2015-01-25

OPI Pepe's purple passion

Ahoj všem! 
Pokud už nějakej ten pátek sledujete můj blog, tak jste si mohli všimnout, že existuje okruh laků, kterým prostě nikdy nemůžu odolat. I když už mám spousty podobných odstínů doma a pokud se na nehty koukáte z normální vzdálenosti tak třičtvrtě metru, všechny vypadaj stejně, prostě nejsou stejný. 

Pepe's purple passion jsem měla v merku už v době, kdy vyšel, což je teď už hlubokej pravěk, Vánoce 2011. Nakonec na něj nedošlo, ale tak to prostě chodí. V běžným životě moc na osud nevěřím, mám pocit, že my lidé máme tendenci na něj svalovat svoje neúspěchy nebo si naopak něco naivně namlouvat. Ale kosmetickej osud, to je přece úplně něco jinýho. Zkrátka cesty mé a Pepeho se spojit měly. I přesto, že tato OPI kolekce je inspirována Muppety a Pepe je ve skutečnosti ošklivá plyšová tygří kreveta s rudým rozčepýřeným hárem.


Pepe's purple passion je povidlová barva s fuchsiovými minitřpytkami. Ty nebijí do očí, avšak na denním světle je nemusíte hledat pod lupou, zkrátka jsou tam a nezapřou se. Lak má velmi přátelskou konzistenci, nanášet ho je radost a rychle schne, díky vyššímu obsahu "sušších" částic - třpytek. Po zaschnutí je tedy jeho povrch mírně nerovnej a je potřeba ho srovnat do latě patřičným topcoatem. Na fotkách jsem použila svůj oblibenej CND Vinylux.



Jak je vám líbí? Já jsem z něj prostě unešená! Tento odstín rozhodně vynosím celoročně, ne jen v zimě. Pokud máte náladu na vampy lak, použijte štítek "vampy" dole  - viz odkaz. Taky ještě někdo na blogu stále používáte štítky? Někdy mi přijde, že je to tak trošku z doby kamenné a hashtagy vládnou světu, ale stejně je ze zvyku používám. A když se chci třeba jen inspirovat, stačí projet...


13 comments:

  1. Ten je super, taky mám tyhle odstíny ráda. A štítky používám, je to docela efektivní řazení článků.

    ReplyDelete
  2. Pepe je parádní lak! Štítky používám na blogu pořád. Naopak mě dokáže dost naštvat, když někdo ne, protože pak není možné u něj na blogu bleskurychle vyhledat požadovanou recenzi. :-)

    ReplyDelete
  3. Jojo, ten je pěkný. Kdyby mi ho chtěl kosmetický osud taky přihrát, vřele bych ho přijala :D

    ReplyDelete
  4. úplně moje barvička :) a štítky u mě stále jedou :D ani si to bez nich nedokážu představit.

    ReplyDelete
  5. veľmi pekný :)

    Pozývam ťa na moju GIVEAWAY
    http://janesworldblog.blogspot.sk/2015/01/giveaway.html

    ReplyDelete
  6. Tak tenhle je naprosto DOKONALÝ! Hned bych ti ho ukradla! :D

    http://life-by-mrsjagr.blogspot.cz/

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails