2015-01-18

OPI I think in pink/Rimmel Disco diva

Ahoj všem!
Dnes přidávám svoji zatím v roce 2015 nejnošenější manikúru - na IG jste ji už mohli vidět v pozměněné variantě. Je tak strašně pozitivní, až je mě z toho blbě, ale podle mě my opravdové holky tu růžovou a třpytky prostě potřebujeme. Momentálně nemám náladu na nic zimního a netrpělivě vyhlížím jaro...anebo sníh a mráz - protože tenhle bahnivej nečas, kterým se za poslední roky zima v našich končinách stala, mě vůbec nebere. Relativně teplý počasí budiž pozitivem, ale stejně - meh! Leden spolu s únorem patří mezi moje top nesnášený měsíce z celýho roku. Všechno takový smutný, Vánoce pryč, do jara daleko. Tak si je zpříjemňuju aspoň pozitivním přístupem k životu, ke kterýmu třpytky prostě patří! Hodně blogerek psalo, že rok 2014 byl fujky a je dobře, že skončil. U mě to tak úplně není, špatnej nebyl, to v žádným případě. Spíš to pro mě byl takovej rok střetu s realitou a změn. Poznání, že neštěstí a nemoci nechodí po horách, ale po lidech, ale na druhou stranu také to, že když něco opravdu chcete, tak to dokážete. Určitě bych nechtěla nic razantně měnit, spíše pokračovat v cestě. Ke konci roku se mi také splnil jeden z mých snů, který trval už od dětství - adoptovat pejska. Takže jak jinak načít nový rok, než takto pozitivně?


Základovou růžovou u mě tvoří OPI I think in pink - což je pro mě nádherná růžová, kterou jsem dlouho hledala. Není tak mdlá jako ostatní frenchy odstíny, ale zároveň není řvavě pastelová. Konzistencí je to spíš mléčné želé a vyžaduje dvě až tři vrstvy - poté vám však zajistí hladký, lesklý povrch a s vhodným topcoatem i dlouhodobou výdrž. Lak jsem nosila skoro týden. Tuhle růžovou vám všema deseti doporučuju. Je svěží, decentní a líbivá, určitě je to lak, který se dá vypotřebovat až do dna!


Přes ni jsem použila třpytivý lak z limitované vánoční kolekce Glitter bomb od Rimmelu, která se podle mě nadmíru vyvedla. Byla jsem strašně spokojená, že zastoupení Rimmelu mi poslalo ne ten stejnej, kterej už vlastním, ale narůžovělý třpytky Disco diva. Přiznám se, že v drogerii v lahvičce mě tolik nezaujaly, vypadaly trošku nudně. Více mě vizuálně bavila ta modro-fialová varianta. Ovšem Disco diva to umí rozbalit až po nalakování. Velké třpytivé puntíky v kombinaci s většími holografickými glitry nemají chybu. Ani jsem nebyla schopna to zachytit, z reálu se třpytí třikrát tolik.





Tohle rozhodně v roce 2015 budu nosit často! Co vy a váš rok 2014? Splnil se vám nějaký sen?

6 comments:

  1. Tak touhle kombinací jsi mě hodně inspirovala! :) Došlo mi, že takovýhle růžový lak vůbec nemám, musím to hned napravit! :)

    ReplyDelete
  2. Přesně takové nehty mam ze všeho nejraději ;) nějaká jemná barvicka a trypytky k tomu ;)

    ReplyDelete
  3. nechty s trblietkami na konci nechtov, či z druhej strany vždy pekne ukážu:) vydarené!:)

    ReplyDelete
  4. Krásná kombinace. Tahle růžovka je dokonalá, přemýšlela jsem nad ní a nakonec jsem zvolila světlejší Kiss on the chic. Ty třpytky jsou dokonalé.
    Super, že jsi si splnila sen - Evelinka je nádherná. :) U mě byla jedna zasádní změna a několik drobných a celkově předchozí rok hodnitím jako parádní. :)

    ReplyDelete
  5. Střet s realitou...líp bych to neřekla. U mě nakonec vše dobře dopadlo, i to, co se zpočátku zdálo být špatné. Jak se říká, ono to nějak vyhnije ;) Kombinace krásně pozitivní, až jsem neodolala a nalakovala růžový Rose Hip od Barry M a přes něj Fairy Dust od China Glaze...bárbínkovské jako prase, ale přesně to teď potřebuji a užívám si to. Děkuji za inspiraci :)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails