2011-04-25

OPI Brand new skates

Tak a aby nebylo těch novinek přehršel, šáhneme po nějakým starším ročníku. BNS je tuším z vánoční kolekce 2008, ale nevim to jistě a googlit se mě to nechce....ale to jen tak na okraj.
Je to opravdu moc hezký kousek. Taková středně tmavě šedá s minišupinkami, které hážou odlesky dle mě to zlata-až-mírně-zelena, na detailní fotce můžete nalézt i nádech dofialova. A celé se to tak hezky blyští...fotila jsem ho i na sluníčku, ale vůbec to nevynikne, tak si to prostě jen představte, jak  hezky září :)
Konzistence je vcelku přátelská, řidší a né úplně krycí, tohle jsou 3 vrstvy - jinak zásadně dávám dvě, neb jsem líná a stejně vždy lakuju ve spěchu - tento se mnou spolupracoval, dobře schne. Ač používám Seche, jak všichni dobře víme, ne všechny laky pod ním uschnou raz dva.

OPI BNS is medium-dark grey with golden-greenish mini flakes. Formula is a tiny bit watery and semi sheer but very good to work with. I like this shade. 3 coats  (I usually like to apply 2 coats as I'm too lazy to do the third if it's not necessary :) 


7 comments:

  1. Jako jo, je hezkej,ale neni to nic, co by mi vyrazilo dech, je mi ale krajně sympatickej, protože mám hrozně ráda šedivý laky ve všech odstínech, takže tenhle neni výjimka :-),ale jinak jsem si na zadek nesedla :-)......

    ReplyDelete
  2. Přesně, máš pravdu, taky z něj nejsem vyloženě v úchvatu, ale já právě tady ty šedý metalický zrovna neprožívám (a tento se opravdu leskne skoro jako metalickej), a tento se mi ale fakt líbil. Třeba ChG Awaken jsem na sobě nesnesla a šel z baráku...
    D.

    ReplyDelete
  3. PS: píšu z práce jako anonym pač se mi to tu bůhvíproč nechce přihlásit ke google účtu :))

    ReplyDelete
  4. Líbí se mi, ale už se prý neprodává :(

    ReplyDelete
  5. Jo to netuším, neb tento kousek jsem dostala jako prémii od své nejhodnější šéfové :))

    ReplyDelete
  6. Já jsem ho měla, ale bylo to pro mě spíš zklamání, protože jsem měla naprosto konkrétní představu o tom, jak by měl vypadat a on mi pak přišel takovej nudnej a řídkej a ještě se nějak brzo oprejskal na to, že je to OPI :-)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails