2011-03-14

OPI Burlesque Holiday 2010

No nic, jaro nám začíná, takže asi nejvyšší čas se vzchopit a konečně vám ukázat, jaké laky jsem si pořídila z letošní vánoční kolekce OPI :D :D Mimochodem 2010 povedená, stejně jako 2009, moje nejoblíbenější kolekce z celýho roku.Tento týden čekejte více článků, chci vám ukázat vše, co mám zatím na srdci a nestihla jsem doteď, abych vám pak zas mohla ukázat jarní novinky :-)

Ali's Big break
Je jahodově červené želé s fuchsiovými a zlatavými třpytkami. Asi nejhezčí třpytkatá červená, co vlastním, udělám i srovnání. Nádherná barva, jediná moje námitka je, že se mi nehodí do vánoční kolekce, pro mě tato barva spíš evokuje léto a šťavnaté zralé červené jahody/maliny...ale jako jupí, protože vánoční červené už mám, takže výborně, našla jsem letní alternativu!

Strawberry-like red jelly with fuchsia and golden microglitter. I consider it the prettiest glitter red from my own collection - comparison coming soon :-). Such a lovely shade...my only issue with this is that it's not a Christmas color to me at all. When I see it, I think of summer and juicy strawberries/raspberries etc..



Let me entertain you
Zatímco mi přijde, že většina s nadšením sáhla po Show must go on (taky mi cukala ruka, navíc jsem ujetá na to kupovat si laky taky jen proto, že se mi líbí název a zrovna stejnojmennou písničku mám moc ráda. Je tu někdo podobně postižen?), tak já jsem byla zcela konsternována tímto a musela jsem ho mít. No je krásnej. Přesně podle mýho gusta, k aplikaci atd u laků nic nepíšu, je to prostě OPI, stačí né? Jen si osobně myslím, že je hodně výraznej a tím pádem nevypadá dobře na delších nehtech, předtím jsem ho měla na delších a šel hned dolů, připadala jsem si jako ty paní od střelnice :)

It seems to me that everyone was thrilled about Show must go on, but I rather picked this one. Love the colour and the foil finish, but I think it's nothing good for long nails, at least on my nails. When I was wearing it on longer nails, I removed it after a while, it looked really cheap :)



Tease-y does it
And the winner is...!! Jojojo, tohle je asi možná i můj favorit celého 2010. Byla to láska na první pohled a stále trvá :) Kdybych měla nějakou TOP několik tak by určitě tento byl na předních příčkách. Opravdu zajímavá barvička a já nevlastním nic podobnýho, takže toto byla zkrátka trefa! Jinak na všech fotkách mám dvě vrstvy, i tento, ale mám obvykle tendenci dávat si tři a to proto, abych z té lahvičky vytáhla co nejvíc té krásy co tam je...prostě lakuju a se zalíbením si říkám: ještě, ještě..!! 

Yay, I love love love this shade. Maybe its my best 2010 nail polish. If I had a list with my TOP shades, this one would definitely be there! My new absolutely favourite color!






7 comments:

  1. ježiiiišššš mě se líbí uplně každej lak na nehty OPI!!! a kollekce burlesque je nádherná!

    u mě na bloggu probíhá giveaway tak třeba budeš mít štěstí :)

    http://yesterdaywasafairytale.blogspot.com/

    xxEvaaa

    ReplyDelete
  2. Ali a Let me... jsou krásné! Ovšem Let me... nemám, cehož docela dost lituju :(

    ReplyDelete
  3. Super výběr Dáši :-) Pro mě je teda favorit Teasy, čeká na mě doma, už se moc těším!

    ReplyDelete
  4. Podle mě jsou tohle 3 nejkrásnější laky z celé kolekce :)

    ReplyDelete
  5. Taky si myslím...ostatní nebyl zrovna můj styl a ty třpytkaté se mi líbí, ale já beztak nejvíc nosím vampies, růžovky a červený :) tak na co třpytky žejo :)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails