2014-08-29

Nail Perfect Like a Virgin

Ahoj všem!

Jak jsem slíbila, zkouším zajistit, aby se tu čas od času objevovalo i více laků. V současné době jsem se rozhodla otestovat laky značky Nail Perfect, které koupíte zde. V minulosti už se tu jeden kousek této značky objevil v rámci spolupráce, byla jsem s ním spokojená a byly slevy = vyzkoušela jsem pár dalších odstínů. Dneska vám ukážu růžovku Like a Virgin aneb éra skryté princezny ve mě stále pokračuje! Asi mě (momentálně, nejspíš ne nafurt) přestaly bavit crazy barvy a kupuju si spíš ty univerzální. Pro někoho možná nuda, ale mě se to takhle teď líbí. Přenesme se přesto, že tato značka nám nepřinese žádnou invenci v oblasti názvů odstínů- Like a virgin - seriously? Větší klišé k mání nebylo? Lak má vodovější konzistenci, na fotkách jsou 3 vrstvy, což je moje lakovací maximum, lak vyžadující více by letěl rovnou do koše. Ale pokud budete pečlivější, postačí i dvě. Díky tekutosti laku je dobrý nechat jednotlivý vrstvy proschnout, aby je další vrstva laku neponičila a nevznikly tak fleky a vy zůstaly ušetřeny od nervů s tím spojenýma. Ale vše je pro mě v rámci normy a únosnosti, raději tekutější, než hustý lepidlo. Pozitivně hodnotím i výdrž, ta mě překvapila. Neuvádím dny nošení, protože pro někoho je úspěch výdrž laku 2 dny, pro někoho je 5 dní málo. Ale vždy to srovnávám konkrétně pro svoje nehty s jinýma lakama, co vlastním. 



Na fotce níže je s topcoatem v odstínu Invisible beauty, kterej mě zaujal natolik, že jsem se rozhodla věnovat mu časem post zvlášť, vypadá skvěle i na tmavším základu.


Já jsem lak koupila ve slevě za 84 Kč, bez slevy stojí 120 Kč. Myslím, že ceny jsou vcelku fajn. Pokud vás nudí divoký barvy, glitry a efekty, značka NailPerfect nabízí moc pěknou škálu basic odstínů jak  z růžové, tak z červené a vampy škály. Jak se líbí vám?

11 comments:

  1. Krásný lak a máš nádherné nehty! :)
    chickflickcherry.blogspot.cz

    ReplyDelete
  2. Laky mají nádherné barvy, takové ve sbírce ještě nemám :D
    veru-life.blogspot.cz

    ReplyDelete
  3. Krásná barvička. Určitě na tuto značku mrknu, protože já na ty divočárny moc nejsem. A můžeš alespoň porovnat výdrž u tebe třeba s OPI nebo Essie? Protože to jsou takové dvě stálice, které mi vydrží s top coatem na nehtech cca 3 dny bez poškození a to je docela výkon na moje nehty.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Výdrž je podle mě srovnatelná s OPI/Essie. Ale ono je to individuální. Např. velkým zklamáním byl pro mě z hlediska výdrže lak Revlon, naopak překvápkem Rimmely od Rity Ory, ty drží krásně! Musím říct, že tady mě zatím výdrž nezklamala, takovej průměr...

      Delete
  4. Je to nádhera, ale já mám pocit, žýe se světlým lakem jsou celkově moje ruce jako "vyblité". Nedám dopustit na rudou klasiku, nebo temně modré, šedé .... v létě naopak neonky:-)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails