2015-04-26

Nail Perfect top coat Invisible beauty

Ahoj všem!
Jsem trošku ostuda, že vám o tomto laku píšu až teď, přičemž ho mám už někdy od loňského léta. Slíbila jsem vám s ním už tehdá více kombinací, ale nějak jsem to zazdila. Nailperfect v odstínu Invisible beauty patří i po několika měsících k mým nejoblíbenějším a nejpoužívanějším lakům / resp. chcete-li, tak efektovým topcoatům. Strašně se mi líbí. Je to jako by pohádková víla zatřepala svými růžovými křídly a jemnými třpytkami zasypala moje nehty. A tak víla provedla to samý i na lak Century of love od téže značky. 


Jak se vám líbí? Mě strašně připomíná moje milované efektové nadlaky od CND, patřily k jedněm z těch vyvolených, které jsem spotřebovala v podstatě do dna. 


Jelikož tento lak vlastním už téměř rok, můžu s jistotou prohlásit, že jde o jeden z nejoblíbenějších a taky nejpoužívanějších laků v mé sbírce. První kousek jsem obdržela na základě spolupráce a díky naprosté spokojenosti jsem si později zakoupila několik dalších odstínů.


A poslední fotka na sluníčku. Ten třpyt je úžasnej. A vůbec laky značky NailPerfect se mi opravdu dostaly pod kůži a ráda bych svoji sbírku obohatila ještě o nějakou rudou variantu. Lak jsem zakoupila zde na Hairbeauty, přičemž jeden lak stojí poměrně sympatických 120 Kč s tím, že často se na eshopu objevují slevy. Mě stál jeden v akci 84 korun, což je paráda. Všech mých deset drápků laky Nail Perfect nadšeně doporučuje. Co na něj říkáte?

1 comment:

Related Posts with Thumbnails