2012-03-13

Plus white 5 minute speed whitening gel

Ahoj, takže jak už jste u mě taky nedávno viděli, koupila jsem si bělící gel na zuby a dnes se vám ho pokusím trošku přiblížit....

Americkej úsměv je něco, co skoro každá holka chce. Ne, že bych se svýma zubama byla nespokojená, ale žejo, vždycky to může být lepší, a tohle jsem si koupila spíš jen tak z hecu, protože jsem to viděla u beauty guru Kandee Johnson a ta má teda ukázkovej chrup. Osobně se mi až nějak nechce věřit, že by to bylo jen zásluhou této pasty. Ale co, bylo to levný, tak jsem to zkusila. Kdysi jsem měla už tuhle celou sadu, takže mám doma ten náhubek, nyní jsem si pouze za 52 Kč přikoupila další pastu. No nekupte to. Koupený to mám odsud, pro brněnské výhoda osobního odběru v lékárně u starýho Tesca.

Je to klasická bělící pasta na bázi peroxidu, takže všeobecně jako asi většina ostatních vám zuby vybělí spíš jen tak trošku. Může způsobovat citlivost zubů, ale mě to nijak nevadí.

Takto nějak vypadá aplikace:


Po čase jsem přišla na to, že je lepší aplikovat pastu vatovou tyčinkou rovnou na zuby a potom se až zakousnout do náhubku - taky tím ušetříte hodně pasty. A taky to nechávám o něco dýl. Ten název "5 minute" je poněkud zavádějící, někde jsem se dočetla, že to znamená, že už po 5 minutách začíná bělící efekt, takže trošku matoucí. Nicméně většina uživatelů si to tam nechává klidně třeba půl hodiny, u mě to bylo většinou okolo 15 minut. A všechny  vás určitě zajímá výsledek, žejo. Tak tady ho máte:


No, není to úplná Amerika, ale já tam rozdíl vidím, co vy? Tohle je výsledek cca po týdnu a něco, tak zhruba po 5 aplikacích (se mnou je to používání trošku anarchie, nejsem schopná něco používat 7 dnů přesně za sebou v kuse, někdy prostě za celej den nemám čas/jsem líná/dojdu dom večer úplně vyřízená a poslední, na co mám náladu je šaškovat jak dlouho s kusem gumy v hubě...a tak). Ale abych byla objektivní, musím to sem napsat :). 

Tak co říct závěrem? Pro mě je to asi taková blbůstka, placebo, zlepšovák, asi nic tak úplně must-have, ale za půl sta to podle mě stojí už jen za vyzkoušení. Jenomže stejně mám touhy zkoušet i něco novýho - třeba bělící pásky Crest, na ty čtu dobrý recenze....co vy? Řešíte bělení zubů, nebo to necháváte na přírodě?

39 comments:

  1. "Není to úplná Amerika"???
    Pokud fotka nezkresluje, tak je tohle fakt mega rozíl! Alespoň já ho tam vidím, fakt super výsledek. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nezkresluje, výsledek je vidět, ale já jsem asi ovlivněná těma photoshopovýma před a po z reklamy :D :D. Třeba inspirací je mi Peťka z Lovely hair, proti jejím zubům se můžu jít klouzat :D

      http://petralovelyhair.blogspot.com/2011/06/beleni-zubu.html

      Delete
  2. Já rozdíl tedy vidím! :) Já zuby bohužel bělit nemůžu, mám vysokou kazivost zubů a i na předních mám plomby, které časem chytnou zabarvení od jídla a pití. :-/

    ReplyDelete
    Replies
    1. jo to mám taky na předních a ty se nesmí bělit nebo se jen vybělí? Já mám i celkem citlivé zuby tak mě vyděsilo, že si to někdo nechá i půl hodiny, to bych měla strach, ale je jasné, že kdo má silné zuby, tak no problem.

      Delete
    2. Nevím, jestli se nsmí bělit, ale plomby se podle mě už nevybělí. Zbývá jen odvrtat a dát nové nebo by to šlo možná něčím potáhnout, ale z dlouhodobého hlediska to podle mě ani mého zubaře velký efekt nemá. Ale u mě je to vidět jen hodně z blízka.

      Delete
    3. ach jo:/ díky za info, no mám hned přední tak to by šlo vidět dost

      Delete
  3. já si plánuji nechat udělat otisky na nosiče na domácí bělení, protože na to mám teď v práci slevu, ale musím si nejdřív nechat "opravit" všechny zuby, aby mě ten gel nezabil :) a jsem zvědavá, jak moc to bude fungovat :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jo ty otisky přímo na svoje zuby má mamka, jsou fajn...
      A co se týče citlivosti, jen asi jednou jsem cítila takovej studenej pocit prvních pár minut, ale to je všechno....a s těma plombama taky nevím, já sama mám dvě a nikdy mě na nich nic nevadilo :)

      Delete
  4. ten výsledok je úžasný! moje zuby sú desné, od prírody nažltlé, nech s nimi robím čo chcem a to ani nejem a nepijem veľa farbených vecí :( takže určite sa po tomto poobzerám, lebo na profesionálne bielenie zubov u zubára ešte nemám :D

    ReplyDelete
  5. já teď přestala kouřit, tak jsem si řekla že by nebylo špatný si zuby trošku vybělit když už je neničím tím dehtem atak. tohle určo zkusím, díky za tip :)
    jo a " na co mám náladu je šaškovat jak dlouho s kusem gumy v hubě...a tak)" s tímhle jsi mě totálně rozsekala :DDDD

    http://mybeautyuniverse.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. :D :D to su celá já, no....a gratuluju, já bohužel s kouřením ještě nepřestala :/. Až se k tomu pomalu stydím přiznat, všechny blogerky jsou tak slušný, nekouří, obědvají salát s kuřecím masem, pravidelně cvičí a tak :) - to mě tak aspoň přijde

      Já se teda taky teď snažím, omezuju se v jídle a aspoŇ jednou týdně cvičení, ale občas si dám nějakou šílenost typu zabijačka, tatarák, burger a podobně :)))

      Delete
    2. už si zkoušela elektronické cigarety? má to kamarádka a já chci poprvé za život kouřit:D voní to úžasně a ona sice ještě občas cigaretu dá, ale kamarádi ostatní to tím úplně nahradili:)

      Delete
  6. přemýšlím,že bych to taky zkusila :)....jestli ve skutečnosti vypadá ten rozdíl takto,tak je to úžasný! :)
    http://trulynow.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. Mě se zdá rozdíl celkem výrazný za těch pár korun..! :)

    ReplyDelete
  8. Jinak jsi normální?March 13, 2012 at 12:52 PM

    Moc nechápu, proč to placebo, blbůstka, atd., když máš zuby dobře o odstín, možná i dva bělejší? :O

    ReplyDelete
    Replies
    1. No, možná teď budu za blbku :) ale myslela jsem to tak, že sice efekt vidím, ale žádná amerika to není :) Že prostě zuby to vybělí, ale jak z filmu nejsou, což jsem teda ani nečekala....ale říkala jsem si, abyste mi nepsali, co blbnu, že to je rozdíl jen trošku a žádná hitparáda :)

      Delete
  9. Já bělím zuby systémem Opalescence... nechala jsem si udělat nosiče-,,náhubky'' za 300 kč u zubaře..udělal mi je přesně podle mých zubů... a pak jsem si koupila gel ,cena je okolo 300-400 Kč, mají různé síly peroxidu...
    Já měla 10% pak snad i 15%, citlivost jsem pocítila,ale zuby jsem bělila přes noc 4 dny a bylo hotovo :-) už mi to drží druhým rokem,ale je pravda,že jsem si teď objednávala další gely,chtělo by to dovybělit znovu :-))

    ReplyDelete
  10. peroxidu bojim bojim, takže podobnýmu bělení se vyhýbám; kupuju jen bělící pastu od clinomynu (příp. pro kuřáky), protože tam vidím celkem výsledek, vybělí tak přirozeně (ta bělící, i ta ta pro kuřáky - jak to funguje na kuřáky nevím, ale já rozdíl vidím)

    ReplyDelete
  11. Já bělila v létě s White Pearl a byla jsem spokojená. Rozdíl jsem určitě viděla a stále vidím :) jako "amerika" to taky není, ale spokojenost! :) Jinak Crest pásky mě také moc lákají :))

    http://angellovely-things.blogspot.com

    ReplyDelete
  12. To je zajímavý :) Já něco takového chci taky zkusit :)

    ReplyDelete
  13. ja som mala také tie lepiace pásiky blend a med z profimedu
    boli strašne drahé (asi okolo 40 euro, už neviem presne) a asi po 4 dňoch som sa vyhádzala okolo úst ako nikdy a navyše sa mi hrozne zvýšila citlivosť zubov :( ale mojej kamarátke sa po tom vybielili zuby aspoň o 3 stupne..

    Lala

    ReplyDelete
  14. Rozdíl vidím,máš moc hezký bílý zuby teda i před bělením. Po letech kouření a litrech červenýho vína(už nekouřím a víno piju bílý) mám zuby žlutý jako vlčák. Žádnou takovou metodu však nemůžu použít, protože mám náběh na paradentózu a zuby mi krvácí i když si jen tamponem čistím obličej. Takže zubařka by mě asi nepochválila. Minule jsem jí navrhla, že mám nějaký křivější zub dole, že chcu rovnátka. Taktak, že mi nedala facku, prý na to krvácení?, Vy jste se zbláznila....

    ReplyDelete
  15. dobrý článek, taky uvažuji o tom že si nechám vybělit zuby..
    a ta formička ti sedla skvěle?

    ReplyDelete
  16. Já tedy rozdíl nevidím ! :) Nemáš nějaké žluté zuby, takže to neva, ale fakt mi to nepříjde, možná je to fotkou, nebo tím, že jsem zvyklá na výsledky po Crestu... to je o něčem jiném, doporučuju :)pa Kamča

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kamčo, to sem nechtěla slyšet :D :D já ten Crest vážně asi musím vyzkoušet :) opravdu jsou ty výsledky taková bomba? Jaký typ přesně máš? Díky

      Delete
    2. Nemyslela jsem to špatně, spíš si myslím, že to nepotřebuješ! Ale já jsem taky chtěla Ameriku, takže chápu! Jinak Cresty určitě vyzkoušej :) Já mám Advanced Seal a jsou výborný, vyzkoušela jsem ale i třeba ty úplně první klasický a až na to že držejí v puse o něco hůř než ty novější Advanced Seal, tak je to stejné co do efektu:) Ty AS jsem používala cca 10 dní (má se to používat 20 dní) a zuby Amerika jako... Vážně slibuju, že to je úžasný, vydrží to fakt rok :) Já jsem blázen, takže já opakuju aplikaci jednou za půl roku a to jsem dřív byla kuřák a zuby jak perly:) Jestli vyzkoušíš, tak pak přidej rezenci, ruku do ohně, že mi dáš za pravdu ;)) K.

      Delete
  17. Taky se mi nezdá, že bys to nějak potřebovala! S bělením žádné zkušenosti nemám, ale asi to taky časem vyzkouším, přece jenom, která z nás nechce mít krásné bílé zuby, že? :D

    ReplyDelete
  18. Právě používám bělící pastu G.U.M. Original White a je naprosto skvělá. Taky mám v plánu vyzkoušet pásky Crest:)

    ReplyDelete
  19. Fíha, že bych to taky zkusila? :) Výsledek je překvapivý.
    Annie

    ReplyDelete
  20. Ahoj ,skvelý výsledok.Nevieš či to funguje aj keď som moc čajíková ? Na budúci týždeň si chcem objednať crest .Keď zaberie tak vám poviem ,aký je :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. O Crestu určitě poreferuj, jsem zvědavá!
      Myslím, že právě na pigmentové skvrny od čaje, kávy apod. je právě primárně bělení určeno. Teď jsem zrovna byla u hygienistky a i přes krátký interval návštěv se mi na zubech objevila lehká usazenina. Jinak mě za péči a čištění chválila, tak jsem se ptala, co dělám špatně a ona mi sama řekla, že se to dělá z čaje a kafe, třeba zelenej čaj já piju po litrech skoro :) Jediný, co mi doporučila, právě používat různý ty bělící vychytávky :)

      Delete
  21. Moje sestra používá toto bělidlo již několik let,nejprve nebylo na českém trhu a kamárád ji je prodal za 950 Kč a ted ju i u nás mají za pár korun:) Jinak po dělší době používání má zuby opravdu velice hezké, po týdnu užívání, jěště nic neuvidíte.. Velice doporučuji

    ReplyDelete
  22. Bělení zubů je fajn, jen by se to nemělo přehánět, pak už to vypadá dost nepřirozeně a vzhledu chrupu to spíše uškodí... Takže bělení zubů jo, ale s mírou!

    ReplyDelete
  23. Dá se sehnat Crest někde po Čr? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jedna slečna mi doporučovala stránku. Asi taky časem vyzkouším :)
      http://www.belici-pasky.com/ nebo http://www.crest.mypage.cz/ teď nevím, která z nich to byla :)

      Delete
  24. Já rozdíl vidim, je to super! Mám tu tubu ode dneška, tak jsem zvědavá :) Vyzkoušela jsem už hodně bělících prostředků..Ta fotka je pořízená po kolika použití?

    ReplyDelete
  25. Výsledek je určitě vidět! :) jen mě trochu odrazují ty formičky, já používám Crest a jsou úžasně pohodlné, je to vlastně jakási tenoučká izolepa. Věnovala jsem ted Crestu celkem rozsáhlý článek u sebe na blogu, můžeš juknout:

    www.lorietta.cz

    ReplyDelete
  26. look at this site replica bags in bangkok imp source replica bags dubai check my blog replica bags manila

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails