2014-12-30

Wishlist 2015

Ahoj všem!
Moc už wishlisty nedělám, ale poslední dobou mám pocit, že potřebuju strašně moc věcí. Jinak jsem tedy strašně skromná holka. Takže si tady sesumíruju, co bych si v roce 2015 přála koupit a budu doufat, že ten seznam taky poslouží jako ochrana před podlehnutím slevám a nákupům nesmyslů.

Takže co a proč potřebuju?

1) Pořádně teplá zimní bunda, co neprofoukne. Líbí se mi tmavé (černé či navy) s pěkným umělým kožíškem. Žádnej vypelichanec. První na obrázku je Hollister, ta vpravo Forever21. V obchodech mě žádná nezaujala, např. v Peeku jsem zkoumala parky Vero moda, na který jsem koukala na Zootu a jo, v reálu je ten kožich ještě víc vypelichanej. 

2)Pořádně teplá čepice. Jo, asi vám došlo, že nejsem z těch, kterou potkáte s frajersky ohrnutejma skinny a holejma kotníkama, brr. Nesmí profouknout, takže pěkně vyteplená s fleecem uvnitř jako měla tato z H&M na obrázku. Nevím, proč jsem ji už tehdy nekoupila, snad ji ještě seženu.

3)Pokrývky hlavy budu vzhledem ke své zmrzlosti nosit ještě několik měsíců a navíc si nekriticky myslím, že mi čepice a klobouky sluší, proto bych si nějakej ráda pořídila. Na obrázku je z H&M.

4) Kožené rukavice, tyhle jsou z F&F a líbí se mi ozdoba a taky jsou nejpraktičtější a zahřejou víc než látkový. Navíc jedny perfektní za skvělou cenu jsem taky v F&F loni sehnala - ovšem poté, co pes odkousal pár prstů, už asi tak funkční nebudou :)

5)Klasický černý vlněný kabát s páskem.  Zkusím okouknout slevy, ale zatím mě ani za plnou cenu v obchodě nic moc nezaujalo. Ten na obrázku je od Calvin Klein a se slevou se dají  na ebay pořídit cca od 3 tisíc,což není špatný! Zrovna taky bych nepohrdla nějakým klidně second hand kabátem od French Connection.

6)Pohodlný tenisky, který jsou teplejší než Conversky a nepoteče do nich. Poslední dobou se mi líbí New Balance, ty béžový zimní by teď měly být za sranda cenu ve Freeportu (Puma). No a když už jsme tu toho, tak mi pes sežral i ty Conversky. Ale stejně už dosluhovaly a vyhodila bych je tak jako tak. Aneb pipina kupuje (aspoň trochu) funkční boty. Asi už jste si všimly z randomů, že ve volným čase nejraději lítám někde po lese, s pořízením Evelíny se frekvence ještě zvýšila, ale do ošklivé funkční uniformy mě nikdo nedostane, tak půjdu projít slevy a zkusím sehnat něco koukatelnýho. 

7)Oxfordky Tamaris, které jsem zatím všude v mým čísle viděla vyprodaný, ale snad na ně ještě někde narazím, Jsou skvělý.

8)Kožen(kov)á černá bunda. Bez výrazných zipů a cvočků a ostatních číčovin prosím! Jednoduchá! To je takovej problém? Zatím moje požadavky splňuje jen tato Mango, ale přesto, že už ji aspoň trochu slevnili, nejsem si jistá, že se mi chce tolik peněz dávat, i z koženky by mi stačila.

9)Jednoduchá malá černá kabelka. Která se dá vzít jen tak ven, ale i na večer. Zatím mám vyhlédlou tuto Highliner Clover od Kate Spade, moc se mi líbí jednoduchost a roztomilý detail v podobě malé mašličky.

10)Paletka očních stínů. V tom jsem taky děsně vybíravá, stačí, aby se mi jeden stín nelíbil a už tu paletku nechci. Ale věřte nebo ne, oblíbený stíny mi pomalu docházejí a obnova je více než nutná.
Žhaví kandidáti jsou Smokey Nudes od Bobbi Brown, MAC Keepsakes Beige eyes nebo Too Faced Chocolate bar. Tak kterou?

11) Tvářenka Camelia Rosé z jarní limitky Chanel. Přesně "moje" barvy a ten design...dokonalost!

Co říkáte na můj wishlist? Shodneme se v něčem? 

PS: článek neobsahuje žádný píár, jsou to čistě moje tipy... :)

11 comments:

  1. Noo tak paletkou Too Faced by som nepohrdla:) krásna je

    ReplyDelete
  2. Tvářenku od Chanelu bych taky brala! :-) A bundu, co neprofoukne, nutně potřebuju. Už jsem asi moc stará na to, abych frajeřila s tím, jak mi není zima. :-D

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. že? Asi ji moc chci. Jsem zvědavá, jestli přijde k nám...

      Delete
  4. Shodujeme se :)
    K čepkám, tyhle v AT jsou klasika, je tam velký výběr, protože se tam nosí hromadně, v ČR se hromadně jen mrzne :)
    Klobouky jsou taky super, panu M. závidím jeho Stetson. Je dokonalý. Já ten svůj top zatím nenašla.
    Rukavice jsem potkala fajn v M&S, ale nezkoušela jsem, jestli jsou přímo kožené, či koženka. Kožené jsem ale naježila panu M z Peeku.
    Černý kabát mám na listu taky a jedině Max Mara, pro ten materiál, zpracování, střih, je to láska. Velká. :)
    Ty koženkové bundy jsem viděla i v Mohito, jednoduchý čistý design. Potkala jsem je i v ČR.
    Nad tabulkou čokolády furt medituju, ale já jsem spíš studený typ, tak nevím. Ale je pěkná.
    Jarní Chanel je krásný, mě bere rtěnka-moc a lak. Tvářenka je ale taky povedená .

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuji za tipy! Do Mohita se podívám, zatím jsem tam byla asi jednou, protože mi vše přišlo nepříliš kvalitní a dost předražený...

      Delete
  5. Já si koupila perfektní a ne zrovna levnou zimní bundičku v espritu ale ta vypelichana chciplotina co na ni za ty prachy byla, byla fakt k smíchu..takže jsem si na to u kožešníka nechala našít lišku a vypadá to luxusně. Můžeš to zkusit taky tak :) pokud teda nejsi proti kožešinám

    ReplyDelete
    Replies
    1. No pravým kožíškům se spíše vyhýbám, i když vypadají určitě líp...

      Delete
  6. tomu říkám výběr :) zaujala mě hlavně Kate Spade kabelka, ta je opravdu krásná a já jakožto blázen na kabelky jsem ji snad ani neměla vidět :D tvářenka Chanel je ale taky skvostná! <3

    ReplyDelete
  7. Hezký wishlist :D mě by se například líbila nějaká lepší Nude paletka. Klobouk se mi taky hodně líbí konkrétně ten co máš na wishistu je krásný..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails