2011-03-18

OPI & Katy Perry collection swatches

Tak jo, Katka mě fakt dostala. Myslím si, že se jí kolekce fakt povedla, a ač nějak nemusím miniaturky, ta sada byla tak roztomilá, že jsem si ji koupila celou, i když jsem původně chtěla jen Last friday night. A nelituju, celá její kolekce je fakt super a jsem z ní dost nadšená. Jinak všechny praskací efekty nejsou vytvořené OPI shatterem, ale praskacím od Barry M, o kterém jsem se tu už několikrát zmiňovala. Shatter seženete na ebay a Barry M třeba tady, až bude na skladě. 



Teenage dream
Moc povedené růžové třpytky, kupodivu vypadají hezky i samotné na nehtu. Aplikace bez problému, určitě lepší než ChG třpytky, nemají ten hodně hrubý třpytkový efekt. Dvě vrstvy.

Very nice pink glitter, looks very nice even on bare nail and I guess it will be great also as a topcoat. Two coats, formula is good, way better than ChG glitters.All crackle effects are made with Barry M black magic.



Last friday night
Můj osobní vítěz této kolekce. Koukněte, jak je nádhernej! Jen menší výhrada pro info - konzistence původního laku je hrozná, chce to hnedka thinner - já ho tam nalila hned ze startu, možá jsem to trošku přepískla a lak je vodovější a díky tomu jsem dala 4 vrstvy, ale pracuje se s ním i tak skvěle! I když teď se mi z fotek zdá, že 3 by bohatě stačily...Jo a celkově se ten lak s praskacím blbě fotí, je ve skutečnosti daleko hezčí! To platí u všech 4...

This is my personal winner! OMG check these pictures - awesome! Only thing is that it needs thinner - maybe I put there a bit more than was necessary so this is  4 coats. But now the formula is really easy to work with!



Not like the movies
Tak tato barva je docela překvápko pro mne - líbí se mi! samotnou bych si ji nikdy nekoupila, ale takhle jsem ráda, že ji mám a navíc vypadá naprosto skvěle s efektovým lakem, který tam krásně vynikne...Jinak je to stříbrošedá s odlesky do fialova a zelena, až bych řekla takovej jemnej náznak duochrome...

This colour was a surprise to me - I would never buy it ifself if it wasn't part of this set. But I like it. It also looks very nice on my nails - no brush strokes as I saw on some swatches before. It is "almost" duochrome, greyish silver with green and violet in in...And with crackle polish it is amazing!




The one that got away
Tak toto je nejvíc "zíííív, to už tu bylo" barva z celý kolekce, nicméně to nic nemění na tom, že je krásná a já ji určitě nosit budu. Nic moc originálního, ale hezká, povedená barvička. A i to se počítá, některý barvy jsou ohraný a ještě ke všemu hnusný :)

The most "yawn, I've seen tons like this before" shade, but anyway that doesn't change my opinion that I think  this color is awesome. There are also shades that are both boring and ugly :) - and in this case it is not true...





Závěrem bych dodala, že osobně jsem z kolekce nadšená, a nelituju, že jsem si pořídila celou...co na barvy říkáte vy a jakou jste si případně pořídili?









12 comments:

  1. Taky tuhle kolekci považuju za velmi povedenou a mám všechny čtyři ve velkém provedení :-) Můj favorit je The one that got away - pro tebe je nudný, ale mně přijde originální, nenašla jsem ve své sbírce nic podobného... :-)

    ReplyDelete
  2. No ty jsou dokonalý! :))
    Teenage dream musim mít, vypada skvěle ;)


    http://chocolatemademoiselle.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. Jo asi jsem to blbě napsala, pro mě taky není nudnej, já ho mám ráda, ale prostě mi přijde nejvíce takovej že takových barev je hodně...teda dupe taky nemám, ale barvičky, co mě přišly podobné, už jsem nafotila srovnání, co bude v některém dalším příspěvku :)

    ReplyDelete
  4. Já jsem všeobecně rozpačitá ze všech třpytko a shimmer laků, ale takhle na dálku se mi to líbí, hlavně s tím shatterem :-)

    ReplyDelete
  5. ♥Love your blog♥111!!!!!

    ReplyDelete
  6. Já objednala jen Last Friday Night, rozmýšlela jsem ještě The One That Got Away, ale nakonec se mi taky zdála taková normální, takže jsem ji nevzala :)

    ReplyDelete
  7. Dasi, moc pekny fotky! Miniaturky mam taky a Black shatter, tak musim taky nafotit :)

    ReplyDelete
  8. Já z té kolekce nemám nic (a to ne z důvodu, že by se mi nic nelíbilo), ale mí favorité jsou Teenage Dream a Last Friday Night :)

    ReplyDelete
  9. A stejně se mi nejvíc líbí ta "zííív to už tu bylo" :D :D. Těch ostatních bych se asi bála, že nepůjdou odlakovat :D.

    ReplyDelete
  10. Můj favorit je ten poslední:)
    Ale celá ta kolekce je skvělá:)

    ReplyDelete
  11. Mně osobně se líbí kombinace všech čtyř.. :) a kolik stál ten lak na krakování?? :) Měj se! :)

    ReplyDelete
  12. Evčo, na stránkách, co jsou v odkazu v článku stojí kolem stovky, ale není skladem, a nevím, jestli bude - zkus jim napsat. Jinak na ebay stojí tyto laky, jak opi tak barry m okolo 15 dolarů vč. pošty, co jsem se tak koukala...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails