2015-03-18

New in:haul

Ahoj všem! 
Hodně dlouho jsem vám neudělala rychlý new in post, takže si myslím, že je nejvyšší čas. Na Hairbeauty.cz byly slevy a jelikož vede moje oblíbené věci a také spoustu těch, co jsem chtěla dávno vyzkoušet, nebylo nad čím váhat. Už jen proto, že tu, jak vidíte, ráda sama nakupuju, je pro mě čest spolupracovat s takovými eshopy :-)


Fotky jsou pořízené narychlo z mobilu, ale měla jsem potřebu se podělit o tu radost, tak snad prominete. Mimo jiné, pokud vám nevadí fotky z telefonu, můžete mě sledovat i na instagramu, kde jsem v poslední době docela aktivní a účastním se březnové "beauty challenge" :)


Prvně oblíbená rakytníková řada od mnou neméně oblíbené značky Natura Siberica. Šampon jsem tentokrát zkusila z řady pro objem, protože ten na vyhlazení vlasů momentálně nebyl skladem. Přihodila jsem ještě olej na konečky a krém na ruce, protože miluju vůni a obaly celé této řady a strašně ráda se na ně v koupelně koukám.


Ardell sérum na růst řas a obočí. Moje premiéra s podobným výrobkem, recenze zní poměrně slibně a stojí pár korun. Nečekám zázraky, to nemá ani v popisu. Moje řasy a obočí nestojí za nic, ale zatím jsem nebyla tak hloupá, abych na ně i za tu cenu patlala bůhvíco od pochybných značek se sídlem na Kypru a tak podivnejma podmínkama spolupráce, že se fakt divím holkám, co na ně přistoupily. Ardell je podle mě prověřená a poměrně známá značka, navíc neslibuje zázraky a má na netu spoustu recenzí. A protože už nejsu úplná osmnáctiletá květinka, byl čas na pořádnej oční krém. Opět od mé oblíbené Natura Siberica, která mě zatím nezklamala.


A na závěr něco, na co se moc těším. Hennu Khadi chci vyzkoušet už dlouho. Nemohla jsem se rozhodnout, zda světlou, nebo tmavou, nakonec si je teda asi namíchám (u Lushe jsem taky míchala dva odstíny). S výsledkem a dojmy se vám určitě podělím! A to malé dole jsou známé gumičky InvisiBobble. Jednu jsem dostala nedávno v balíčku od kamarádky. Netuším, jestli to byla originál nebo napodobenina, každopádně jsem si ji strašně oblíbila. No a tyhle origoše stály ve slevě 60 Kč, což je dvacka za kus. Na ebay jsou možná o chlup levnější, ale s kurzem dolaru to není úplně nejslavnější a navíc většinou prodejci nabízí mix barev jak pro papouška, což fakt nechcu.

Co jste si nového v poslední době pořídily vy? Já tedy krom kosmetiky i celkem dost oblečení a nemůžu se dočkat, až balíčky dorazí. Je to tak strašně povrchní, ale nákupy mě strašně těší a baví!

16 comments:

  1. Kosmetika stranou, odkud je ten boží králičí polštářek? :))

    ReplyDelete
  2. An, polštářek je z vyprodeje z jysku za 75 Kč. Kupovala jsem ho pred par dny ;)

    ReplyDelete
  3. Na řasy používám obyč ricinový olej a zabírá mi. Vůbec jsem nevěděla, že Natura Siberica má v té rakytníkové řadě i víc druhů šamponů.

    ReplyDelete
  4. Tahle řada na vlasy od Natura Siberica mě taky láká, ale pořád čekám na nějakou tu slevičku, plnou cenu se mi za ní dávat nechce...ale možná si udělám radost k narozeninám :)

    http://kiss-beauty.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  5. Kde jsi koupila ty gumičky prosím? Také mi moc vyhovují a proto si musím koupit další :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ahoj, tady http://hairbeauty.cz/Search?search=invisibobble

      Delete
  6. Hezký nákup ;)
    Tyhle gumičky taky ráda používám, Rakytníkové řadě jsem taky neodolala a musela ji vyzkoušet (šampón na objem, vlasový peeling, olej a tělový peeling) a nejvíc mě bavil právě jejich peeling na vlasy, byl to takový zvláštní produkt, prostě zas něco jiného nového ;)

    Jinak nejvíc jsem asi tenhle měsíc utratila za knížky :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jj ten peeling jsem měla ve vzorečku a je to takový zajímavý...ale asi nic, co bych nebyla shnilá používat pravidelně. A knížku jsem si koupila jen jednu, po několika měsících....ostuda :D

      Delete
  7. Samé lákavé produkty. Hodně mě zaujalo to sérum na růst řas Ardell :)

    Vůně Essence + Giveaway

    ReplyDelete
    Replies
    1. Recenze urcite bude, pocitam, ze tam cca po mesici, kdy by podle me uz mely byt videt vysledky (pokud budou) :)

      Delete
  8. Ten ocni krem mi zaujal, nebot taky uz nejsu osmnactileta kvetinka, takze prosim recenzi. :-)
    Nakupy jdou mozna povrchni, ale te radosti, naprosto te chapu. :) Ja si objednala plesove saty, dnes dorazil venec na dvere a dnes jeste letni saty.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vidis, plesy ja letos uplne vypustila :). Z kremu jsem zatim nadsena!

      Delete
  9. Hrozně moc a dlouho chci vyzkoušet něco od Natura Siberica, ty obaly jsou opravdu úchvatné!
    Simushka in Bubblegum

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails