2015-03-22

February random

No jo, na koncu března je to trapný, já vim. Jenomže to by pak ten březnovej random byl dlouhej jak tejden do výplaty...a já vám chci určitě ukázat pár momentek ze svých únorových dní a podělit se o pár nekosmetických tipů...




V únoru jsme si aspoň na pár dní (možná spíš hodin) užili i v Brně pořádnou sněhovou nadílku. Jako každoročně jsem byla nadšená jak malý děcko.


Usoudili jsme, že už všeho máme plný zuby a je čas užít si pár dní volna. Zavítali jsme do Rožnova pod Radhoštěm, kde jsme absolvovali několik procedur v místních pivních lázních. Všema deseti můžu jen doporučit. Jinak doporučuji zakoupit balíček procedur přímo na jejich stránkách, na Slevomatu je to o chlup dražší a konkrétně tento pochybnej byznys odmítám z více důvodů podporovat. Poté, co se vykoupete v pivní lázni, nahřejete v páře, absolvujete masáž nohou a zad lávovými kameny a nakonec relaxační zábal, se vydáte do tamní restaurace, kde vyfasujete luxusní koleno pro dva. A po celou dobu pobytu v lázních můžete neomezeně popíjet jejich lahodné pivo. Pro mě to bylo jako v ráji.

Ubytovali jsme se v hotelu Horal, který můžu jen doporučit. Dobře jsme se tam najedli i vyspali a každý večer si užívali hotelového bazénu v ceně, kterej jsme měli jen pro sebe. Jinak první fotka jídla vlevo nahoře pochází z Brasserie Avion. kde jsme také byli moc spokojení.


Samozřejmě je kromě jídla a relaxu potřeba nějaký ten pohyb, tudíž jsme se vydali i k beskydským sjezdovkám...




No, kocour je z naší Evelíny spíše něšťastnej...ale jak jde o spaní v posteli, dokáží se domluvit a spát oba vedle sebe...


Vynikající oběd u maminky, s rukolovým salátem s jablky a brusinkami...


Ta nejlepší kosmetická taštička od Zoelly. Je dokonalá! Zlepší mi náladu pokaždé, když se podívám do kabelky.


Krasavec :-)


Překvapivě asi nejlepší burger v Brně jsem zatím ochutnala v Pablo Escobaru. A kupodivu i ty hranolky přes svůj vzhled byly výborný..


Tahle postel je moje, rozumíš?

Jak jste se měli v únoru vy?

5 comments:

  1. Poslední fotka nejlepší prostě! :D

    ReplyDelete
  2. Jee Rožnov, bydlim tu :) v lázních jsem měla krátkou brigádu a v Brasserce jsem byla včera a taky jsem si dala kozí sýr ale místo cuketových hranolek jsem si dala normální O:-) :D ale mají tam malý výběr, nepřipadalo vám?

    ReplyDelete
  3. krásné fotečky, hlavně ty momentky kočky a psíka :)

    http://lifewithpett.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  4. Kočič a Evelína, ty jsou prostě nejlepší a vykouzlí úsměv na tváři. :)
    Hotel i jídlo vypadá parádně, lyže jsou moje srdcovka a nejsi jediná, kdo má ze sněhu radost jako dítě. ;)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails