2010-06-14

Sooo....Solange neon pink



























































Yep, so I finally decided to create my own blog. This one will be nothing special, mainly about makeup and nails, maybe after some time I'll dare to post one of my outfits but I'm really nothing special :)
So welcome here, just take a sip of my cocktail and enjoy
;-)

PS: excuse my english. Thx. :)

So here we go. Surprisingly, the first polish I decided to swatch and post here is not any of my OPI's, China's etc....this is super cheap($1) local drugstore brand - Solange. If you're asking me why - the answer has two points:
  • I was at my friend's she just bought this one and we tried it together - yes, this baby is not even mine :-) (but I'm definitely buying it)
  • I dare say this is the most amazing pink I've ever seen
You know, I'm not really a french mani girl. I really like bright, cheerful and crazy shades. This spring I liked the ChG Poolside collection a lot, I bought Pool party.
But this one is different. It doesn't dry matte as I'm used to. I don't know how about you but I don't really enjoy matte finishes. The application - erm, neither too great nor terrible. The formula is a bit watery and the mini bottle is not very pleasant to work with. It needs 3 or 4 coats to achieve full coverage. It is not very opaque, but maybe my nails are just too long, my friend with short nails had 2 coats and it was enough.
And this shade is the exact highligter color I've been looking for (big yaaay!) -as you can see on the picture. I'm gonna do comparison with Pool party, this color is so different and even if I love it, the winner is Solange, I'm sorry, China glaze :)
PS. excuse my terrible cuticles, I'm doing my exams and this is what I do when I'm nervous.

No, tak sem si taky konečně založila blog. No nečekejte nic extra, prostě moje kecičky hlavně o kosmetice a lacích, oblečky možná, jestli budu mít odvahu :)
Jo a pardon za moji anglinu, žádná hitparáda no...

Takže jo. Sama bych nečekala, že když mám police přervaný Opíkama a Chinama, že začnu příspěvkem o laku z drogérky asi za dvacku - Solange. Proč to?
  • Koupila si ho kámoška, no já zrovna u ní, a dál určitě víte, musela jsem vyzkoušet
  • Dovoluju si říct, že toto je jedna z nejúžasnějších růžovek jaké jsem kdy viděla....
Víte, nejsem moc typ na nenápadnou francii. Já nejraději barvičky, veselé, zářivé, syté. Neonky mě zaujaly už v jarní kolekci Chiny, mám Pool party....Ale toto je něco úplně jinýho. Neschne matně (a tím je mi hned tak nějak sympatičtější, to já moc nemusím a je jedno, že to pak pomatlu Seche, prostě můj osobní problém s matnejma lakama). Aplikace - no tak neutrál. Zas za tu cenu nečekat zázraky, ale mě osobně se třeba lakuje skoro s každým stejně, existují jen malé výjimky. Je mírně vodovější a né moc krycí, já mám 3, někde 4 vrstvy, ale zas kámoška s krátkejma - té stačily dvě. No a hlavně, toto je růžová, o který jsem snila, prostě Centropenka, jupííííííí.
Jinak Pool party je úplně jiná, hodlám nafotit srovnání....
Pardon za kůžičky, zkouškový prostě, ale o něco méně si je bohužel úspěšně ohlodávám celoročně :(
Co dodat, jsem z něj naprosto odvařená. K laku jsem nasadila bleděmodrej prstýnek s kamínky, no a cestou v autě z koupáku jsem zálibně pozorovala, jak mi to ladí se zmrzkou - šmoulová a růžová žvejkačková. Jo, jsem na diagnózu, proto jsem si zařídila blog, abych svejma kosmetickejma problémama nezatěžovala okolí :-)

***Krásný den všem***

Ještě tady s tím krámem neumím moc zacházet tak prosím o chvilku strpení :) Jo a nevíte náhodou proč mi fotošop při oříznutí a zmenšení udělal z krásných fotek takovýho umolousaný cosi?

10 comments:

  1. Super růžovka, už se těším na další příspěvky :)

    ReplyDelete
  2. Dáši, ten lak je skvělej, moc se mi líbí a tvoje nalakování je geniální!

    ReplyDelete
  3. Tak fajn, přidávám si tě do oblíbených. A lak se mi dost líbí!

    ReplyDelete
  4. Krásný nehtíky i lakování, těším se, že je budu vídat častěji :-)

    ReplyDelete
  5. ale dobrýden! no, už teď se mi tu velmi líbí, do čtečky přidáno a růžová je nejlepší začátek.

    ReplyDelete
  6. Super, další blog... Jdu tě sledovat a hledat přesně takovou růžovou... Pro mě ideálka :)

    ReplyDelete
  7. máš vážně krásné nehty! jsou umělé? asi nejspíš jo, protože není možný abys neměla olámaný "konečky rohů"(-nevim jak líp to pojmenovat:Dpromiň)

    ReplyDelete
  8. Ahoj Nicol děkuji, nehty jsou moje....gelovky jsem nosívala asi 2 roky, ale už mám asi rok svoje, jsem tak daleko spokojenější, ale náklady na nové laky - daleko víc než za gelovky :)))

    ReplyDelete
  9. V jaké drogerii se dá sehnat? Je skvělý :)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails