2011-03-27

LipFusion InFATuation lip gloss review & swatches

Ahoj!
Tak dneska tu mám menší recenzi na zvětšující lesky LipFusion. Vždycky jsem je chtěla zkusit, akorát mě v tom bránila poněkud vyšší cena, neměla jsem je vyzkoušené a za tu cenu už raději sáhnu např. po osvědčeném Chanelu, kde vím, že za tu ošklivou cenu dostanu aspoň super lesk. No ale pak se tyto lesky objeví na jahodě v top 20 specials s 50% off, tudíž mě jeden vyšel s mojí věrnostní slevou asi na 200,- a to už stojí za ten experiment přeci....

Prvně krátce, co už mám vyzkoušené:



Dior addict Lip Maximizer - velice příjemný na rtech, efekt při zvětšení je spíš takovej mentolovej a chladící, super v létě, nicméně jsem si nijak zvlášť nevšimla, že by fungoval.
Estee Lauder High gloss plump - něco podobnýho, EL lesky jsou prostě super příjemné pro mě, ovšem efekt zvětšení taky nevidím...
Too Faced lip injection - Jedinej důkaz toho, že aspoň nějaký zvětšovací potvory fungují. Ovšem za cenu toho, že opravdu nedoporučuju citlivějším jedincům - třeba sestra z toho měla brutálně podrážděnou a rudou pusu a kůži kolem. Já mám kůži hroší, takže mi to nic takovýho nedělá, jen to prostě štípe docela intenzivně, ale zato viditelně zvětšuje. Momentálně ho nemám a starou fotku nemůžu najít, tak mi budete muset věřit, fakt tam ten efekt zvětšení byl :)

A teď už k samotným výrobkům. Výrobce se ohání revoluční Amplifat technologií, tento lesk slibuje pořádné nafouknutí, výdrž, příjemnost a super barvy....tak a teď jak je to ve skutečnosti?


Pořídila jsem si hned dva odstíny:
Sugar rush: je sheer mléčná růžovo broskvová, moc hezká barva.
Big & bare: tady už je to horší, tu se výrobce s názvem poněkud sekl, pod "bare" si představuju neutrální světlý tělový odstín a ne tmavě hnědou! Problém je se swatches, moc jich nenajdete a ten pidi puntík na jahodě taky zkresluje a často je barva tmavší než v reálu, proto mě nenapadlo, že to bude tmavohnědá. Trošku fail, ale vypadá dobře s baby pink rtěnkou pod tím.
Takže koukněte na obrázky:


Plusy:
- Ve slevě velice příjemná cena, balení je i poměrně velké, za pár kaček hodně produktu
- Perfektní štětečkový aplikátor
- Příjemná nepříliš lepivá konzistence, akorát nevim, co sakra dělaj v Sugar rush ty malý částečky? Ty tam nemaj co dělat :)
- Efekt při zvětšování je příjemný, lehce chladivý
- Moc hezky voní, něco jako grapefruit, ale vůně je příjemná, nepříliš silná, nevtíravá

Minusy:
- Nevidím moc efekt zvětšení, posuďte sami, fotky s leskem jsou focené cca min. 15 minut po aplikaci, aby  efekt měl čas se ukázat. Ovšem zase na MUA některé holky píšou, že tento lesk je prý pro "trvalejší" efekt, že se výsledky projeví třeba až po pár týdnech užívání, že si ho dávaj třeba i přes noc.
- Má tendenci se lehce rozpíjet, viz fotky
- Ty pitomý divný částečky v sugar rush (že by součást unikátní zvětšující technologie?) Vyloučila jsem možnost, že by ten můj byl třeba zkaženej, neb jsem tyto podivné tečky identifikovala i na swatches na Temptalii.

Celkové zhodnocení: za tu cenu to na zkoušku asi stojí. Pokud byste měli zájem o nákup, je možno zde.
Sama přemýšlím, jestli nevyzkoušet i jeden z těch růžových, co říkáte? Za tu cenu....
Jaké máte zkušenosti se zvětšujícími produkty na rty?

Overall thoughts:
I picked these two at Strawberrynet just because they're now offering 50% off (60% off with my loyalty discount).
Sugar rush is a sheer, milky peachy pink, really pretty shade.
Big & Bare kinda dissappointed me, I don't think that "bare" means dark brown! It's a bit too dark for me but anyway layered over baby pink lipstick it looks nice.
Pros:
- Discount price is great and you get a lot of product (0.19 oz)
- I love the brush applicator
- Very nice creamy and non - sticky formula. Lasts quite a long time when applied.
- Yummy, not too strong grapefruit smell
- The plumping effect is not painful, it's very gentle and cooling
Cons:
- I didn't see any difference as you can check in the pictures - they're taken approx. 15 minutes after application. But anyway I read on MUA that the effect is not instant and is visible after a few weeks of frequent using. So I'm curious what's gonna happen then.
-It tends to settle into lip lines
-In sugar rush there are weird big pieces that I don't like on my lips. What are they doing there?? Maybe a part of this unique Amplifat formula??

Summary: For that discounted price it's definitely worth trying. Even if it maybe does not work, I love it as a lipgloss and I'm planning to buy one more shade, it's a great deal :)
What do you think?






9 comments:

  1. I tried quite a few products (victoria secret, essence and some i cant remember the names) and every time I went back to hydration.For my lips it worked much much better!

    ReplyDelete
  2. ja som skusala tester too faced, mentol a nejake brnenie som citila, ale vyrazny efekt teda nie.

    ReplyDelete
  3. Já zkoušela jednou Lip injection a fakt to strašně pálilo a brnělo, měla jsem pocit, jak když mi kyselina žere rty :-D

    ReplyDelete
  4. Přiznám se, že nemám odvahu vyzkoušet tyhle zvětšující věci :-), protože jsem všude četla,jak to pálí a brní a vzhldem k tomu, že mám hrozně citlivou kůži, tak se toho bojím jako čert kříže. A ty to taky ani nepotřebuješ, máš krásné plné rty :-).

    ReplyDelete
  5. ja mam zkusenost zatim jen kdysi se zvetsovaci rtenku tusim od RImmel... trochu to brnelo a rty to malinko nafouklo, cekam tedy stejny efekt i u tehto veci.. premyslela jsem o nich, ale radeji si encham vlastni rty :o)

    ReplyDelete
  6. Díky holky! Já to zkouším spíš z hecu, než že bych chtěla zvětšit rty, mám je plný, ale zato celkově malou pusu a s tím asi lesk nic neudělá...
    Nicméně působení LF není ani trochu nepříjemný, naštěstí...

    ReplyDelete
  7. Ale jo, nějakej rozdíl tam vidím:)

    ReplyDelete
  8. I have read so many articles concerning the blogger lovers however this paragraph is in fact a fastidious post,
    keep it up.
    Feel free to surf my homepage :: Work from home

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails