2011-04-12

Chuck loves Julia

Ahoj!
Musím říct, že Essence mě poslední dobou opravdu překvapuje, tady jsou další úlovky. Chuck - krásná základová modrá barva, přesně taková, jakou jsem hledala, a kdo by to čekal - najdu ji v drogerce. Prostě taková akorát, středně modrá, bez nádechu do zelena či tyrkysova jako zbytek mých modrých. A kupodivu musím říct, že se i moc hezky lakoval a nezlobil. Na něm je Julia -  topcoat s čtverečkovýma třpytkama, kterej jsem prostě moc chtěla, puntíčky jsou už přece sooo last season :) Ale nee nic proti nim, prostě jsem čtverečky chtěla a to je tak vše. A jak jim to spolu sluší, že?
 Jinak v novinkách je povíc adeptů, které stojí za pozornost, zrovna ty (holografický?) topcoaty jsem tam vlastně nechala, ani nevím proč, ale asi se pro ně vrátím. A vůbec pro plno dalších věcí se musím ještě asi vrátit, posledně jsem byla ve spěchu, ale tolik úžasných věcí za super sranda ceny, to je jako sen.

Hi!
I'm still kinda surprised when I see some new stuff from Essence. Wow. Both cheap and gorgeous. Chuck is a nice blue shade with no green or turquoise undertones which is great, exactly the color I've been looking for. Another surprise was application - without any problems. Two coats. Top coat is Julia - glitter base with big square glitters. Not that I don't like usual round-,shaped glitters, but square ones? How cool is it? 
These two look great together, don't they?




5 comments:

  1. To je fakt krásná barva, dneska už jsi asi třetí, u koho čtu o essence a v okolí žádnej Rossmann, už jsem z toho pěkně naštvaná,jak to nemůžu vyzkoušet taky:D!!!

    ReplyDelete
  2. wow!krasny!
    http://sienastyle.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. Já teda Essence moc nemusím, ale vypadá to hezky :)

    ReplyDelete
  4. No nazdar, ten jsem nějak přehlídla. Já teď nutně potřebuju všechny možný modrý, takže předpokládám, že tenhle mi taky neuteče :D A ty čtverečky mu hodně sluší!

    ReplyDelete
  5. vážně to vypadá super. Essence mě poslední dobou klátí do kolen a má peněženka se u jejich regálu začíná sama cukat. Mým posledním úlovkům (sada pilníčků, dva zpevňovače, olej, magnetický lak, praskací lak-base coat+top coat) se nedá absolutně nic vytknout! Neočekávatelné výsledky za tak nízké ceny, jen tak dál:)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails