Replies
    1. coze coze? takze s MAC fluidline neporovnatelna, jo? :/ prave mi skoro po 2 letech dosla - ja vim, nemelo by se to... a napadlo me, ze bych snad mohla zkusit tuhle, ale zatim jedina fluidline se mi neobtiskavala ani nikam nemizela...

      Delete
    2. Myslim, ze fluidline je takova fakt "gelova", ale tohle se s tim podle me tezko da srovnavat. Konzistence vubec neni tak lehka a ma sklon k hrudkovani - gelem bych to ani nenazvala. Tipuju, ze nez se clovek dostane tak do pulky, vyschne to...Mela jsem jedny linky v kelimku od Coastal Scents a po chvili vypadaly jako polnacka v parnym lete. Vyschly a popraskaly :( Ja asi zustavam zastancem tech tekutych...

      Delete
  2. ta řasenka má tak strašně ošklivý obal :D a tolik se mi ten efekt nelíbí, dívala jsem se už i na jiné recenze a na můj vkus docela slepuje.

    ReplyDelete
  3. Mě tu zatím tyhle dvě věci leží na stole nevyzkoušené, ale chystám se na tu řasenku tento týden. Jen teda jak tu někdo napsal ten její obal mi přijde naprosto příšernej :D
    http://angellovely-things.blogspot.cz

    ReplyDelete
  4. obal řesenky se mi taky vůbec nelíbí :D a složení mi bohužel vůbec nevyhovuje… :)

    http://evaheartslife.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jojo, obal fakt není nic moc :-) kýč jak bič!

      Delete
  5. Rimmel mám ráda, ale tyhle dvě věci mě teda moc neoslovily - na řasenku mě bolí se jenom podívat, jak děsnej má obal a radši než gelovky používám klasickou tužku. Jinak ale pěkná recenze. :)
    Klara's world

    ReplyDelete
  6. mna ta gelova linka dost laka na vyskusanie :)

    www.perlaoreneta.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. Mně láká ta linka dost, potom, co přestali prodávat Essence hledám nějakou, která by pro mě byla stejně dobrá... Astor se šíleně maže a obtiskává, Maybelline je na tom o trochu líp, ale taky žádná sláva, zatím jsem skončila u Manhattan z Rakouska... ještě mám zálusk na tuhle, na LOreal a na Alverde, tak jsem zvědavá...:-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Já jsem měla předtím Lancome...teď bych chtěla vyzkoušet Urban Decay 24h ve fixu..ty fixy mi sedí více než gel v kelímku asi :)

      Delete
  8. řasenka se mi celkem líbí na očích, balení teda už ne-e. linky mě ale zaujaly:)
    Once Upon a Time

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jak se říká, nesuďme knihu podle obalu :D ale tady to jde jen těžko...

      Delete
  9. Ty linky mě lákají, řasenka mě bohužel moc neoslovila, ale kdoví, třeba mě zláká až časem :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/05/new-in-may-2014.html

    ReplyDelete
  10. Gel v kelimku neni nic pro me, jedine ve fixu.

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails