2010-08-10

MAC haul & review

Hi guys!
So today I'm gonna show you what I bought from Mac in past two months. I just wanted to wait to try all the products and do a quick review on them. So Enjoy!


Ahoj všichni!
Dnes vám chci ukázat moje úlovky z Macu za poslední dva měsíce - chtěla jsem je prvně všechny pořádně očuchat a ozkoušet, abych je mohla rovnou i zrecenzovat, takže tu to máte :-)



The beginning of the first row is just lip products that I already reviewed before, so please read here if you're interested.
It's tinted lip conditioner spf 15 in Close for comfort, Easy lounge lipglass, Ample pink plushglass, Creme cup,  Honeylove and Viva glam II lipsticks. 
Note: IMHO the best glosses from Mac are Lustreglasses. I love the applicator brush and also it's very smooth and not so sticky (but I don't mind stickiness at all but Lustreglass is the best for me).
What's your favourite one?

V první řadě na začátku jsou věci na rty, který jsem už rozebírala tady, tak můžete mrknout.
Jen tak na okraj: Podle mě jsou nej lesky Lustre glass. Miluju ten štětečkovej aplikátor a to jak jsou jemňoučké a nelepivé (ačkoli mi lepivost u lesků vůbec neva, Lustre mám zkrátka nejradši)
Jaký je váš nej?

Next product is Select cover-up concealer. I don't particularly like it. It's good for undereye area - I  don't recomend it on blemishes, the coverage is pretty bad and it's a bit too liquid for it. I should have chosen another shade - I have NC and better would be NW as I read somewhere it neutralises the blue undertone of your undereye circles. Conclusion: I won't repurchase it.

Další pán na holení je korektor Select Cover-up. No žádná hitparáda děcka. Texturou je super pod oči - nedoporučuju na pupínky a jiný neplechy, na to je moc tekutej a mizerně krycí. A taky jsem si měla vybrat jinej odstín. Mám NC a četla jsem, že na neutralizování kruhů pod očima je lepší NW. Takže tento si určitě znova nekoupím, minimálně jinej odstín.

Opulash mascara is I guess the (second) newest mascara that Mac released. First thing about it - don't even look at it if you don't like big brushes. This is super huge I guess the biggest I've ever seen. It's even bigger than the Diorshow mascara brush I think but I can't compare because I don't have my old DS anymore. I love big brushes but this is maybe too much even for me, this ogre is pretty hard to manipulate. Pleasant surprise was that it's quite generous amount of product compared to other MAC mascaras. But I still don't recommend it to you, my Maybelline the falsies (I will buy it again, this is my new HG mascara along with YSL false lash effect) does better job and it's also cheaper.

Opulash řasenka - je asi tak (druhá) nejnovější od Macu co vím, aspoň si to myslím. Zaprvý pokud nemáte rádi velký štětečky, mazejte od ní mílovými kroky. Tento je super obří, asi nejobřejší co jsem kdy viděla. Je větší i než Diorshow, ale nemohla jsem vyfotit srovnání, pač svou starou DS už nemám. Miluju veliké štětečky, ale tento je až moc přerostlej, s tímto zlobrem se až dost tězko manipuluje (zvláště pokud na vás jako na mě zbyla poloviční porce, když se rozdávaly řasy.)Příjemným překvapením je, že jí je o něco málo víc než ostatní klasický Mac řasenky. Ale přiliš ji nedoporučuju, efekt nic moc, zůstávám u své Falsies od Maybelline - levnější a vážně super, moje nová nej nej řasenka - řadím ji na první místo k YSL false lash effect.



Maybe you're wondering what's a Revlon foundation doing in my Mac haul? I want to present you the biggest foundation disappointment ever. Okay, I'm exaggerating but anyway- let's start:
Mac studio sculpt foundation: 
-It smells weird, but that's the tiniest problem
-I can tell it for sure but I think it breaks me out
-Okay, I know I have large pores on my cheeks but I didn't know that I have tiny pore "holes" on my chin :-)
-It's quite difficult for me to blend it properly especially on my forehead and my cheeks where I have tiny "hair" - it makes them terribly visible (although they're almost invisible). Maybe I should shave them? Lol

On the other hand, I'm totally in love with Revlon Colorstay foundation. It lasts for hours and hours, it's not visible or cakey and the coverage is awesome. I have the combination/oily one but they also sell normal/dry just in case you're wondering. I can't guarantee that it fits you the way it fits me but it's definitely worth trying. I'm sooo angry that they stopped selling Revlon in my country years ago. I'm planning to purchase more Revlon foundations and also try other products.

A co že dělá Revlon makeup v mé sérii Mac úlovků. Počkat, hned vysvětlím. Chci vám ukázat moje největší makeupové zklamání vůbec. No dobře, trošku přeháním, ale to je jedno:
Mac studio Sculpt foundation
-Moc mi nevoní, ale to je tak to nejmenší
-Nevím to jistě, ale silně ho podezřívám, že mi dělá pupínky (a na to si stěžuje dost lidí)
- Jo fajn, tak mám na tvářích rozšířený póry. Ale že mám jakýsi minidírky na bradě, to sem fakt nevěděla, dokud mi je SS ochotně neukázal
-Docela špatně se mi aplikuje, aby nebyl viditelnej, zvláště na čele kolem vlasů a tvářích, kde mám mini chloupky, který jinak nejsou vidět, SS je dělá ohavně viditelnejma. Možná bych se měla oholit??

No ale na druhou stranu jsem se totálně zamilovala do Revlon Colorstay foundation. Vydrží hodiny a hodiny bez toho, aniž by byl příliš viditelnej nebo se nějak cuckoval, flekatěl a tak. A neskutečně dobře a přirozeně kryje. Mám tu variantu na mastnou/smíšenou pleť, ale dělá se i pro normální/suchou, kdyby to někoho zajímalo. Samozřejmě nemůžu zaručit, že vám sedne jako mě, ale určitě stojí za zkoušku. Já su taaaak nasraná, že Revlon u nás před lety přestali prodávat - cenově je zhruba jako Maybelline, takže krásná práce. Rozhodně si ale hodlám pořídit více Revlon makeupů a vyzkoušet i jiné věcičky.

What should I tell you about this? Awesome! I'm thrilled. I'm soo happy I got my hands on sold out Ripe peach blush, it's fabulous. And both MSFs are great. For my cheekbones I like BC better, but they're both gorgeous and both of them are great as eyeshadows that I'm gonna show you later,

Co bych k tomuto asi tak řekla? Mám dost. Všecky tyto věcičky jsou úža úža úžasný! Jsem taaak šťastná, že se mi podařilo sehnat nesehnatelou a vyprodanou tvářenku Ripe peach (díky, Luci - ladylui.blog.cz). A oba MSF jsou super. BC mi na tváři sedne trošku líp a oba dva se dají skvěle použít i na oči, což vám ukážu někdy příště :-)




Last products are two of my new eyeshadows  - Naked lunch and All that glitters. All I can say is that I don't know why I waited so long to get them. So just go buy them, these are must haves for neutral look for every skintone.

Poslední dvě věci jsou dvoje nový stíny - Naked Lunch a All that glitters. Řeknu vám k nim akorát to, že nechápu, proč jsem tak dlouho otálela s jejich nákupem. Jsou boží, prostě jděte a kupte si je, naprostej must-have v neutrálním líčení pro jakýkoli tón pleti :-)


          ♥♥♥ So I hope you guys enjoyed it, now tell me what do you think.....

Jestli jste dočetli až sem tak to gratuluju!! Budu ráda za jakékoli názory, zkušenosti a dotazy v komentech :-)

6 comments:

  1. Dáši, skvělej report :-) Ten korektor mám taky a zezačátku jsem s nim nebyla moc spokojená, přišel mi takovej lepivej, ale nakonec jsme se docela skamarádili. Ale stejně nejradši mám Studio sculpt korektor. A ten studio sculpt makeup - to mě mrzí. Je pravda, že já mám fakt hodně suchej obličej, tak možná proto mi docela sedí. Ale taky chci moc vyzkoušet ten Revlon.
    A Allthatglitters a Naked lunch mám na wishlisu a podle tvejch fotek to bude sázka na jistotu :-) A nad tvářenkama a msf můžu dělat jen AAAACH ;-)

    ReplyDelete
  2. Krása, krása, krása!
    Naked Lunch mám a All That Glitters chci. A jsem zamilovaná do Shroom. Ách.
    S tím makeupem jsem měla podobný problém jako ty. Sice krásně kryl, ale nedržel. Po pár hodinách mastný obličejík. Za ty kačky bych do něj nešla, i když mi na druhou stranu bylo moc líto, když mi vzoreček došel. Ale na zimu bude podle mě super.
    A Revlon mi naopak nesedl ani trochu. Tak šílenou špatně roztiratelnou masku jsem ještě neviděla. Jo, kosmetika je nevyzpytatelná :D
    A lesky už tolik nemusím a štětečkový aplikátory nesnáším :D
    Zajímavý, jak každýmu sedne totéž úplně jinak :) Ale na Maybelline se shodnem, to je miláček.

    ReplyDelete
  3. Dáši, já si ten MAC Sculpt chtěla pořídit, ale slečna v MACu mi řekla, že se na mě nehodí, protože je vyloženě na suchou pleť. Nakonec jsme se dobraly k Face and Body foundation, kterej sice nevypadá, ale kryje asi tak podobně, co jsem dle vzorku zkoušela:)
    A z Falsies jsme byla strašně nadšená ze začátku, teď se mi ten kartáček nějak divně zanesla a musím dávat velký pozor, abych neměla řasy slepené....ale za tu cenu dobrý, Chanel za osm stovek si kupovat nehodlám :))

    ReplyDelete
  4. ahoj! Už dlouho se chystám na pár produktů od MAC, ale do Prahy se dostanu jen jednou do roka. Všimla jsem si, že jsi taky z Brna. Kde kupuješ MAC? V Praze, nebo přes internet?

    ReplyDelete
  5. Ahoj, tak různě - něco na netu (ebay, ale pozor na padělky, strawberrynet) něco si nechám koupit a poslat někým známým v Praze či zahraničí(ledacos, zváště limitky se přes net absolutně nevyplatí a jsou levnější i s českou přirážkou) a taky něco kupuju jako přebytky od stejně postižených slečen...
    V Brně se prý Macu jen tak nedočkáme, i když se o tom mluvilo...tak bohužel :/

    ReplyDelete
  6. hlavní věc, co si chci pořídit je make-up a korektor, což je věc, která je potřeba na vlastní oči vidět, vybrat správný odstín. Ale na internetu je cena poloviční :D nějak to vyřeším

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails