2011-03-21

Red & Pink glitters - comparison

Tak dneska vám konečně ukážu dlouho chystané srovnání červených třpytivých laků a taky se mi tu sešlo pár růžovek, co mi přijdou podobné, tak jsem to nafotila :)


Zleva - Maybelline Red comet, OPI ali's big break, OPI Smitten with mittens, Color club ruby slippers.
Kdybych si mohla vybrat nej jeden, byl by to asi ABB, a v závěsu za ním SwM - ale kometku mám taky ráda, že zase míň tmavá a do vínova než SwM. A bez Ruby slippers bych se i obešla, moc ho nelakuju, pač je vyloženě glitrovej a hrubej.

Left to right -  Maybelline Red comet, OPI ali's big break, OPI Smitten with mittens, Color club ruby slippers. If I could pick only one, it would be Ali's big break or SwM - but I also love Red comet because it is more bright and less burgundy toned than SwM. I don't particularly like the Color club one just because it has too rough glitter in it.


A tady jsou růžovky:

Takže zleva: OPI Let me entertain you, One that got away a China glaze Ahoy. Jak vidíte, jsou to barvy podobné, ale žádný dupes. LMEY je nejvíce do fuchsiova, nejtmavší je OTGA, který je spíš do fialova, Ahoy má zase v sobě nejvíce růžové a je to jelly, kdežto zbylé dva ne. Pro mě osobně tady asi zůstává favoritem Ahoy!

From left to right:OPI Let me entertain you, One that got away a China glaze Ahoy. As you can see, there are no dupes. LMEY is the most fuchsia toned, OTGA is the darkest with rather purple undertones. Ahoy has the most pink it, really pretty berry pink shade. Ahoy has jelly finish, the rest is rather foil finish. - maybe that's why i like Ahoy the most. 




7 comments:

  1. Vždycky když se dívám na všechny ty srovnání červenejch glitrů nebo rádoby vánočních laků, tak se mi stejně nejvíc líbí Smitten with mittens a jsem tak ráda, že ho mám :-)

    ReplyDelete
  2. Jé, všimla jsem si toho postu až teď, přelouskávám v Readeru opět 600 příspěvků :DD O Ahoy pořád uvažuju...

    ReplyDelete
  3. Můžeš mi vysvětlit, proč nemám Let me entertain you ani One that got away? Oba jsou nádherné!!

    ReplyDelete
  4. krasne laky! cervene odstiny jsou nejlepsi :)
    http://theredberry.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. Soni, neváhej! Stojí za to.
    Míno, pokud nemáš, doporučila bych spíš otga.Teď jsem si uvědomila, že o tom psala i Sonidlo, že LMEY, je takovej moc "řvavej" - tedy líbí se mi a jsem ráda, že ho mám, ale nosím jen na krátkých nehtech...

    ReplyDelete
  6. Smitten With Mittens je krásný. Škoda, že je to OPI, nemám tu značku moc ráda. Ještě že to není zvlášť originální odstín a můžu najít náhradu jinde.

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails