2014-11-17

Rimmel Wonder'full mascara

Ahoj všem! Je na čase rozebrat Rimmel novinky, na který se vždycky fakt těším! Ke spolupráci jsem přišla tak trošku jak slepej k houslím, kdysi dávno jsem si nechala poslat něco k recenzi, pak se nic nedělo a po nějaké době začaly balíčky chodit tak nějak samy, aniž by byla dohodnutá nějaká spolupráce, podmínky...Dobře pro mě, protože jak víte, já se s kosmetikou z drogerií zas tolik nekamarádím a vesměs všechny PR vzorky od tradičních drogerkových značek odmítám. Takže nebýt Rimmelu, asi bych se nikdy nedozvěděla to, že i v našich DMkách a Rossmannech se dá koupit něco použitelnýho.


Řasenky od Rimmelu jsou fakt skvělý, nebo minimálně ucházející. Z té poslední jsem byla doslova nadšená a myslím, že si půjdu koupit znova tu samou. Její obal by zrovna soutěž krásy nevyhrál, asi taky proto má novinka Wonder'full o poznání sofistikovanější a estetičtější obal. Nový řasenky od Rimmelu vždycky dychtivě zkouším s nadšením malýho děcka, protože všechny jejich předchozí kolegyně jsem vypotřebovala dosucha, ač jsem k nim měla třeba ze začátku nějaký kecy.


Kartáček se mi až skoro chce nazvat klasickým. Zatímco před pár lety jsme na gumový kartáčky s plastovýma bodlinkama koukaly jak tele na nový vrata, dnes už jsou tyto kartáčky úplně běžný a zcela jistě si vybudovaly širokou základnu svých příznivkyň. Mě přijde v pohodě. Už ji používám asi 14 dní, což je podle mě taková hraniční doba, kdy se prostě řasenka vybarví a ukáže, co umí a neumí.


Bohužel ale nemůžu napsat, že bych byla úplně spokojená. Hlavním "tahákem" řasenky je arganový olej. No jo, však proč ne, když je to teď prej moderní. Ale přijde mi, že se hodí pro někoho, kdo má od přírody pěkný řasy, tak je jen tak pročísne a jde. Pokud potřebujete přidat délku, objem, nebo jako já obojí, zdá se mi, že máte tak trošku smůlu. A pokud se chce více vrstvit, jak jsem díky (ne)kvalitě svých řas zvyklá, začne trochu žmolkovat. Ne, není to tragédie, pěkně se odličuje a určitě ji budu používat, ale určitě jsou podle mě lepší řasenky. Pokud si chcete prohlídnout více fotorecenzí (já si fotky makeupů/korektorů/řasenek před a po prohlížím moc ráda), koukněte na stránky Rimmelu sem.

Přeju krásný zbytek prodlouženýho víkendu!

8 comments:

  1. Abych pravdu řekla,tak řasenky od Rimmelu nikdy nebyly šálek mého čaje, z drogerie fandím Maybelline a
    L´orealu a už se taky musím dostat k té všemi opěvované od Miss Sporty! :D co mě ale zaujalo je šála na prvním obrázku! je nááádherná a přesně po takové už pěknou dobu toužím, odkud prosím je? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuji Luci! Šála je z aktuální kolekce Reserved, kupovala jsem ji tak před měsícem :) za cca 350 kč myslím...

      Delete
  2. Súhlasím tiež nie som fanúšik Rimmel riaseniek , ale zato majú fajn make upy a laky na nechty :)
    S argánovým olejom sa teraz roztrhlo vrece, mám pocit, že ak nevlastníte niečo s jeho obsahom tak ste out :D Ale je to fajn idea :)

    LIPSTICKS JUNGLE

    ReplyDelete
  3. dříve (no dříve, asi tak před 10ti lety) jsem měla řasenky od Rimmelu moc ráda, teď mi většina nesedí :( ale zbytek sortimentu mi nevadí a pořád je to moje oblíbená drogérková značka :))

    ReplyDelete
  4. za mě tahle řasenka vůbec :-/

    ReplyDelete
  5. Já myslím od Rimmel ještě řasenku neměla, ale podle kartáčku si myslím, že by mi tato ani nevyhovovala. Já pokud nemám doma řasenku, která mi udělá řasy podle mých představ, tak šílím a jdu kupovat další :D

    ReplyDelete
  6. Mňa táto riasenka vôbec nezaujala..:/
    pozývam ťa do GA http://mimlovee.blogspot.sk/

    ReplyDelete
  7. mne sa už zdá, že na trhu je aj viac týchto gumových kefiek ako klasických:), len škoda, že mne vyhovujú viac tie klasické a ešte horšie je nájsť v drogérke čisto hnedú riasenku. Priam nadľudský výkon:)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails