2011-03-16

HM ????

Tak začneme tím, že tento příspěvek je naprosto zbytečnej a o ničem, když ani nevim, co má tento lak za název, pač by stačilo napsat nekupujte si tmavofialovej lak s různobarevnejma minitřpytkama z HM, stojí totiž za ho*no. :))
Bylo to tak: Možná už jsem to tu někde psala: nesnáším čekat u pokladny v Hmku, je kolem spousta nástrah a já jak se nudím, sežeru jim ten trik aji s navijákem a bez přemýšlení přihazuju k nákupu zbytečnosti, asi jako tento lak.
Řekla jsem si jééé to vypadá jako bratranec (brácha by bylo moc přesný) ChG Flying dragon! Ty různobarevný třpytky, supeeeer. A já budu mít svoji "Chinu" hezky pohodlně a levně. No levně. Opět se ukázala moje zářná inteligence a matematické schopnosti :-) Lak stál tuším 100,- no a vzhledem k tomu, že China se dá sehnat i s poštou za cca 130,- a poměr cena/výkon je úplně někde jinde, o nějaké výhodné koupi asi nelze moc mluvit....
Aplikace je fakt hrozná. Lak je děsně tekutej, štěteček ho nabírá asi tak tři tuny a strašně blbě se s tou konzistencí lakuje (jako názorná ukázka poslouží fotky níže)
A ty třpytky, kvůli kterým jsem ho chtěla, jsou vidět jen pod přímým sluníčkem, ve stínu je to tmavofialová skoro krémovka....
Tak nic no, třeba příště....

Ok, I don't know this shade name :) But anyway it sucks! I saw it and thought: yaay, it is similar to China Glaze Flying dragon, these multicolored microglitters, great! But the formula is terrible - too watery, too difficult to apply, I really hated it. And the effect is visible only under direct sunlight - in shade it looks just like boring almost-creme deep purple.

¨


4 comments:

  1. Hajzlík. To fakt naštve. :/

    ReplyDelete
  2. Díky, protože já už jsem měla párkrát nějakej lak z HM v ruce a takhle na to prostě kašlu :-)

    ReplyDelete
  3. i když ten lak není skvělý, tak ta barvička je moc pěkná

    ReplyDelete
  4. farba je krásna :) škoda že tá kvalita jej tiež nezodpovedá :(

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails