2015-05-04

Chanel Fracas

Ahoj všem!
Už bylo načase zase podlehnout té úhledné hranaté krabičce s odnímatelným chráničem uzávěru, čas si zase trošku "nalakovat ego". Chanely mají v mojí sbírce zvláštní místo a taky si při lakování užívám ten pocit. Je to takovej můj malej fetiš. No co vám budu vykládat, všichni to víme. Na ulici to nikdo nepozná a upřímně, z hlediska kvality (poměr cena/kvalita si prosím ani nedovolím zmiňovat), znám lepší laky. A lepší se i drogerie, není to tak dlouho, co regály v drogerce vypadaly asi jako nuda-nuda-příšera s namodralým shimmerem-další hnusná perleť-nuda-ošklivá rudá-trapná prostitutkovsky vínová se shimmerem-džínově modrá. Opravdu musím říct, že to patří mezi pozitiva masivního vlivu blogů. Mladší ročníky už to možná tolik neocení, ale doby, kdy jsme si v drogerii mohly vybírat z pár oprášených Four seasons, jsou díky bohu nenávratně pryč, a i když si pořád stěžujeme tak novinky ze zahraničí se k nám dostávají ještě s relativně slušným časovým zpožděním.Proto jsem se před lety začala obracet na highend a nákupy po netu. Chtěla jsem prostě více! Abych se vrátila k té kvalitě - jojo, ani Chanel nedělá zázraky na počkání. Opět si kupujeme pocit a občas také velmi povedenej odstín, kolem kterýho je spousta hajpu. (Pamatujete na Jade? A další úžasný počiny jako Graphite a Péridot?)

Co ale nejen v drogerii často postrádám, je pěkně růžová. Většina jich má takovej divně naoranžovělej ocas, neumím to popsat lépe. Chanel Fracas je pro mě v tomto ohledu nádhera. Tak obyčejný, ale přitom povedený. Sytě jahůdková růžová, světlejší, než na většině swatchů, moje fotky podle mě celkem odpovídají realitě. Obsahuje drobounkej shimmer. Připomíná mi moje oblíbený bonbony z dětství, šumavské jahůdky! Lakuje se jedna báseň a schne do vysokého lesku i bez topcoatu.




Shimmer vynikne zejména na sluníčku, to laku umožní ukázat se v celé své kráse. A to nejlepší na závěr? Pokud jste si ve své sbírce nachystaly čestný místečko pro minimálně jeden Chanel, tak vybrané odstíny koupíte v testeru za příjemných 296 Kč! Momentálně jsou za tuto cenu k mání odstíny Fracas, Beige a Alchimie, objevuje se tam občas i krásná nude Ballerina. Tester se liší od klasického balení v tom, že k němu akorát nedostanete hranatou krytku uzávěru a je zabalený v bílé testrové krabičce místo klasické černé. Nebudu vám kecat, prostě jsem další ovce, která si kupuje iluzi. Tento jsem si sice za svoje nekoupila, ale všechny moje ostatní Chanely jsou pro mě takovou příjemnou památkou, ať už na oslavení úspěchu po složení těžké zkoušky na VŠ, v práci i v životě...někdo si za odměnu koupí kýbl zmrzliny a sušenky, já si lehnu k televizi, otevřu pivo a lahvičku s Chanelem :-)

Děkuji parfumerii Elnino za možnost vybrat si tento lak k recenzi.

13 comments:

  1. Ten je krásný! Je hodně podobný Collistar Rosa Graziosa, ne-li úplně stejný. Má i ten jemný shimmer, který je viditelný na sluníčku. Ovšem hodně špatně se lakuje, jsou nutné tři vrstvy....no a v tom to je.

    Krásný den přeje Elegant 40!

    ReplyDelete
  2. Krasna barvička. Také miluju laky, Dior, OPI a Clinique... Už chci léto a můj tyrkysový lak :)

    LENNY MALI .com

    ReplyDelete
  3. Jo,to je moje gusto,fakt nádhernej lak :)

    ReplyDelete
  4. Krásný odstín, na léto jak dělaný :)

    ReplyDelete
  5. Já zas dlouho hledala červenou, všechny byly takové oranžové :D -.- to samé s červenou rtěnkou

    ReplyDelete
  6. ten je krásný! Asi jsem se právě zamilovala! <3 Krása! A zbytek článků taky :))

    www.gabrielaschejbalova.blogspot.cz

    ReplyDelete
  7. Objevte eToro, největší sociální investiční síť na světě, kde miliony klientů vydělávají kopírováním obchodních rozhodnutí našich nejlepších obchodníků.

    Připojte se k úspěchu - Spojte se s více než 4,000,000 obchodníků a investorů ze 170 zemí

    Otevřené obchody na eToro - 227,651,647

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails